PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
444
22.11.07 20:14

tak se hlasim do klubu tech s hromadou veci na zehleni :roll:

dneska me videla porodni asistentka - rikala, ze to jeste nevypada na porod (ale dodala, ze se samozrejme stat muze), takze jedeme o vikendu na ty hory … drzte palce, at tedy neporodim nekde v zaveji :lol:

mno k trislu … nekdy me tam poboliva i permanentne … asi jak to mimi tlaci na nejake zily ci co a prechazi to pekne ke kycli ;)

sedela jsem jinak dost na zadku, takze me pak pri prochazce se psem prekvapilo pichani jakoby od cipku … chjo … ale zase na druhou stranu, at nevypadam, ze se brzy rozsypu ;) - nekdy si ani nevzpomenu, ze jsem tehotna … a ze ten metrik ubyva 8O

holky drzte se! zehleni zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.11.07 20:33

Ahoj holky,
tak jsem koupila tu karetní hru pro 2- O:,–(níky, díky za tipy. Doufám, že se bude líbit. Nakonec jsem se vůbec nemohla rozhodnout, bylo jich tam tolik :-). Váhala jsem mezi O:,–(níky a Carcassone a mě se moc líbila Porto Rico, ale tak je pro minimálně tři :-(
Takže už mám i pro manžu všechny dárky a teď už zbývá jen pro taťku láhev whisky a je to vše. Hurá.
Teď jsem se vrátila z přednášky manipulace s miminky a jsem z toho trochu přešlá. Moc mi to totiž nešlo :-(- No snad v realitě to půjde lépe než s tou panenkou.
Tak se mějte krásně a já ještě večer nakouknu, co kdyby už někdo začal, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
22.11.07 21:04

Takové pěkné datum a ono nic… :cry:

Ahojte kuličky,
jsme vcelku a Sabinka se ptá kdy už konečně to bude a bude mít miminko doma,tak se jí snažím vysvětlit že nejprve budou Vánoce,tak doufám že to opravdu nebude dřív :roll: :D

Všem gratuluji k úspěšným KO a přeji všem klidnou noc :wink:

Na cukroví se vrhnu až po Mikuláši a nebudeme to asi letos přehánět :roll: ikdyž chuť na cukroví je už teď.
Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
22.11.07 21:05

Holky nenechte si to pěkné datum upláchnout :cry: byla by škoda abychom to propásly. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
22.11.07 21:11

Sabiko , radeji je moc nehecuj :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
22.11.07 21:22

Ahoooj těhulky!

tak konečně doma … akorát nám taťka přijede domů nejdřív v jedenáct :-(
Dneska jsem byla naposledy cvičit, až mi to přišlo líto … ale prcek to vynahradí :lol: :lol: :lol:

KOukám, že se zatím nerodí… ale však jo, do prosince je ještě pár dní :lol: … vlastně ...... že zrovna já mám co říkat :wink:

Tak jdu chvilku surfovat a pak půjdem do hajan..... klidnou a spací noc všem!

ahoj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
22.11.07 21:33

Ahoj holky.
Jsem se rozhodla,že na to kašlu. Ať si Ráďa vyleze kdy se mu zachce.Ať si váží kolik se mu zachce..........Tak doufám,že to zabere a pošupajdí co nejdříve. :wink: :lol:

Počítám,že dneska už budu v posteli někdy kolem jedenácti.Jsem grogy.Jo,jo,probděná noc je znát.Tak doufám,že se dneska pěkně vyspím.

Všem přeju klidnou noc.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
22.11.07 22:00

Radko tak doufám, že se O:,–(níci budou líbit! Já jsem je dala manželovi taky k Vánocům (myslím, že předloni) a celé Vánoce jsme proseděli jenom u hry… :lol:

Tak dneska už to asi nikdo nestihne… Tak dobrou všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
22.11.07 22:51

jiři já jsem nemyslela, že se cítim stará, to ani náhodou, spíš trochu opotřebovanější. :(

Aluško i jí tu mám obrovskou hromadu na žehlení, tak si z toho nic nedělej. Poslední dobou žehlim jenom oblečení na ven a Akrimkovi do školy a zbytek mi vázne. Zkusim to zase o víkendu trochu odžehlit.
Jinak si to užij na horách a dávej na sebe pozor, abys někde neuklouzla a nesekla s sebou.

Dobrou a klidnou noc všem. Pa T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
23.11.07 08:45

Ahoj holky.
Tak dnešní noc bez poslů. :D Ale není teda vyžehleno. :lol: Sice jsem se co 2 hoďky budila (už bolí každý pohyb a fakt by to chtělo vykostit :wink: :lol: :lol: ),ale zase hned usla.Takže žehlička je stále schovaná. :wink:

Teri
Já jsem nemyslela,že bych byla stará(ani nikdo tady),ale jak píšeš ty.....kapečke zhuntovaná. :wink: Přece jenom kolem třicítky není člověk tak fit jako ve dvaceti. :? To jsem poznala i loni na trampolíně. :lol: Kuba řádil a skákal jak šílený a bez únavy.A já s Martinem? No snažili jsme se,ale brzo jsme toho měli dost. :oops: Ale staře se rozhodně necítím. :wink:

Tak co holky? Rozjede to tu někdo? Já myslím,že já dneska asi ne.Počítám,že tak nejdříve koncem příštího týdne.Pokud vůbec.Ono se malému asi nechce.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
23.11.07 09:45

Dobré ránko kočky,

tak dnešná noc bola hrozná, neustále bolesti v krížoch.
rano tlaky zas dole, ani som nemohla odprevadiť syna a teraz ešte začal taký slabý ružovkastý výtok.
Tak ja už neviem, či zas planý poplach, ale kým nebudú riadne bolesti alebo nerupne voda, nikam nejdem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
23.11.07 10:09

ahoj kočky,
tak už se nám to krátí viďte. Třísla mne osobně nebolí, spíše kříže. Včera jsme byli v divadle na ,,Přelet nad kukaččím hnízdem" trvalo to tři hodiny a od začátku do konce se mohla fazole zbláznit. Tak nevím jestli se jí to líbilo nebo naopak. Nakonec jsem se parádně nadlábla na rautíku- mužský se smál že to do mne padá jako do studny a bude mi špatně (taky že bylo) :D

Jinak pupík roste o 106 a budu ho muset přeměřit a poslat aktuální čísla…

hezký sluníčkový den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
23.11.07 10:12

Zabulienka: držím palce aby tě to trápení co nejdříve přešlo a měla jsi krásné miminko už u sebe. Čím více se porod blíží, tím je to horší. Takže se drž a nech se doma rozmazlovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
23.11.07 10:22

zabulienko , docela Ti rozumim, taky bych nikam nesla, dokud by to nebylo zcela jasne … ale radeji davej pozor a opatruj se … drzim palecky, aby to slo pekne, kdyby to uz opravdu zacalo :)

hlasim, ze ani u nas se hromada pradla na zehleni nijak nezmensila ani nikam nepropadla :wink: :? … musi to pockat na muj navrat z hor … jestli ne dele ;)

dnesni noc v pohode, takze vlastne zadne zmeny … CS nevim a asi mi ho do porodu uz nikdo nerekne, ale pry se da rodit s jakymkoli … tak nevim, co se tam dole deje ;) … malinik piju statecne, obcas si dam i to lnene seminko, ale to spis sporadicky … chjo a tu hraz masiruju, ale jestli spravne, to netusim :? :roll: :oops:

… no neni kam spechat, jeste mam cas a zadnou z tech, co to maji na spadnuti predbihat nechci 8O … tedy hlavne tento vikend ne … :wink:

pa, hezky den, co nejmene bolesti a kdyby to nahodou prislo, tak budte statecne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
23.11.07 12:41

ahojky těhuliny :lol:

tak já jsem dneska úplně vyřízená, nevím co je mi konkrétně, ale je mi prostě divně, píchá mě v břichu, není dobře od žaludku, tak nevím. Půjdu se asi projít, jestli to nepřejde :cry:

V noci jsem celkem spala jen se budám bolestí žeber, jak ležím na boku tak mě prcek tlačí…

Zrovna mi přišla od zaměstnavatele pozvánka na Vánoční večerek, je 7.12, tak nevím jestli mám potvrdit účast, ale asi jo a uvidíme :wink:

No nic jdu se trošku natáhnut a potom ven. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital