Poradna duly
Jana Čurdová
dobre ranko.........
no ja mavam krizove bolesti ale nastastie nie dlho…len par minut…ale zato hoci kedy..... ![]()
dneska som mala uz sen o porode,ale tu cas kde rodim som preskocila a snivalo sa mi len to PO.....ked uz lezim na pozorovani a SMSkujem vsetkym ze uz mame Kubka na svete.....
a potom som sa zobudila a nevedela som zaspat.........
to su priznaky bliziaceho sa porodu.......hahahahaha
no co cakam.......ved sa mi to krati.....
vcera som bola na poslednom vylete…tak som si ho uzila..... ![]()
dneska ideme na obed k mojim rodicom....... ![]()
potom by sme mali dat postielku do spalne........ ![]()
no a tu je ktora na rade????… ![]()
vsetkym KATKAM vsetko NAJ,naj,naj.........
![]()
Niki jo a neni zac........este sa mi maju ozvat nejake baby za ten kocik,tak potom ti napisem ze mi odpovedali..............
![]()
Ahoj holky,
tak nejsem tu chvilku a je tu první mimi.
ZABULIENKO VELIKÁ GRATULACE LUKÁŠKOVI MOC ŠTĚSTÍČKA V ŽIVOTĚ A VÁM OBĚMA HODNĚ ZDRAVÍČKA!!!!
Večer dočtu a ještě se ozvu.
Pa a kdopak je další na řadě?
Ahoj holky!!
Tak se hlásím, ještě 2v1… Včera jsem měla nějaký „předporodní splín“, tak jsem ani raději nepsala…
Není mi moc dobře a docela se děsím toho, že to ještě může 14 dní trvat (pokud mě nechají tak dlouho přenášet). Musím se toho doktora zeptat, jak to vlastně bude brát, protože mám několik termínů, tak podle kterého se budeme řídit na potenc. vyvolání (první termín mám už v út). Ale zato jsem včera udělala adventní věnec a musím se pochválit, povedl se mi
.
Jiřko vždyť to jsou jenom děti…
Podívej, můj manžel je dospělý a udělá mi klidně to samé, před ním se všechno musí schovávat… Zrovna včera jsem prohlížela ledničku a říkám si: ten hermelín je tu už celkem dlouho, to je zvláštní…Tak ho vezmu do ruky a zjistím, že je to jenom krabička. Prostě ji tam nechal, abych si myslela, že ho nesnědl
.
Katko vše nej k svátku!!! ![]()
Asi dneska připravím těsto na nějaké cukroví a zítra napeču. A ještě se chystáme na rozsvícení vánočního stromečku a vánoční jarmark, tak musí přestat pršet…
Tak se zatím mějte!!
A dneska se mi taky zdálo o Matýskovi, pořád jsem ho jenom kojila a přebalovala, ale bylo to krásné… Byl hrozně hodňoučký, už aby tady byl s námi…
Hezkou neděli mamky!
Teda to byla noc, to jsem ještě nezažila, od dvou do pěti bolesti, potom jsem usnula.
I když vlastně zažila - minule dvě noci před porodem, to bylo úplně stejné, pak jsem šla rodit hrozně nevyspaná. Tak jsem zvědavá, jestli dožiju zítřejší kontroly.
Na cukroví nějak nemám pomyšlení, asi ho objednám.
Bramburko, tady jsou moje zkusenosti s terminem porodu u Honzika.
Podle PM 3.8., podle UTZ i PP cca 26.7., ridili se ale podle PM, takze na vyvolani jsem mela nastoupit 41+3 podle PM tj. 12.8., ale vecer pred nastupem do porodnice si to Honzik rozmyslel a 12.8. o pulnoci se narodil sam…
Ted mame stejny TP a uprimne receno v mem pripade i tak nejak s tim, ze to muze jeste 2 tydny trvat, pocitam. Podle meho neni kam spechat, sice si prijdu jako slon, ale zkousim aspon neco do zasoby naspat
. Sice se v noci budim, ale aspon nemusim vstavat a uspavat 2 deti, ale jen jedno.
