Poradna duly
Jana Čurdová
Tak sms od Jíři:
HALO,HALO,HALO. VÍTE CO SE STALO?
ROZHOD JSEM SE DNES,ZE CHCI VIDET TENTO SVET. A VE 13.50 JE TEN CAS PRIJIT MEZI VAS. JSEM KLUK,TO VIM I SAM. JMENO MI DALI RADOVAN. MERIM 48CM A VAZIM 3720GRAMU A MAM U SEBE STASTNOU MAMU.
Jirko, moc gratuluju. Tak kdypak se dockame prvni holcicky???
Jiřko gratulace, tak konečně si se dočkala a Ráďu už máš u sebe.
![]()
Petruš co blbneš, sluší Ti to!
holky tak nevim od rána už mi asi po miliontý ztvrdlo břicho, ale mimís se moc nehejbe, tak začínám být trochu nervozní.
Marti drž se a kdyby to přišlo tak to budeš mít aspoň za sebou,hlavně ať jste v pořádku.
Jinak Jířa mi psala prvně v 10.40,že ma za sebou přípravu-holení,Yal a kontrakce že zesilili.
V 11.02 písala že jí píchli vodu.
a ve 14.56 kdy už jsem nevydržela a napsala jí tak mi přišla ta nádherná zpráva.
Jsem si celé dopoledne chodila po městě kupovala blbosti a myslela na Jířu. Jsem z toho byla celá na měko.
Jak se jí to krásně splnilo ten datum!!!
Tak Jiřce velká gratulace!
Raďa je kus chlapa!
Terul neplaš se, bude to dobrý.
Marti a nepomůže ti nějaká úlevová poloha, třeba na levém boku na 10 min.?
Terulko,jestli se necítíš tak mazej do porodnice,teď vás tam holky budu honit jak na páse ![]()
Jo a psala jsem Jíře že jí moc gratulujeme a těšíme se na fotečku,tak pry pak něco pošle a moc vás zdraví.
Holky teď mi volala kamarádka,která už jak jsem zde psala dlouho přenášela a už ležela v nemocnici,že ve 14.00 se jí narodil ADÁMEK 4300g
tak to kluci dneska berou hopem.
Kdo půjde další? ![]()
Jiři, velká gratulace k Rádovi,hodně zdraví a mlíčka.
Marti,tak co už je líp?
Terez, jestli se Ti něco nezdá,tak je lepší jít k doktoru.
Teda jestli to pujde timhle tempem dal, tak za chvili nebude mit do diskuze kdo psat, protoze vsichni budou v porodnici
![]()
Jirko gratulujem!!!!!!..........prajem hodne mliecka,zdravia a rychlo sa uzdrav a uzivaj si vonavucke miminko s rodinou.......
![]()
a mne je uz lepsie…nebudem predsa predbiehat........
![]()
se to tedy pekne rozjizdi! ![]()
Jirko, gratuluju k Radkovi! Tesime se na obrazky dalsiho prosincoveho fotbalisty
Martino … asi bych se poradila s lekarem, pokud zmena polohy nepomaha …
Radko , nestras, pokud se mimi alespon trochu hybe, tak je to v pohode, ne? Treba sestoupilo niz a uz ma min prostoru na nejake rejdovani
… ale pokud mas nejake obavy, radeji bych se taky zeptala doktora … ![]()
vydrzte a at je lip ![]()
Jíííířoooooooo moooooc gratuluju k Radečkovi, ať je zdravý a plnými doušky si užívá života ![]()
Teda holky začínám panikařit, nějak se nám Ti kluci rozjíždí.........oni to asi chtějí všichni stihnout do čertů
![]()
Terko - to bude určo dobrý, my se zase taky tolik nehejbeme, ale to bude spíš tím, že tam už je málo místa. a navíc kdo by se mnou v pátek jel na monitor ne?
Jířo - moc gratulujeme - tak ses konečně dočkala. tak ať jste hodně zdraví, hodně mlíčka a dětičky ať moc nezlobí …