Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
Asi ti otravní posly.
Zkusím je zaspat.Mám,ale obavu,že to nepůjde.
Spala jsem jen 2 a půl hodiny. To bude den. ![]()
Dneska mám KO,tak uvidíme co řekne Dr.,jak to vypadá a tak.
Tak snad ještě na chvilku dobrou.Pa pa J.
Jiraboves: já jsem dnes spala jako zabitá (dokonce jsme s mužským zaspali oba, takže tď snídám sama). Ale jinak spím vždycky co druhou noc…jednu prospím a druhou ,,probantoším"
Cukroví: holky teda vy jste čilé, já nejsem žádná velká cukrářka a navíc bych to cukroví SEŽRALA ještě do vánoc ![]()
Dneska jdeme do divadla na přelet nad kukaččím hnízdem, tak snad to bude sranda a já to usedím.
krásný sluníčkový den budoucí maminky
Ahoj holky,
tak s perníčkama (teda už druhou várkou) jsem pohla včera.. za chvíli je půjdu s dětmi zdobit...... tak mi popřejte pevné nervy… určitě bude zbabraná celá kuchyň, jako vždy… ale hlavně, že to dětičky baví a cítí se důležití…
Co se týká mého těhu, zítra mám další kontrolu už po týdnu, minulý týden mi tipoval váhu mimča, vyšla mi na 2655 g..... tak jsem zvědavá, jak to bude zítra a vůbec po narození, že…
Mám takové divné pocity, že to už přijde hrozně brzy… ale přitom nechci listopadčátko, chci až prosinčátko… tak se nechám překvapit
Vánoční nálada u mě roste každým dnem, fakt… nemám sice ještě všechny dárky, péct více budu až o víkendu, ale už bych nejraději čichala vůni stromku.
Tak budu zatím končit, děti tu na mě volají…
Pa a opatrujte se..
Dobré ráno těhulky!
Jiřko jsme na tom podobně, já spala asi jenom o 2h déle. V noci jsem čučela na telavizi a nevěděla jak se otočit. Před chvílí jsem vypravila kluky do školy a vypadá to, že to dopol. ještě na chvilku zalomim. Jinak dneska by bylo krásné datum na narození miminka ne? ![]()
Držim palce na KO
Zase na mně padá nějaká deprese. Tak jdu něco dělat abych to zahnala.
Ahoj holky.
Tak ja za chvilku padím na tu kontrolu,jsem zvědava,tašku tady mám sbalenou manžílek furt at si ji vezmu sebou,ale je v praci a ja si ji brat nebudu,nechci předbihat situaci,když mě tam nechaj tak mi jí doveze ne.
Terko tak že ji moc gratuluju.
Ivčo to take doufam uz od minule ten termin zmenili na 25.12.tak snad uz se tesim.
Jinak dnes po KO jdu ještě juknout za kamaradkou do nemocnice je tam s 9 měsíčním prckem má chudáček zánět ledvin,další kamaradka zas v jine nemocnici s ročnim prckem ten ma zanet hrtanu,no hrůza co se tady u nas deje.Tak zatim hezky den.Pak hned dam vedet.
Dobré ráno,
Já se konečně trochu vyspala po té minulé noci.Verča už je dobrá.
Jiři,tak jak,zaspala jsi to?Jsi nadšenec zdobit perníčky do půl jedný v noci,ale zase jsi měla na to klid .
Rachel,tak ty perníčky hezky ozdobte.Asi jich dneska taky pár upeču,mam ráda jak hezky provoní byt.
Zatim pa,jdu něco uvařit na oběd.
čau holky,
mě trošku pomáhá když nemůžu spát vyvětrat.
Jiřko držíme palce na KO
jinak já mám napečeno na linecké a slepované sušenky, teď už jen namazat
a pak sníst?
no uvidíme. ale byla to fuška s tím břichem lítat s plechama. ![]()
holky, holky, co mi to děláte?? pečete, vaříte, tašky sbalené máte a ještě i vánoční dárky máte nakoupené
a já pořád nic…měla bych jít do sebe ![]()
Ahojky!!
Tak Jiřka dospává nebo už jela do porodky? ![]()
Já jsem dneska dospala resty ze včerejška, taky to mám obden, jeden den spím dobře a druhý mám v noci poslíky. Dneska ještě asi půjdu dokoupit dárky, ať to mám hotovo…
Ahoj těhulky!
Taky jsem se krásně vyspinkala ..... hrozně se mi nechtěla vstávat o půl sedmé, ale už jsem doma. Byla jsem na předoperačním vyš. u nás na interně, mezi samýma důchodcema, když to tak člověk vidí, snad ani nechci zestárnout..... každej druhej nemůže chodit, musí mít všude doprovod, třesy rukou, no znáte to.
Ještě se půjdu asi natáhnout (dospat to vstávání
), pak na cvičení, návštěva u sestry, miláčkovi uvařit něco teplého - nakonec se mi z té Prahy večer/v noci vrátí, ale ráno jedou zase..... nemají kde přespat, tak pojedou na dvakrát. Ale jsem za to moc ráda, nechci spát doma sama…
No, ještě pětkrát se vyspíme..... a budou z nás rodiče… neuvěřitelný ![]()
A jak u Vás? Kdo máte kontrolu, tak držíme pěsti!!!!
Jiřko , už jsem zase napnutá, jestli už Ti to začne…
Taky jsem zvědavá na Zabulienku , zda se nám z té kontroly ještě vrátí…
Barčo , tak dobře pořiď! A ať Tě ty poslíky dneska netrápí!
Holky, vy mi děláte chutě s tím cukrovím
, jdu hledat, co bych mohla zdravě smlsnout…
zatím pa I.
Ahoj holky.
Jo,jo,podařilo se mi to zaspat,tak jsem dospávala.
Za půl hoďky mi jede bus na KO.Jsem zvědava,co mi řekne. Jinak břicho mě bolí pořád,jen už bez těch stahů.Asi se v noci namohlo. ![]()
Holky,je to děs,jak jsme všechny rozbolavěné. Z žádného těhu před tím to neznám.
Tak já se jdu oblíkat.Pa pa J.
Takové drama Jiřko , a zas nic z toho ![]()
Kitty , já spím u otevřeného okna (ne dokořán, ale zavřené není), jinak bych nespala vůbec …
Míšo , ať dopadne kontrola dobře, ještě musíš vydržet.
Já budu péct cukroví až po narození miminka, teď mě to přijde brzy. Dřív jsem i ty perníčky pekla, ale přestalo mě to bavit. Mívali jsme chaloupku, stromek a malé perníčky … Holky se vyřádí i na obyč cukroví.
Hezký den, u nás krásně svítí sluníčko ![]()
kitty tak to bych mohla zaběhnout na kavu a něco sladkého k tomu, když už máš napečíno.
![]()
teď jsem tu seděla u netu a hrozně mě začalo píchat dole, bolelo to asi 5 minut, už jsem měla pocit, že to nepřestane
Jiři já mám taky pocit, že když jsem čekala Akrimka, tak to všechno tak nebolelo a bylo to tak nějak snesitelnější. Jenže teď už si prostě nemůžu hodit nohy nahoru kdy se mi zachce, už tu jednoho miláčka mám a tak se musim starat a ty máš dokonce 2. No a taky mi už neni 21, no a tělo asi víc protestuje.
Bráchova manželka čekala první ve 30letech a mnohem víc si stěžovala než já před těma 7 rokama, vůbec sem jí tenkrát nechápala, řikala jsem si jak to bylo všechno bez problémů a teď když se blížim k tomu věku taky tak už jí docela chápu.
No vždyť už to máme všechny za pár, tak se držme.
Ahojte kočky
tak zasa som späť, CTG sme absolvovali, dnes priamo na pôrodnom sále. Tak som si oživila spomienky.
Počas záznamu som mala riadnu kontrakciu až mi ju sestrička pomahala rozdychať a zasa nič.
Keby ma kontrolovali aj zdola, tak tam isto ostanem. Ale aspoň som doma, a to otvaranie si odtrpim doma. To malé chce naozaj počkať na tatina.
Po ceste som sa ešte zastavila a kupila som si odsavačku mlieka, pri 1. tehotenstve som si ju nevedela vynachvalôiť a hlavne v pôrodnici.
A vy sa ako cítite?
ahojda pupíci
,
tak já jak jsem doteď v poho, tak už to fakt začíná jít znát, že se pomalinku blížím do finiše, hrozně mě bolí záda,v noci jsem opět od dvou čučela do stropu a to nemluvím o tom jak se mi špatně obrací v posteli.
Ráno jsem měla opět tak natelké ruce ![]()
Ivčo docela Ti závidím, že už máš přesný den a víš, že to budeš mít za sebou.
Já jediné co mám nachystané je autosedačka v ní zavinku
, hmmm, ale to je asi dost málo ![]()
Odsávačku zatím kupova nebudu, až jak bude potřeba.
Dnes jsem objednala na první KO v porodnici, jdu tam ve čtvrtek příští týden (Elostris - nakonec jsem se rozhodla pro Bohunice)
Jo a holky dělá někomu z Vás to, že několikrát za den tak jaksi divně píchne v tříslech, že nemůžete ani jít.
Jíííířo, tak co kontrola?