PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
444
22.11.07 13:24

hej hola, ja hlasim tentokrat velmi klidnou noc, ale dopoledne jsem se nemohla dostat z postele, lezela jsem jako zabita 8O

Sevco , muzu potvrdit, obcasne, velmi neprijemne pichnuti v trisle (vetsinou v pravem), da se to trochu vyresit tim, ze clovek zmeni polohu, treba se prevali nebo si sedne :), urcite nas to ma vic …

zatim pa, pekny den - a nezapomente, do prosince zbyva jeste osm dni plus dnesek, tak vydrzte, jo? ;) … alespon nektere ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
22.11.07 13:33

Sevča,to píchnutí v tříslech mam občas taky.

Zabulienka,tak prcek asi vážně čeká na tatínka.Už se ti to,ale připravuje pěkně dlouho,doufam,že u mě to půjde rychleji. :lol:

Tak jsem zadělala na perníčky.Odpoledne se pustíme do pečení,sice jsem je vždycky pekla začátkem prosince,tak budou o týden dřív.Ostatní cukroví ještě nepeču,to se mi zdá ted moc brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
22.11.07 14:29

Ahoj,

tak u nas nic moc noveho, poslicky dosud zadne ,pred chvilkou jsem uspala prvorozeneho, az se probudi, pojedeme za babi. Od rana se mi nejak mota hlava, takze jsme ani nebyli dopoledne venku :oops: :oops: (babicka hold za skorotmy dite „vyvenci“ :D).

Zitra v 7 rano mi na tyden zavrou ten prijem v Motole, takze jeste mrnous musi tyden vydrzet. Ptala jsem se v poradne, co mam delat, kdyby to na me prece jenom prislo a pry volat zachrannou sluzbu, ta mi rekne, kde je v Praze volno :roll: :roll:

Cukrovi upecu (snad) nekdy v prosinci, vzdycky zacinam az po Mikulasi, ted mozna uz ten prvni tyden (pokud teda budu doma).

Honzik mi vcera vlezl do postylky pro mimi nechtel si nechat vysvetlit, ze on uz mimi neni :roll:

Stoupla jsem si asi po tydnu na vahu a rucicce bleskurychle preskocila pres 70, fuj. Ale ani se nedivim, protoze doma sice neobedvam, ale jinak se furt necim cpu.

Jo a v noci se taky budim, ale uz asi 2 mesice, tak jsem si zvykla. Dneska byl Honzik asi 5× vzhuru, ale vstaval k nemu manzel, tak jsem celkem vyspala.

Tasku do porodnice mam zabalenou tak napul, ale pred obedem ji nasel Honzik a vsechny vlozky do podprsenky rozhazel po loznici :roll: Formulare jsem predvyplnila (jenom aby mi na neco byly, kdyz jsou z Motola resp. matriky Prahy 5), jenom kolonka chlapecke jmeno je porad prazdna…

Ivco - ja ti to teda taky zavidim, ze presne vis, kdy to bude (a kde :D ). Uz vidim, jak budu vytelefonovavat hlidani…

Zitra jsem mela jet navstivit kolegyni s mimcem, ale Honzik ma porad rymu, tak budeme tvrdnout doma.

Jo a celkem se bojim, ze budu muset najet na tandemove kojeni, protoze jeho zajem o me poprsi sili…

Mejte se a jeste nerodte, neni kam spechat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.11.07 14:46

Ahoj holky,
tak jsem dovalila domů, byla jsem na obědě s kolegyní z práce a po cestě mě chytly pěkný bolesti, takže jsem ráda, že sedím. Koukám, že jsme na to všichni podobně :-)

nateklé ruce - ty já mám po ránu taky :-) Naštěstí to tak vždy do 2 hodin přejde

Inge - my jsme se na jménu dohodli teprve tento týden :-)

holky neznáte někdo nějakou pěknou stolní hru? Chtěla bych jí manželovi dát k Vánocům. My máme scrable a znám jen monopoly, které se mi moc kupovat nechtějí.

Zabulienko, Bramburko, Jířo - držte se a dneska je pěkné datum, že? Teda Zabulienka chce vlastně počkat na taťku, že?

Tak se mějte a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
22.11.07 14:59

Radko - Co se tyce stolnich her, tak hodne zalezi, jestli budete hrat ve 2 nebo ve vice.
Pro dva bych mela tyhle tipy: Obecne se mi nejvic libi Puerto Rico, to je sice pro 3 a vice, znam ale i upravenou a dobrou variantu pro 2. Nenarocna, zabavna a celkem rychla hra je Trans America. Ve dvou taky hrajeme O:,–(niky z Katanu (karetni variantu pro 2).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.11.07 15:32

Inge - díky, právě jsem se dívala na ty o:,–(níky a mluvila s pánem, který do toho dost vidí, tak asi zajedu do Kotvy, prý ji tam mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.11.07 15:40

já dneska taky byla ve městě a byla to teda síla. jsem už pospíchala, abych byla doma, píchalo mě všude.

jinak hry - můj manža je šílený deskový hráč, takže máme doma celkem všechno. Doporučuji Alhambru - je super, mám jí moc oblíbenou. je pro dva - 6 hráčů tuším. máme i všechna rozšíření samozřejmě. jinak Radko, kdybys nechtěla do Kotvy, tak doporučuji Svět her - Jankovcova ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
22.11.07 15:49

Ahojte :-)

To jste mi zase udělaly radost, že je nás tolik, co je píchá v tříslech. Já si to třetí těhotenství užívám se vším všudy, ale tohle je pěkný děs, co? A koho kope mimi do žeber ? To jsem taky neznala …

Dobrá hra pro dva jsou trojrozměrné piškvorky. Prodávají se ve více variantách - dřevěné, umělohmotné, skleněné. My máme ty umělohmotné, je dobře vidět skrz.

Hlaste se, nerozpadla se nám některá? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
22.11.07 16:02

Ahojte, tak jsem konečně doma…
Dneska jsem vyřešila dárek pro rodiče a mám z něj obrovskou radost :) . Koupila jsem jim :,-(u na fondue, ve Wordu udělala k tomu takové povídání plus recepty, asi to nechám svázat a dám jim to k tomu. Navíc jsem se dozvěděla, že nám tchýně zaplatí autosedačku, penízky se budou hodit… Celkově pěkný den, ještě by se to mohlo završit porodem v tak pěkné datum :) .

Radko já mám taky ráda ty O:,–(níky, jsou dobré jak ty karetní pro dva, tak ty pro více hráčů. A pak ještě Carcassone, ale to je lepší, když už máš i nějaké rozšíření. A Inge má pravdu, záleží na tom, kolik vás bude hrát.

třísla taky mě to trápí, vždycky to nečekaně někde píchne a já se nemůžu pohnout. A poslední dobou mě ještě trápí křeč na přední straně stehen, to jsem taky neměla.

Jiřka ještě není zpátky z KO, nebo si ji tam rovnou nechali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
22.11.07 16:05

Katko mě mimi kope úplně všude… Je to pěkný raubíř, pořád se tam točí a kope. To bude pěkně živé dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.11.07 16:20

Ahoj holky.
Tak jsem dorazila domů.Břicho bolí pořád. :roll: Čípek ještě nějaký je,ale měkký.Prý u vícerodičky se může spotřebovat až při porodu nebo těsně před ním.Jinak porodní cesty jsou připraveny. V podstatě záleží už jen na malém,kdy se mu bude chtít ven. Ptala jsem se na CS,Dr.mi ho nikdy nepíše (vypisuje si to do průkazky slovně),tak je prý 4 až 5.Spíš 5.
Příští KO je 29.11 .,teda pokud dříve neporodím. No já doufám,že to už nestihnu.Ještě se tak dlouho trápit? :roll:

Katko
Malý je lenoch.Jen se tam tak převaluje a to ještě jenom někdy.Ale na CTG mě jednou kopl do břicha. :lol: To byl nezvyklý pocit. :lol:

Hry .....je mi líto,ale neporadím.

Teri
Jo,jo,to bude asi tím věkem. :lol: :lol: :lol:

Kdybych dneska zase nespala,tak jsem se rozhodla,že vyžehlím. :lol: Aspoň k něčemu budou ti posly užiteční. :wink: :lol:

Snad jsem nic nezapoměla.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.11.07 17:01

Holky díky za tipy. Vůbec mě nedošlo, že některé hry se nedají hrát jen ve dvou hráčích :-(. Takže jdu omrknout tu Jankovcovu a pak Kotvu. Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.11.07 17:05

Jířo - tak nespi, já ti pošlu taky koš na žehlení, to by byla dobrá pomoc :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
22.11.07 17:31

Ahojky tak jsem ještě doma.Zatím je to v normě ten průtok pupečníku,ale nepodařilo se podařit průtoky v hlavičce,tak musím zítra na utz k primáři a ten poví co dál a v pondělí znovu ke svému dr.Potvrdili znovu Adámka a přibral má už 2600g.Zítra dám opět vědět mějte hezký večer a ještě lepší noc a né jak většina z nás probdělou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.11.07 19:38

Kitty
Ahoj Petro,víš kolik toho mám doma?Co jsme dělali kuchyň,šlo žehlení stranou. :oops: No a upřímně :?: ,raději bych jela do porodky než tu horu převelikou žehlila. Jednou to udělat budu muset,ale tááááák se mi nechce. :oops:
Ještě,že bydlíš tak daleko.To nestihneš ke mě dopravit. :wink: :lol: :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí