Poradna duly
Jana Čurdová
**Ivčo, moc gratuluju k Honzíkovi!!!
Báro, velikánská gratulace k Matýskovi!!!**
dííííky, pochvala potěší, no hlavní zásluhu má manžílek - fotograf, že .....já byla jen objekt focení
-
Rachel , krásná fotka
Už jsem šmírovala v Kristýnčiném albíčku, všechny fotky jsou super!
Já mám po kontrole, všechno je OK, rodit prý zatím nebudu. CS mám 5, hlavička naléhá. Streptokok negativní
Ve čtvrtek jedu poprvé na pásy do porodnice.
Za chvilku se nám to tady začne plnit fotečkama miminek
Já už chci takýýý…
Holky,
psala Ivča, že se má dobře, mlíčko zatím nemá a bolí jí břicho, ale je snad se to brzy spraví. Gratuluje bramburce.
Poslala mi mms, ale já nemám kabílek k telefonu, tak vám nemůže vložit fotku, moc mě to mrzí. Je moc krasnej. Nevíte, jestli se to nedá nějak přeposlat na mail, z toho bych už to mohla vložit?? Poraďte prosím ..
Tak fotka Honzíka je v galerce. Našla jsem jak ji přeposlat na můj mail a vložit do galerky umím, ale to je vše. Nemohl byste mi někdo poradit, jak jí dostanu i sem do diskuze?
Rachel - nádherná fotka
Jituš - gratulace ke krásným výsledkům
Radka75 píše:
Tak fotka Honzíka je v galerce. Našla jsem jak ji přeposlat na můj mail a vložit do galerky umím, ale to je vše. Nemohl byste mi někdo poradit, jak jí dostanu i sem do diskuze?Rachel - nádherná fotka
Jituš - gratulace ke krásným výsledkům
radka…kliknes pravym tlacitkom na mysi na tu fotku.....zobrazi sa ti okienko.....das kopirovat adresu obrazku.......otvoris si tu okno ako ked chces pridat svoj nazor do diskuzii......kliknes hore vpravo mas ......
a to je cele… ![]()
inak maly Honzik je kraaaasny............
![]()
Rachel,moc hezké fotky,manžel je šikula.Co včerejší bolesti bříška,kdy přestaly?
Už jsem mrkla na Honzíka v galerce, moc hezkej.
Marti, díky, ale mě to nejde. V oknu je možnost jen kopírovat nebo kopírovat zástupce a toho když vložím, tak to nefunguje ![]()
Honzík je náádhernej…
..
Tak mezi námi…mně stejně nějak ne a ne dojít…že mám v bříšku taky už takový mimčo.....
......
Moc velké gratulace Ivče i Báře - ať jsou kluci zdraví, vy holčiny ať jste brzo doma a máte dost mlíčka.
jinak lenivost mám pořád - práci do školy jsem ještě nenapsala, ale už jdu na to, protože co kdyby že?
![]()
Teda tady to frčííí
Ivčo, velikááánská gratulace k Honzíčkovi a Tobě Báří k Matýskovi!!!
Hlavně se nám maminky opatrujte, užívejte si ta svá štěstíčka a strašně moc zdravíčka vám všem ![]()
HOnzíček je opravdu krásný miminko
, nějak mě ty fotky těch malých broučků dojímají
, jako by mi to pořád nedocházelo ![]()
Jinak mooc gratuluju k úspěšným KO
, my jdem zítra, tak doufám, že se přidáme do vašich řad
.
Radka75 píše:Marti, díky, ale mě to nejde. V oknu je možnost jen kopírovat nebo kopírovat zástupce a toho když vložím, tak to nefunguje
tak si das vlastnosti v tom okne ked kliknes mysou na tu fotku…a potom sa ti objavi dlasie okno…a tam skopirujes adresu ktora sa konci .jpg.....a dlaej opakujes postup ako pri prvom pokuse......... ![]()
Lena1 píše:
Honzík je náádhernej…![]()
![]()
..Tak mezi námi…mně stejně nějak ne a ne dojít…že mám v bříšku taky už takový mimčo.....
......
presne ako mne.......... ![]()