Poradna duly
Jana Čurdová
Zabulienka vitaj doma...........
![]()
ja mam super vztah ako s rodicmi tak aj so svokrovcami.............
![]()
Ahoj Zabulienko , vitej zpatky i s malym!
… nebude to trvat dlouho a vsechny budeme mit na Internet mnohem min casu
… ale snad se to casem u:,–(i … ![]()
TAK JSEM SE SAMOPOVĚŘILA
A OZNAMUJI, ŽE
VÁM LISTOPADKY OFICIÁLNĚ PŘEDÁVAJÍ ŠTAFETU
HODNĚ ŠTĚSTÍČKA, ZDRAVÍČKA, MLÍČKA A ŠŤASTNÁ MIMINKA
Holky je mi líto,že to máte doma takhle tvrdý,neříkám také to u nás není vždy růžový,ale jinak nemám ani s rodiči ani s tchánovci žádný velký problém a co se týče pomoci vím,že je vždy na koho se obrátit!! A jsem za to vděčná.
Když budete potřebovat tak přijďte sem a vypovídejte se ono se aspoň trochu uleví.
Hezký večer papa
LISTOPADKY DĚKUJEME
TAK HOLKY HURÁ DO TOHO
JÁ BUDU ASI Z VÁS JAKO POSLEDNÍ
Ahoj holky,
Zabulienko , vítejte doma ![]()
Jiřo , Ráďa je krásnej kluk ![]()
Koukala jsem do seznamu, že děvčátka ještě vyčkávají. Tak jsem zvědavá, co to bude příště.
Holky, to je mi líto, co tady čtu o některých vašich rodičích. Je to moc smutné, že se takhle chovají… S našima jsme na tom naštěstí dost dobře, ti pro mě i ségru a bráchu udělají fakt první poslední. ALe o tchánovi škoda mluvit, třeba na narozeniny (musíme si ho dovézt, on vlakem jezdit neumí) nám ani nepotřese rukou, natož abysme něco dostali. Tchýně bohužel nežije, ale byla to super ženská, takže vztahy by určitě byly dobré. Nemá cenu se tím zabývat, stejně to jiné nebude. Tak pevné nervy!!!
Jinak jsem dneska byla poprvé na monitoru, doktor to nijak nekomentoval, takže asi OK.
Dobrou noc ![]()
Zabulienko vítej zpátky i se svým uzlíčkem
Zrovna dneska mi kamarádka co má 2 měsíce starého chlapečka a 4 letou holčičku, jak taky vůbec nic nestíhá. Za chvilku to určo bude dobrý, až si člověk upraví režim dne.
Já jsem se před chvílí vrátila z večeře s manžou a Akrimkem, bohužel naši nefungujou ani na hlídání, ale už s náma zažil všechna výročí, tak proč ne tohle.
Přeju všem dobrou noc pa Terka
Krásné dobré ráno všem .),
tak vám povím, že se mi z té postele dneska tááák strašně nechtělo, počásko venku na draka, ale nedá se svítit, slíbila jsem kámošce, že ji něco dovezu pro malou, tak jen co se dám do kupy..vyrážím. Zabulienko, vítej doma!
![]()
Jinak je mi vážně líto, že to některé máte doma s rodiči tak jak máte
, si to neumím ani v nejmenším představit, ale věřte, že všechno zlé je pro něco dobré…o to lepšími rodiči budete vy svým mrňouskům a oni už tohle chování ze stran rodičů díky bohu nikdy nepoznají…
To my nemáme s rodiči naštěstí nejmenší problém, naopak, vím, že by pro nás dýchali a kdykoli je cokoli třeba, jsou tu pro nás…čehož si strašně vážim. S tchánovcema je to povětšinou taky tak, tak v tomhle směru si opravdu nemáme koukám na co ztěžovat.
Ahoj holky,
tak jsem zpět z kontroly,bílkovinu v moči už nemam.tak se mi ulevilo,že je vše ok.
Zatim pa.
Ahoj holky,
zabulienko - vítej doma s maličkým
Vladi - to je dobrá zpráva
dnešní noc - mám kompletně bloklou pravou stranu krční páteře a to jsem včera byla na masáži a je to snad ještě horší. Spala jsem dobře, ale přetáčení ze strany na strany byla katastrofa
. A ani teď neotočím hlavu doprava. No nic, musím to trochu rozhejbat.
My odpoledne vyrážíme na chalupu, zítra ráno nám přijedou dělat okapy. Pro jistotu mám tašku s sebou, tak doufám, že se ještě nic dít nebude
. Do Prahy je to 1,5 h, tak by to mělo být v pohodě.
Tak se mějte krásně
tak my jsme po KO - hlásíme, že nic zá:,–(ního se neděje. Robinek má cca 4kg naměřili na UTZ, ale prý po termínu už neporoste, takže budeme vyčkávat. jsem otevřená na 1,5cm, další monitor v pondělí a ve středu kontrola. zatím budeme čekat, zda se porod rozběhne samovolně…
no moc mě nepotěšil
Ahojky,
to je mi moc líto, co tu některý píšete o s vých rodičích.....
. U nás je to naopak..Nemůžu si stěžovat..Naši by mi dali i to posední kdybych to potřebovala. V životě by mě neposlali do azylu… To je hodně smutné
…
Ale všude je něco…Já mám teď trápení s bráchou. Asi od něj chce odejít manželka… Jsou spolu 15let. Mají dvě děti (10,5)…Rozestavěnej barák a hypotéku! A ona si usmyslela, že si nic neužila…Tak se snaží to teď dohánět… (Jsem se dozvěděla)…A mmch jí brácha teď přišel na nějáké smsky… Ona neví co chce, tak se prý do neděle rozhodne… Zatím to řešíme s bráchou sami. Naši o tom nevědí…Pže by se asi složili… Pro něj je nejhorší snad to, že by odešla s dětma… je mi z toho hodně smutno..
… A chudáci děti… To je hrozná představa…Že by tu najednou nebyli…
Ahojky, tak se taky hlásím po KO. Všechno je OK konečně jsme se jim zavděčili i hezkou srdeční křivkou. Na spodní děložní křivce už máme 3 kopečky. Otevřená jsem na 3cm. A vypadá to, že mám pravidelné stahy po 6 minutách. Tak jsem radši už volala manželovy ať přijede domu. Lepší zbytečně než pozdě.
Tak kdyby něco nového a stihnu to, tak dám vědět.
Pa Terka