Inge díky za info. Já si taky myslím, že by se měli řídit podle toho prvního termínu. Doktor říkal, že pokud není mezi termínama rozdíl větší než 14 dní, tak se počítá termín PM. Ale taky předtím říkal, že bych neměla moc přenášet, aby mimi nebylo moc velké - já sama jsem celkem malá, tak abych ho porodila. Jsem zvědavá, co řekne v pondělí na KO.
Ahoj holky.
Včera jsem měla hrníček svařáčku a táááááák kráááásně se mi spalo.Sice jsem se 3× vzbudila,ale když jsem spala,tak jako zabitá.
A až do pů desáté!!! ![]()
Inge
Jo,jo,ptala jsem se jich a prý chutnalo. ![]()
Katko
Vše nej k svátku ![]()
Barčo
Vím jak se cítíš.Podle PM mám termín 7.12
,Ale podle všeho ostatního o týden dříve.A pokud neporodím ještě v listopadu,tak to fakt bude slůně.
Navíc jsem včera zjistila,že tím jak mám pořád tlak na konečník,tak mi vylezl hemeroid.
Já si fakt u toho posledního těhu musím vybrat všechno.
Nevím na co malý čeká,když je prý všechno připraveno.
No jo no,musíme vydržet.A já se tak mooooc těšíííím!!!!!!!!
Jo,s tím tvým mužem jsi mě pobavila.
Už normálně začínám vymýšlet skrýš na cukroví,aby ho u nás nikdo nenašel.
Když jsem doma,tak se Martin neodváží (nebude mě zbytečně zlobit
),ale když tu nebudu? Sám mi dneska říkal,ať to raději schovám. ![]()
Taky se mi dneska zdálo o malém…Byli jsme venku a Martin ho šel nakojit do kojícího koutku
a přebalit.Ale dlouho se nevracel,tak jsem se šla podívat,kde je.V kojícím koutku nebyl,tak jsem se vrátila ven.Kubu s Gabkou nám hlídali kamarádi.A najednou Kuba volá :„Utřít.Utřít.Utřít.“ Tak se kouknu a on sedí na lavičce se stáhnutýma kalhotama,že kakal. ................V tom se probudím a pořád slyším volání „utřít“. To Gabka seděla na nočníku a jak tak volala,tak se mi to dostalo do snu.
![]()
Děkuju za přání k svátku, odpo přijdou naši, tak mě snad rozptýlí, protože jsem čím dál tím protivnější. K tomu to počasí a Jenda má ke všemu denní 12
Bych si jinak vylívala zlost na něm, ať si to taky užije.
Obě naše holky se narodily 3 dny před termínem podle menstruace. Ovšem do příštího úterý je pěkně daleko, podle toho jak se cítím.
ahoooj pupíci,
tak jsem douklízela a manžel vaří obídek, bude čočka, tak počítám...... ![]()
Jinak je mi taky čím dál hůř…jo jo už aby to bylo.
Všem Kačkám všechno neeej ![]()
Jiřko s tím hemáčem to je hrůza co?…, ale mě to přešlo hned, jak jsem začala jíst prášky - předepsal mi je doktor, tak si taky zajdi.
Tak zatím papa a užijte si neděli.
Ivčo myslím na Tebe, hodně štěstíčka ![]()
Já to tady dneska balím,
i když asi neodolám a večer nakouknu, jestli jste se některá nerozdvojila.
Já jsem mimo, tak ani nereaguju na to, co sem píšete vy. Jiřko , doufám, že na mě nepřijde i ten hemeroid, když jsem si tu o něm přečetla ![]()
Ivčo , hodně štěstí na úterek
Lepší smajlik jsem nenašla, držím palečky.
Hezké dopoledne. Teda tady už se toho od rána probralo.
Katko všechno nejlepší k svátku. ![]()
Tak jsem ráda, že nejsem jediná kdo má takové myšlenky. Mám taky pocit, že tady vybouchne bomba až tady nebudu a že Akrimek bude chodit do školy jak vandrák.
Holky hele co už taky umíííím. ![]()
http://www.beruska8.cz/…holka/74.gif