PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
25.11.07 13:41

Katko - vše nej ke svátku a snad brzo i tu porodnici, když už odešla zátka.

dalším též přeji, aby to bylo brzo, možná budeme mít těch listopadových miminek víc co? Tam už jim zbývá jen jedno. Mína už je dneska v porodnici.

koukám, že blbá nálada leze na všechny, já už bych to taky chtěla mít za sebou, člověk je jak koule neohrabaná…

ad manžel - mě ujídal už i syrové těstíčko… no že já se s tím pekla co?

tak se držte holky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.11.07 15:54

Ahoj holky.
Tak hlásím,že mám za sebou opět dvouhodinové poslíčky. :roll: Martin se už těšil,že pojedeme. :lol: A ono to pomalu přestává. Tak příště snad naostro. :wink: :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.11.07 16:05

**Krásnej chlapeček

Zabulienko VELIKÁ GRATULACE :srdce: :srdce: :srdce: .

Tak holky kdo bude další?? :wink: :lol:**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
25.11.07 16:44

Ahoj holky!

Dneska Vás trochu zanedbávám … začínám být trochu nervózní, tak sedím a cpu se :lol: . K obědu jsme uvařili plněný bramboráky a já toho sežrala skoro nejvíc :oops: , no, připravujem se s prckem na nemocniční stravu ..... vzhledem k tomu, že tam pracuju nemám o tom jídle žádné iluze :lol: , ale třeba aspoň něco shodím :wink:

Nemáme na cestě další miminko? Koukala jsem, že v listopadu už je jen jedna těhulka, tak bude oficiálně předávat štafetu :lol:

Holky, co se mi včera stalo … vypadla mi plomba a ten zub se mi ulomil… mám ho jen půlku a ještě tam drží jen tak napůl, viklá se to a při kousnutí to zabolí…ale dá se to vydržet, tak to snad přejde! Taky to nemohlo chvilku počkat..... :evil: :x :evil: No, budu mít jiné starosti, tak na zub třeba zapomenu :roll:

Koukám, že píšu samé pozitivní věci … tak se na to raději vykašlu…

Moc Vám všem děkuji, ža na nás myslíte, taky na Vás myslím, říkám, si, kolik tu bude miminek, až se vrátíme z porodnice, třeba to nějaký prcek stihne ještě dřív než my..... taky Vám přeju, ať máte ty svoje drobečky co nejdříve u sebe!!!!!! A ať porod zvládnete bez větších prblémů, ať všechno vyjde tak jak má ......

Ještě se kouknu, zatím ahoj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
25.11.07 16:49

Katko, všechno nejlepší k dnešnímu svátku!!!

pro Tebe pro dobrou náladu…
http://www.sirmi.ic.cz/kytka/41.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.11.07 16:54

Ahoj Markétko
Nejspíš plánovaně Ivča. :wink: Už pečeš na vánoce? Nebo až později. A co ti tvoji chlapi? Jsou hodní?

Ivčo
Neboj,to bude v poho. :wink: Já ti tolik závidím :oops: ,že víš,kdy budeš mít malého u sebe.A dokonce tak brzo. Já chci takýýýýý.😉
S tím zubem,to je teda smůla. Přeju ti,ať tě to nezačne bolet.

Zatím pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
25.11.07 17:28

Ahoj holky,
tak dnes v noci byl asi špatnej tlak nebo co, jak čtu, tak se v noci spalo blbě snad všem. My dnes byli po návštěvách, bratránek i sestřenka mají nové domečky, tak jsme to jeli okouknout. A včera jsem byla s manžou v práci a konečně doskenovala poslední manuál na citroeny, tak to mám z krku (cca 20 knih!!). Dnes mě ještě čeká nasoukat do alb dalších 200 fotek ze svatby a zítra to snad konečně dodělám. V úterý chci začít péct.

Taky mi došlo, že vlastně tento víkend byl možná poslední bez prcka, kdyby se mu náhodou chtělo ven už začátkem prosince, děsně to letí.

Katko - vše nej k svátku, ať se miminku chce brzy na svět a neboj taťkové to doma zvládnou :-)

Ivčo - tak ať zítra v pořádku dorazíš do porodky a užijte si poslední volný večer s manžou. A samozřejmě držíme palečky na porod.

Zabulienka - nádherný andílek

Bramburko - neboj brzy už to bude :-). Já se taky hrozím přenášení, mimi pak bude mooc velký.

Jířo - je vidět, že jim mooc chutnalo. M"žeš manžovi navrhnout, že teď musí upéct jednu dávku :-). Třeba ho to od dalšího mlsání odradí.

Terulko - mohla bych Ti tento týden vrátit to lidské tělo? Napiš mi co k vám jezdí za bus z Holešovic a kdy se ti to hodí.

Tak já jdu na ty fotky, mějte se a kdo už chce dneska rodit, tak rychlé a bezbolestné porody :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
25.11.07 17:30

Tak ještě jednou díky za přání k svátku a Ivčo dík za ty kytky, jsem se usmála. Tak se zítra drž, od úterka už bude veselo :wink:

Koukla jsem do listopadu a tam takové krásné fotky …

Všem vám přeju klidnou a pohodovou noc. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
25.11.07 17:32

Radko, kdo chce rodit ? Jáááá . Ovšem kdo se chce narodit , to nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
25.11.07 17:39

Ahoj holky,
tééda jsem tu přes víkend nebyla a to je něco dočítat…

Zabulienko , vše nej nej k miminku.....Ať jste oba moc moc zdraví… :-) …

Ivco , taky moc držím pěsti…budu na Tebe myslet… At to co nejlíp všechno zvládnete…

Všem Katkám přeju vše nej nej… k svátku… :srdce:

Jinak já jsem na tom asi jako vy všichni…Připadám si jak slonice…Vstát z postele nebo vylézt z vany… to je pro mě opravdu výkon…ono se i otočit v posteli… :roll: ..
Kočárek už mám doma…(teda u kamarádky)… komodu mi přivezli včera, tak myslím, že bychom už mohly… 8O ..
Taky jsem si teda vysnila jedno datum…A to 9.12. . ..Tak to hned někam dopíšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.11.07 18:15

Ahoj holky.

Radko já chci takýýýý ,Martin to chce taky,děti se taky moc těší,ale nevím jestli to chce i Radeček.

Ivčo
V kolik máš zítra nástup? No v každém případě ti držím pěsti,ať v úterý jde všechno jako po másle. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
25.11.07 18:34

Zabulienko nádherný miminko, závidím Ti, že už máš Lukáška u sebe
Ivčo Tobě přeji hlavně pohodový porod a hodně mlíčka
Knoflice Všechno nej nej nej k Tvému dnešnímu svátku, ať máš mimčo brzo u sebe a prostě a jednoduše, ať jsi šťastná :srdce:

Já už bych taky tak chtěla malou u sebe, ale jsem mezi posledními, takže si ještě počkám :) navíc se cítím opravdu dobře, žádné bolesti, žádné tvrdnutí bříška, žádné poslíky…no nevím, abych to vůbec stihla do konce roku :o Jediný problém, že si připadá jako slůně, ale to tady asi všechny, co?
holky, dotaz, nenarazily jste někde na nějaké pěkné povlečení a mantinel do postýlky…nechci nic klasického s medvídky a tím pádem mám výběr trošku zmenšen :lol: takže prosím tipy sem..
krásný zbytek neděle těhulky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
25.11.07 19:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.11.07 19:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
25.11.07 20:05

ahoj maminky.....

Kačko všechno nej… i za mne k svátku :wink:
Jinak jsem se dnes radila s tetičkou, bývalou sestřičkou a dokonce jsem zjistila že nějakou dobu dělala i na porodním. No a jednoznačně mi doporučila císař, protože tříkilové mimčo zase tak malé není a předejdu mnohým komplikacím, které by mne mohli potkat při přirozeném porodu (a ne jedna koplikace). Kojení se prý rozjede do 24 hodin. Navíc mám prý dle zprávy málo plodové vody, což je další důvod nerodit KP.

Takže jsem si oddechla, že už je rozhodnuto aniž by jsme cokoliv zanedbali. Jinak ta plodovka je taky důvodem proč se mimino neotočilo.

Jdu se natáhnout, dneska jsme lítali po návštěvách a fazole už se rozčiluje. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí