PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
27.11.07 16:21

HONZÍK

HURÁ, NEJSEM TATAR. MARTI DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
27.11.07 16:27
:D :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
27.11.07 16:43

Honzík je krásnej :)
Mě ty fotky taky dojímají. Včera jsem bulela u Pojišťovny, jak tam Hanzlík poprvé koukal na Růženku v porodnici :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
27.11.07 18:41

Vladi1 - ahojky, díky za optání na včerejší bolesti… holky, já to měla odpoledne zase… stejná bolest, dokonce píchání vystřelovalo až do pravého stehna… už jsem se bála, že to něco znamená, ale přestalo to pak. Ale už nebudu plašit, ono to asi bude častěji taková divná bolest, která vždycky přejde.

Holky, pořád myslím na ty, co jsou ted v porodnici… už se jen koukají na to své zlatíčko a dávají se dohromady, kojí, přebalují, chlubí se návštěvám… já už se nemůžu dočkat!

Dneska mi doktorka říkala, že stále chodí za miminkama domů se podívat, když se vrátíte z porodnice, jen mi řekla, že od 17. 12. má dovolenou, takže at porodím raději dřív + těch cca 5 dní v porodnici, že.. no tak to mám co dělat, asi ten příští týden abych to zmákla :-) :-) :-) ale já chci neděli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Před chvílí jsme skončili s focením dětí na pfko, no naštvali mě až hrůza!! Janek teda ne, ten spolupracoval, ale malá házela takové ksichty, že jsem praštila dárkama a začala se smiřovat s tím, že prostě bude na přáníčku ošklivá… ted je na mě uražená, ach jo…

Jo, naložila jsem se taky dneska do vany, ale to jsem asi neměla dělat… Kristýnka začala v břichu tak kopat, ani na boku nešlo ležet… a vstát z vany byl taky zážitek..... nemohla jsem se předklonit ani vypustit špunt, přes to břichajzno to prostě nešlo…

No tak toť mé zážitky z dnešního dne..... pište pište, až se narodí mimi, určitě tolik času psát už mít nebudem…

Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.11.07 19:14

Teda Ráchel Ty máš takovou akční rodinku :lol: . S těma bolestma je to blbý co? To už si člověk říká, ať už proběhne vysádek a mimísek je doma :wink:

Jak se asi mají holky v porodce???? Asi už mají fakt jiné starosti… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.11.07 19:29

Holky ahoj, nebyla jsem 4 dny na netu (u rodičů a pak návštěva) a tady už jsou 3 miminka! :o

Moc a moc všem gratuluju a přeju hlavně zdravíčko a spokojenost s maminkama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.11.07 19:32

Holky ahoj, nebyla jsem 4 dny na netu (u rodičů a pak návštěva) a tady už jsou 3 miminka! :o

Moc a moc všem gratuluju a přeju hlavně zdravíčko a spokojenost s maminkama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.11.07 19:48

Omlouvám se, že to je dvakrát. Nechtělo se mi to odeslat, tak jsem to stopla a zkusila znovu :roll:

Jinak jsem dneska byla na KO. Malá je samozřejmě prdelkou dolů, docela vysoko, čípek nevypadá, že by se extra připravoval (CS5), takže budu asi chodit do schodů nebo co :wink:

Jo a jak někdo psal, Emičky v prosinci zatím teda 3, co? Pokud to budou opravdu holčičky :lol:

Jdu dočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
27.11.07 20:01

Zdravím holky.
Tedy dva dny absence a už máme další miminečka.

Ivčo Barčo moooc velká gratulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
27.11.07 20:02

Ahoj holčiny,

tak IVČO a BARČO ať jste s klučíkama brzičko doma,hodně štěstíčka a lásky . :-) :dance:

Jinak moc se těšíme na další mimísky,jo a Barče jsem ten seznámek včera posílala tak jsem to snad stihla než vyrazili,ale to už je fuk vlastně info je to je hlavní!!

Holky nezbydu v prosinci sama že ne!

Papa jsem hotová dnes dokupování dárků a perníčky a tak jdu na Ordinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
27.11.07 20:20

Tak já jsem totálně grogy, upekla jsem 6 druhů cukroví, ještě že v sedm přišel manža a pomohl mi, jinak bych to nezvládla. Ještě chci o víkendu dělat perníčky a ořechové a mám hotovo.

Tak já jdu do hajan, mějte se krásně. Třeba ráno bude další miminko, co ty na to Jiřko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.11.07 20:20

Tak houby 3 chlapi, 4 chlapečci už jsou tady! To je supr :P

Holky, já si vás pořád všechny nepamatuju :oops: Musím chodit častěji. Chci vždycky na něco reagovat a pak taky už nevím na co :?

Ráchel , moc nádherné fotky, to bude nádherná vzpomínka, opravdu. Manžel je šikovný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
27.11.07 23:37

Ivčo a Barčo gratuluji ke klučíkům, mějte se hezky a užívejte si maminkovství

http://www.gify.nou.cz/…ubory/98.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
27.11.07 23:39