PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1314
26.11.07 08:31

Ivčo,ještě jednou,držíme palce,at je vše v pořádku.Budem se na vás o víkendu těšit. :-)
Pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
26.11.07 08:44

Katka obr gatulaciu ti posielam zo Slovenska.....hodne zdravia,mliecka a lasky vam zelam......... :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
26.11.07 08:47

Káťo, :P :P :P , moooooooooooooooooooooooooc mooooooooooc gratuluju maminko :D a přeji Tobě i miminku hlavně zdravíčko, opatrujte se nám, ať jste co nejdřív doma všicí pohromadě a my se budeme těšit na fotečky :)
Holky, téééda vy to berete hopem :), ale jen tak dál, alespoň nám to všem konečně začne docházet, že den D už se blíží opravdu mílovými kroky nám všem :).
Ivčo, ty už si zprávičku dneska asi nepřečteš, ale moc moc držím palečky, ať je všechno ok a máš to maličké štěstíčko co nevidět u sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.07 09:27

Ahoj holky.
Ještě vzkaz od Katky.

Mám vás všechny pozdravovat a všem přeje stejně rychlý porod.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
26.11.07 09:36

TAK AT ZIJE PRVNI Z RADY VOJTECHU!!! A GRATULACE RODICUM!!! 

skoro to vypada, ze tady bude nejake nove mimi ted uz temer kazdy den, co? :)

aby byla nakonec nejka prosincatka :wink: :lol: :lol:

jo a zacinaji prevazovat kluci 8O nebo mate nekdo jako esa v rukavu holcici dvojcata??? :lol: :lol:

holky, at to jde a hodne sily!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
26.11.07 09:56

katko včera jsem ti přála k svátku všechno nej a ty jsis nadělil VOJTÍŠKA. Takže obrovské gratulace a jako v té pohadce…ať jste všichni zdraví, ať je malý hodný, ať máš dost mlíčka, ať se věrně milujete ................... :lol:

Už se těšíme na obrázek toho nového chlapa

fazole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
26.11.07 10:05

Katko mooooc mooooc velká gratulace k chlapečkovi.

To je super jak se to tu začíná rozjíždět. Už bych byla nejradši na řadě, ale po dnešní KO to zatim nevypadá. Ve středu jdu znovu na monitor, pani Dr. se dneska CTG moc nelíbilo, prý se tam mimísek moc mrskal. Tak mám teď trochu strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.07 10:08

Ahoj holky.
Kde je Barča? Že by už taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
26.11.07 10:42

Jiřko jsem pořád tady… :( . Dneska jdu odpoledne na KO, tak doufám v lepší zprávy. Raději nebudu ani psát, jak mi je, ale jestli to bude trvat ještě dlouho, tak se z toho zblázním… Katka to měla dobrý, když už ji to přestalo bavit, tak porodila :wink: .

Katko, velká gratulace k Vojtíškovi!!! Hodně zdravíčka, štěstíčka a Tobě hodně mlíčka!!!

http://www.beruska8.cz/…vevaze/8.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
26.11.07 10:51

Katku jsme asi ani nestihli otipovat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.07 11:43

Ahoj Barčo
Taky mě to napadlo.Když ona pořád nic a najednou…a ještě se předbíhá. :lol: :lol: :lol:
A jiní si tu poslíkujou.Některým doktoři slibujou,už dlouho (viď). :wink: A nic.

Jéva já se tak moc těším na malého!!!!!! Už aby to bylo. :wink: A normálně začínám závidět :oops: všem,kdo už mimi má. :oops: :oops: Jsem fakt hrozná.Já vím,ale nějak si nemůžu pomoct. :oops: :oops: :oops: Ale taky jim (vám) to mooooc přeju.Však se taky někdy (na vánoce?) dočkám. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
26.11.07 11:44

**Káťo ** gratulace k Vojtíškovi, mimochodem krásné jméno, ať jste zdraví, šťastní a spokojení 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
26.11.07 11:44

Jiřko, ty to máš za 6 dnů už, jééééje… tak to by ti vyšlo tak jak to chci já - 1. nebo 2. 12.. chichi… no docela ti závidím… holky, někde jsem slyšela, že porody bývají podobné jako u našich matek… moje matka u mě i ségry cca 14 dní přenášela, no nazdar!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.07 11:51

Ahoj Rachel.
Tomu nevěř.Moje mamka rodila vždycky celý den a dost se natrápila.A já jsem měla oba rychle. :wink:
A nestraš,že půjdu až tak pozdě. 8O Už je všchno dávno připraveno na porod,tak snad se vylodí teď někdy.A navíc,když jsem se už týden nevyspala. :roll: Dnešek by mi vůbec nevadil. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
26.11.07 11:53

tak super, taky nechci přenášet… na štědrý den chci být doma!!!! U voňavého stromečku, voňavého cukroví a s voňavým miminkem :-)

Jiřko - tak schválně - že by středa 28.?????? chichi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital