PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
24.11.07 15:25

Tak jsem tu zas :lol:

Kitty , Ti přeju, co?! :wink: ..... říkám si, když máš takovej hezkej domeček, tak to by bylo, aby se v něm skrýval drobeček :lol: :lol:
Tvé tipy hnedka doplním.

Jituš , předem děkuji.....

Vladi , no zatím se nechystám, tašku už mám sbalenou dřív, akorát tam zítra přiházím pár věcí. Taky se zítra musím upravit, jako obočí, pěkně oholit, pleťovou masku..... aby se Honzíkovi mamka líbila :lol:
Zatím si dělám starosti o tatínka, asi zbytečně, ale i tak ...... jídlo si udělá, o to se nebojím, při nejhorším někdy zaspí do práce ..... ale aby mi tu za ten týden nezvlčil :lol:
Jo, a po císaři se u nás chodí domů za týden, když je mamka i miminko v pořádku, jde je prý ukecat i na pátý den po..... to bych mohla teoreticky být příští neděli doma :lol:

Tak zatím, I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.11.07 15:40

Jo, ještě jsem si vzpomněla, nevím, zda to všechny víte, jak je to s volnem partnera z práce v souvislosti s porodem …
Měla jsem v tom chaos, tak jsem to našla na netu ..... jednou z překážek v práci je i narození dítěte

" Narození dítěte, kdy se poskytuje pracovní volno na dobu nezbytně nutnou k převozu manželky (družky) do zdravotnického zařízení a zpět s náhradou mzdy nebo platu, a bez náhrady mzdy nebo platu k účasti při porodu manželky nebo družky. "

Čiže mi z toho plyne, že nejlepší stejně bude, aby si manža vzal dovolenou, protože by se jinak musel vrátit do práce.....
 I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.11.07 15:43

Jéje, Ivčo ,já ti tak závidím,že už budeš mít brzo malého u sebe. :oops:
NOrmálně začínám mít pocit,že se Radkovi nebude chtít ven.Dr. mi říkal,že mě nenechá přenášet a pokud náhodou neporodím do KO (29.11.),tak mě objedná na 6.12. na vyvolání. Tak doufám,že tak dlouho tam bobeček nebude.

Inge 3600g ?
Kitty 3550g ?

Zatím pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.11.07 15:48

To jsou mi novinky. Před 5 lety měl paragraf i na účast při porodu.
No my to řešit nemusíme…máme ještě děti a s těma někdo být musí. :wink: Tak bude mít paragraf tak jako tak. :wink: A celý týden :wink: .
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
24.11.07 17:44

Tak vas zdravi zabulienka......hovori,ze lukasko je zatial zlatucky......jej sa zacina pomaly tvorit mliecko.......ALE stahovanie maternice je riadne bolestive,ako dalsie kontrakcie......

a fotka Lukaska.......... :D

:D :D :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.11.07 17:59

jeee, ten je krásný :o :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
24.11.07 18:01
KalinkaIvča píše:
jeee, ten je krásný :o :lol: :lol:

vsak???........ani nevyzera ze ma 4kg......... :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.11.07 20:39

Marti , to máš pravdu, že na 4 kila nevypadá … je úžasnej, drobeček :lol:
O tom stahování dělohy jsem slyšela, nejlepší je to po prvním porodu, vícerodičky prý trpí víc :?

No, tak jsme pro dnešek dopekli, už máme tři druhy cukroví a perníčky, tak Vánoce můžou klidně dorazit :lol: … akorát mám už teď pěkně oteklé ruce :roll: … proto dneska už jen odpočinek :lol:

Zase zítra tady, opatrujte se a těšíme se další miminka :lol: :lol: :lol:

Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
24.11.07 20:46

Páni to je krásnej chlapeček.

Holky já už mám zase slzy v očích. Už bych taky chtěla mít to svoje u sebe a pořádně to pomazlíčkovat. Teď jsem se zrovna probírala oblečkama v šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
24.11.07 21:01

Jééé,fakt nevypadá,že by měl mít 4 kg. :) Je moc pěkný.

Holky tak mě Martin s dětmi vytočil. :evil: :evil: S dětmi jsme ráno dopekla zbytek perníčků......To je v pohodě.Ale pak jsem ještě upekla ořechové pyramidky.Byl to fakt děs.Nějak se mi nevedlo těsto. :x No nakonec se podařilo a zdárně jsem je upekla.Pak jsem na hoďku odešla na pokec a co se stalo? :x :x :x Děti mi asi tak třetinu snědly. :x :x :x Martin mě vytočil tím,že měl zprávy,tak nic nevnímal.Klasika. :x Jinak by je mohl včas odehnat. Kdyby to byly třeba perníčky nebo neco jiného,tak bych to neřešila a přidělala další.Ale s tímhle těstem se mi fakt nechce znovu piplat. Tak děti mají zákaz mlsek až do vánoc. Teď mi to připadá jako nepřiměřeně tvrdý trest.Navíc,když bude Mikuláš. :roll: Ale už to bylo vyřčeno. :? A Maritn dostal taky trest. :wink: Tohodle druhu cukroví se ani nedotkne.To bude pro mě,děti a návštěvy. :wink:

Tak jsem se vypovídala. :oops: Díky,že vás mám. :wink:

Jdu si dát svařáček a zahrajem si scrable.Martin říkal,že neví jestli to mám hrát,když už jsem taková nějaká přibržděnější.Tím narážel na těhudemenci.No,že já si ho někdy brala. :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.11.07 22:22

Lukášek je nádherný miminko :), už se tu nad ním jakou dobu rozplývám a Zabulience tiše závidím, že už to má holka za sebou a má to své štěstíčko v náručí… Ale však my se taky dřív nebo později dočkáme :lol:
Martinko, ještě jednou moc díky za pomoc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
25.11.07 06:08

Ahoj holky, o víkendu je tu vždycky mrtvo …

Báro , hlas se, jak se máš?

Ivčo , já ti závidím, jak se můžeš připravit. Uklidit, nachystat byt i sebe … Já mám strach, že odjedu z děsného bordelu a s kupou nevypraného prádla. Zvláštní, že je to poprvé, co mi to trhá žíly. Přitom je mi jasné, že i kdybych uklidila, tak tu bude čurbes celý týden a Jenda to dá jakžtakž do kupy ten den, co si pro nás přijede. Co oči nevidí, srdce nebolí. Pak mě trápí, co bude oblíkat holkám do školy a školky, jestli je pořádně počeše. Asi potřebuju pocit, že jsem nenahraditelná :roll:

Včera mi odešla zátka (lépe česky odcházela) a mám posly osly jak hrom, v noci jsem nemohla spát a prosila, ať už se to rozběhne. Když si představím, že to takhle úplně klidně může být až do termínu :roll: Jsem z toho nervózní a protivná.

Včera se mi narodil synovec. :dance: Viděla jsem ho jen na fotkách v mobilu, takový dlouhý. Taky už chci. Brácha z toho byl trošku mimo, že mu to nedochází, no mě taky ne a teď bych si to se švagrovou vyměnila :lol:

Dneska mám to vysněné datum a i by to šlo. Tak z toho nebude nic 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
25.11.07 06:10

Nad Lukáškem jsem se taky rozplývala. Andělíček …

Jiřko , to máš z toho, že už pečeš. :P Kdyby ses na to vyprdla, jako já, tak se včera nenaštveš :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
25.11.07 08:14

Ahoj,

kluci odjeli k praprarodicum na navstevu a ja mam dneska havaj :D
Navic vyzehleno mam od vcerejska, takze vlastne nemam ani zadne nic moc povinnosti, klidne bych mohla jet rodit :D :D :D , ale priznaky naprosto zadne, takze asi tezko.

Jiro, bud rada, ze detem tak chutnalo, asi se ti fakt povedlo :D

Stahovani delohy me celkem desi, pry je to u vicerodicek celkem maso…

Manzel v patek zjistil, ze ma pres 20 dni nevybrane dovolene 8O , takze na porod si bude brat dovcu. Podle me to ale do konce roku vybrat nestihne, prevedou mu jen 5 dni, takze mu cast asi propadne :(

Mejte se a zatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
25.11.07 08:27

Ahoj holky,

Zabulienka,malej je krásnej,moc se vám poved.

Katko,tak snad se to u tebe pohne,když už Ti odchází zátka.Všechno nej k svátku,at se Ti vše splní a nadělíš si třeba dnes ten nejlepší dáreček :lol:

Ivčo,uží si dneska hezký den.Kdyby jsem se náhodou už nedostala dnes na net,tak at Ti vše dobře dopadne a rychle jsi fit.Budu na vás v úterý myslet.

Jiři,tak to je radost s cukrovím,já radši dělala jen perníčky,jinak by to u nás nevydrželo :? .

Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital