PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
24.11.07 09:26

Dobré ránko!!

Já jsem teda dneska úplně rozlámaná… Už v noci to začlo, ani jsem nemohla vstát z postele. teď mě bolí záda, kostrč, třísla, prostě celé tělo.

Nikolino Jiřka má pravdu, zkus kamenný obchod. A taky záleží na tom, jaký kočár máš vybraný, některé mají na skladě a na některé je čekačka :( . Nebo budeš muset vybrat nějaký jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
24.11.07 09:44

Ahoj holky,
tak žádné další miminko?

kojení do 14 let - to je podle mě úchylný a jestli si paní k prsu dávala 14 letého syna, tak to je na psychiatra a nedivím se, kdyby někoho napadlo, že je to mravní ohrožování mládeže :-). Já bych to chtěla zvládnout do roka a když by prcek chtěl ještě i déle tak do 2 by to snad taky šlo.

Bramburko - tak vydrž, vypadá to, že to budeš mít brzy za sebou.

Tak já mám dnes pracovní den, jedu s manžou do práce, potřebujeme tam ještě něco dodělat než se mimi narodí.

Nikolino - držím pěstičky ať kočár seženete. Asi nejseš z Prahy, ale na Černém mostě v Baby expertu mají mraky kočárků

Krásný den a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.11.07 10:04

Zabulienko - moc gratuluju k Lukáškovi, ať se vám moc daří a jste rychle doma. No a jako všechny těhulky přály taky hodně mlíčka, aby se měl malý dobře. doufáme, že brzy budou fotečky :dance: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
24.11.07 10:41

dobre ranko.......... :D

Nikol a aky kocik si si vybrala ze ho nemaju nikde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
24.11.07 11:01

Zabulienko, obrrr gratulace, je to ale chlapak!!! Tak at jste brzo doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
24.11.07 11:50

Tý blááááááááááááho, tak já tady chviličku nejsem a už je to tadýýýýýýýýýýýýýýýýýý. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zabulienko a Lukášku všechno néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééj

Tééééda a ještě k tomu jsem vyhrála :lol: :lol:

Holky, tak už je to fakt tady, dneska jsem si zabalila tašku, protože mi včera nebylo moc dobře a měla jsem poslíky jako prase, ale dnes je to zase dobrý a dokonce jsem měla i dobrou noc.

S tím kojením, jak psala Jiřka, tak to je mazec…

Jo a ještě jsem si do porodky vzala Libenar nosní kapičky, dostala jsem info od Elostris, byla za kámoškou do porodky a jak se začíná teď v porodnicích dost topit, tak má mimčo úpolně suchý nosánek. Ten Libenar jsou takové ampulky, tak tím budu jen vytírat nosík.

Kdo bude další???? Hlaste se???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.11.07 12:07

Zabulienko moooc graruluji.
Jinak já se hlásím mimnko je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.11.07 12:45

Ahoj holky.
Jak tak koukám,tak další bude asi Barčin Matýsek:wink:

Holkýýýý.Já už chci miminkooooo!!!!!!!!!

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.11.07 13:36

Ahoj těhulky!

Tak dneska zatím klid? :lol:

Hoky, jak to tak čtu, kdo bude další, jak se to komu rozbíhá ..... normálně mi to příjde hrozně líto, že mi ten termín máme určenej dopředu :-( ...... až by si chtěl Honzík (nebo spíš mamka :wink: ) udělat horoskop, tak to snad ani nemůže jít, když mu datum a vlastně i hodinu narození určí doktor ..... vlastně nás nacpali do operačního pánu kde bylo místo, žádný, že už by prcek chtěl na svět ..... :roll:

No, ale už aby byl s náma…

Katko , je fakt, že ta malá holčička Ti nevyšla ..... :wink:
Každopádně Zabulienka překvapila, všichni jí tipovaly prcka a on takový kus chlapa :lol:

Nikolino , teda taky nevím odkud jsi ..... ale super výběr kočárků mají v Českých Budějovicích v Bejby centru - je to obrovská prodejna narvaná kočárkama, my se tam šli podívat na nějaké co jsme chtěli okouknout..... no mít vybrat tam, tak se asi rozbrečím zoufalstvím, kolik jich tam bylo. Mají taky stránky - http://www.bejbycentrum.cz/
A neboj, něco určitě vyberete :lol:

Jiřko , taky jsem koukala na tu kojící paní, máš pravdu, přišla mi taky taková „jednodušší“ ..... nejen že ty děti nechala tak dlouho pít, ale ještě když řekla, že i odstříkávala kamarádkám do kafe, to mi málem vypadly oči 8O
No, a to je paní rekordmanka na druhém místě, tak jak dlouho kojila ta první????

Jo, chtělo by to taky začít novou tipovačku, mrknu kdo je další v tabulce a taky asi EvickaS nám hrozí… :lol: Říkala jsem si, že ten vítězný tip tam vždy nechám, abychom pak mohly vyhodnotit nejúspěšnějšího tipujícího…

Tak krásný víkend všem! Ahoj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.11.07 13:36

Holky já tu u nás oběhala všechny kamenné obchody, ale mají prd :(. Dva druhy kočárků a tím to hasne. No a když už se nám jeden líbil, byl jen v růžové a to by pro chlapečka asi nebylo to pravé ořechové… Takže tak :). Ale moc děkuju za tip, ještě zkusím ten Černý most, naplánuju výlet a uvidíme.
Marti, původně jsme měli objednaný Mikrus Alu Sprint. Je to sice kočárek polské výroby, ale kámoška ho má a nemůže si ho vynachválit. Je pod patronem značky Mutsy, taková jeho levnější kopie. No ale s tím se budeme muset nejspíš rozloučit a hooodně rychle se poohlédnout po jiném. Ale znáte to, člověk tak dlouho vybírá a když už se po dlouhém tápání pro nějaký rozhodne a pak takováhle rána pod pás…no škoda slov :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.11.07 13:48

Tipy na váhu miminek

http://www.sirmi.ic.cz/deti/37.gif

Chlapeček Lukáško (Zabulienka) - 4050g
nejlepší tip: Ševča - 3650g

Chlapeček Honzík (KalinkaIvča)

KalinkaIvča - 2650g
Rachel - 3200g
Bramburka81 - 2980g
Jirabobes - 2800g
MartinaSK - 2900g
Nikolina1 - 3100g Ševča - 3200g
Radka75 - 3010g
Kitty25 - 2850g
Sabika - 2890g
Inge - 3000g

Chlapeček Matěj (bramburka81)

KalinkaIvča - 3300g
Rachel - 3400g
Bramburka81 - 3150g
Jirabobes - 3200g
MartinaSK - 3230g
Nikolina1 - 3500g Ševča - 3450g
Radka75 - 3450g
Kitty25 - 3340g
Sabika - 3000g
Inge - 3250g

Chlapeček Radovan (jirabobes)

KalinkaIvča - 3750g
Rachel - 3430g
Bramburka81 - 3820g
Jirabobes - 3700g
MartinaSK - 3750g Ševča - 3850g
Radka75 - 3650g
Kitty25 - 3890g
Sabika - 3350g
Inge - 3500g

Chlapeček Jakubko (MartinaSK)

Rachel - 3450g
Bramburka81 - 3380g
KalinkaIvča - 3400g
Jirabobes - 3200g
MartinaSK - 3800g Ševča - 3650g
Radka75 - 3320g
Sabika - 3550g
Inge - 3600g
Kitty25 - 3420g

Chlapeček od Inge

KalinkaIvča - 3630g
Bramburka81 - 3550g
Inge - 3700g
Kitty25 - 3650g
Jirabobes - 3600g

Chlapeček Robin (Kitty25)

KalinkaIvča - 3960g
Kitty25 - 3400g
Jirabobes - 3550g

Chlapeček Adámek (EvickaS)

KalinkaIvča - 3650g
Kitty25 - 3260g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.11.07 13:51

Tak další na tipování podle tabulky je Kitty, jestli jí teda zasloužilé matky vladi a Terulka nepředběhnou :lol: ...... holky, když tak dejte včas vědět, ať stihnem tipovat :lol:

Jo, a u Evicky jsem teda tipovala „naslepo“ … Evicko, nějaká nápověda by nebyla? Fotečka nebo váha miminka podle posledního UZ? :wink:

Zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
24.11.07 14:09

Ahoj holky,
přeju hezký den,u nás tedy pěkně zatažený.

Ivčo,já asi předbíhat nebudu,spíš budu ještě pouštět před sebe :lol: .Jak se chystáš na pondělí.Za týden už možná budete s Honzíkem doma.Jak dlouho budeš v porodce po císaři?

Nikolina,tak to je tedy smůla,na rychlo něco honit.

Bramburko,už je líp?

14 let tedy rozhodně kojit nebudu,chtěla bych rok a když to půjde tak klidně do těch 2 let si to umím představit.

Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
24.11.07 14:38

Ahoj,

ráno jsem gratulovala, ale pak jsem byla odvolána od počítače…

Na Uvolněte se jsem se nedívala, ale zjistím si, kdy to budou opakovat a schválně se mrknu 8O Kojit tak dlouho, to je fakt uhozené… Já jsem kojila Barču do 17 měsíců a přijde mi to tak akorát.

Nikolino , s kočárkem je to na nic. Ale neboj, určitě něco seženeš :wink:

Koukám, že jak se víc rozjely poslíčci, začínají se tady balit tašky do porodnice :lol: :lol: :lol: Manžel mě pět dní neviděl a prohlásil, že mi kleslo bříško.

Ivčo , nevím, jestli se sem o víkendu ještě dostanu, tak Ti přeju, ať to máte s Honzíkem brzy za sebou a oba to v pohodě zvládnete :srdce:

Ještě jsem chtěla, že porodnice teď praskají ve švech a maminky s novozencama lifrují co nejdřív pryč, po třech čtyřech dnech.

Mějte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.11.07 14:59

Kalinko - díky za první váhu našeho mimi. už teď se modlím, aby Robinek nebyl velkej, ale břicho roste pořád, tak nevím nevím, že by po tatínkovi?

tak Marťa - má malý bříško, tak snad obřík to nebude 3420
Inge - 3650
Evička - 3260

a my - doufám, že max. 3400

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení