Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky všem! Kontrakce stále po 6 minutách, teď jsem volala do nemocnice, tak mám prý přijet, naměří monitor a že se prý uvidí, tak jsem zvědavá, jestli to neni jenom planý poplach. Voda zatím neodtekla, tak uvidíme.
Terez,držíme palce,at to dneska dojde až do finále a máš to za sebou.
Terulko, držíme palečky, ať to není jen planý poplach a máš toho svého broučka do nejdřív v náručí!!! ![]()
Terulko drž se ať to máš co nejdříve za sebou ![]()
Jinak všem gratuluju k úspěšné KO a Kitty o víkendu by to šlo ne? ![]()
Tak jsem se dívala, že už máme ofiko štafetku…, ale mně to zatím jaksi vůbec nedochází, všechno to tak utelko.
Jinak já zatím v poho jen jsem začala otíkat a to fakt nesnáším, včera večer jsem měla dost depku, že vypadám, jak zdutá kráva… ![]()
Příští týden jsi jdu koupit homeo k porodu, tak doufám, že to bude co kčemu, ale myslím, že ano. ![]()
Dnes večer má manžel firemní akci, tak tam na pátou jedu, ale už teď jsem jak přejetá náklaďákem, tak si jdu dát kafíčko třeba to přejde.
Holky máte někdo koupenej ten stahovací pás po porodu?
Ahoj,
Zabulienko - vitej doma, uz jsem si rikala, jestli neni nejaky problem, ze jste v porodnici tak dlouho - no a vy nejste…
Terulko - Rychly a pohodovy porod!
Ja jela rano na 7! na monitor, vstavala jsem pred 6. Tam mi ho natocili a pres hodinu jsem cekala na to, nez si me sestricka zavola, ze je vse OK
. Pristi tyden (pokud to bude aktualni) uz tam rozhodne strasit v 7 nebudu. Pocet kontrakci na monitoru samozrejme 0.
já jsem si pás koupila - mám ten od chicca. má ho i kámoška a je dobrý. ona je moc spokojená. dá se na:,–(it ihned po porodu a bříško se dřív zatáhne.
doporučuji ale pokud možno vyzkoušet. já oblíknu i přes břicho teď velikost S. jinak ta druhá firma co pásy dělá tak ta tam píše i obvod pasu (měří se před těhotenstvím) a má trošku jíné číslování.
info od Terky - domů už mě nepustili, přijali mě, dali mi bylinkový čípky a namazali mi bříško olejíčkem… tak třeba to dneska stihne… co?
![]()
Ahoj holky!
Dva dny jsem tu nebyla a tak jsem ted četla a četla tolik stránek!!!
Zabulienka - vítej doma!!!!!!!!!!!!!!
Jiřka - přidávám se ke gratulantům!!!!!!!!!!!!!!!!
Já dnes měla taky kontrolu, čípek se prý stále zkracuje prý 0,5 cm, i když nevím pořád co to znamená a je mi to už vlastně jedno…
A jak tu píšete, že jste taky rády, že se vůbec hýbete, tak o tom radši ani nemluvit. Obouvání bot absolvuji tak 5 minut, funím u toho a málem se vztekám, těhotenské kalhoty bych už taky ráda vyměnila za jiné, 30× jít za den čůrat mě taky nebaví, budit se v noci a nemoct usnout je depresivní, no ale zítra už je PROSINEC a tak doufám, že to brzy přijde!!! Radši dřív než později, protože kdybych měla těžké mimčo, určitě by mě brali zase císařem.
No jdu vybalit tašku, byla jsem dva dny ve FM u mamky i s dětmi, taková poslední odpočinková dovča …
a rychle vyprat, dožehlit, co kdyby dnes po půlnoci, že jo
![]()
Papa a pište, jak se cítíte
tak u nas kontrola v poradku, dole tedy nevim, jsme jen zmereny a prohmatany brisko, mimi ok a pry uz to nekdy prijde
…
musim priznat, ze uz vsude chodim v teplakach
protoze vsechno ostatni je mi uz tesny nebo neprijemny, koneckoncu i ty teplaky jsou krajni
…
Terezko , at to jde lehce a mas to rychle za sebou, Kitty Te tam o vikendu zkontroluje
…
my ostatni jsme snad uz vsichni tedy prosincovi, ne?
nebo je tu dneska jeste nejaka dalsi horka kandidatka?? ![]()
mejte se!
TEREZKO TAK HURÁ DO TOHO!!! DRŽÍME PĚSTIČKY!!!
Jinak dnes super den, krásná procházka venku a opravdu jsem si dlouho neřekla že mi bylo tak dobře jak dnes.
Mějte se papa
Ahoj holky,
Terezko , držím palce, ať to máš brzy za sebou!!!
Leno , to s bráchou je mi líto. Kolik mu vlastně je? A co děti?
Stahovací pás nemám, mě se bříško po Barči vrátilo do původního stavu celkem rychle ![]()
Teď jsme si s manžou dali svařáček
a večer budeme vyhánět, když je zítra toho 1.prosince…
Jinak všem gratuluju ke kontrolám. Pěkný víkend!
pekny vecer … vsimly jste si, jak to tady utichlo, kdyz jste se zacaly rozutikavat do porodnic a jsou tu prvni starosti s peci o miminka??
…
tak zbyvajici tehulky koukejte jeste rychle psat ![]()
pa a dobrou!
OD TERKY - AHOJ LIDICKY JMENUJU SE eLIAS A NARODIL JSEM SE 30.11.2007 - 21.24. - VAZIM 3420 A MERIM 52CM. JSEM KRASNEJ A HROZNE PODOBNEJ BRACHOVI AKRIMKOVI. MAMINKA JE V PORADKU. ![]()
Tak to stihla holka co? a kluci mají narozeniny měsíc po sobě. Terko MOC GRATULUJEME a přejem hodně mlíčka a zdravíčka. no my se určo uvidíme.
holky hlásím, že včera se ve mě taky trošku pošťoural a trošku byl výtok, nic mimořádného a ráno trošku hlenu? opravdu minimum /že by už ta zátka/. no uvidíme
bylo by to fajn našeho obříka vyhnat.
Ahoj holky,
Terezko,velká gratulace,hodně zdraví a mlíčka.
.
Kitty,třeba už se to u Tebe taky chystá,že by první prosincový mimi?
Já se dneska vrhnu na vánoční výzdobu,už se těšim.
Zatim pa.