PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
20.11.07 16:02

teda tak koukám, že už jsem 37+6, tak jdu zabalit tašku do porodnice, mám pocit, že už jsem tu asi poslední, kdo nemá zbaleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.11.07 16:20

Tak......
Obrpupek vyfocen a hozen do galerky. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
20.11.07 16:45

Ještě jsem si vzpoměla,že jsem vám neukázala Ráďu z posledního UTZ ve 35 tt. Tak už je taky v galerce. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
20.11.07 17:20

Rachel,už jsme si říkaly kde jsi.Tak at je malému,co nejdřív dobře.

Jiři,pěkný pupendo.Tak at ještě zvládneš zítra tu kadeřnici a večer můžete vyrazit do porodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
20.11.07 18:05

Ahoj holky,
tak jsem zkoukla Vaše pupíky a paráda :lol: :lol: Moc Vám to tam všem sluší…
já se cítím tak dobře, že jsem si dokonce dnes vyrazila do práce na takovou odpolední brigádku - no každá koruna dobrá, i když je to malinko na černo :o :o
Dneska jsem si koupila bačkory do porodky a musím si taky připravit tašku, i když podle páteční KO to rozhodně zatím na porod nevypadá. Kalinko příští KO 30.11.2007 (do tabulky), zároveň i UTZ..
V sobotu jedu ke známé fotografce nechat si nějak „efektně“ nafotit bříško, tak jsem zvědavá jak to dopadne. :lol:
Zabulienko přeji hladký a rychlý porod..
Jinak už nevím, kdo co psal (klasika), tipovat váhy se neodvažuju, absolutně nemám představu :lol:
papa
ps: mimochodem, všem kdo máte sníh, trošku závidím, v Praze ani ťuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.11.07 18:12

Ahoj holky,
tak já byla dnes na masáži, ale stejně záda bolí jak pes. Taky jsem se stavila za lidma v práci na obídek a bylo to fajn. Jsem ráda, že už jsem doma, teď je čeká roční závěrka a to je nejhorší. Docela jsem to vychytala :-)

Taky jsem si nechala udělat nová skla do brýlí a náhradní brýle. Dřív jsem náhradní neměla, ale teď pro jistotu jsem si je pořídila kvůli mimi. Jsem totiž pěkněj slepoušek. A taky objednala náhradní baterku do foťáku, abychom na porodním sále nebyli nahraní. No a ještě zásoby kočkolitu a žrádla pro naší kočičku na 2 měsíce a konečně jsem nechala udělat fotky ze svatby. Ani se neptejte co to všechno stálo :-). Ale mám dobrý pocit, že řeším svoje restíky.

Tak já jdu taky zítra na kontrolu, tak uvidíme. Ivčo prosím do tabulky změnu jména, teď je aktuální FILIP. díky moc

RAchel - tak přeji brzké uzdravení malého

Jířko - takže zítra držíme palečky, jestli do toho vážně s Ráďou
 jdete

bezva noční pyžamka - mně se moc líbí to pyžamo červeno šedé, ale už mají jen XXL a to je mooooooc velké, takže třeba časem.

Tak se mějte krásně a ať je vám všem dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
20.11.07 19:18

Ahoj holky!

Tak se hlásím po kontrole ..... můj dr. se s námi rozloučil, normálně mě dostal, popřál nám hodně štěstí, zdravé miminko a dal dáreček od něj a od sestřičky, krásný ponožtičky..... no měla jsem na krajíčku :lol:
No, monitor byl dneska zase rychlejší, prcek stále KP, od minule skoro nic nepřibral, ale prý je to s otazníkem, jak je tam méně plodovky, tak nejde přeměřit bříško a tak se to může hodně zkreslit. Tak snad by jsme ke třem kilům mohli mít .....
No, ale to hlavní, byla jsem v porodnici, v pondělí 26.11. nastupuju a 27.11. ráno mě čeká císařský řez a narodí se nám Honzík!!!!!! 

Na jednu stranu jsem hrozně šťastná, že už budeme mít prcka u sebe, ale zase se hrozně bojím..... No, mohlo by se ještě stát, že by se prcek otočil (no to asi nehrozí… :roll: ) - to by se to zrušilo anebo by přišel dřív, ale vzhledem k tomu, že se vůbec neotvírám taky asi nehrozí, leda by mi odtekla voda. Ale spíš počítám s tím, že do neděle se nic dít nebude :lol:

Tolik novinky od nás :wink:

Zabulienka , tak ještě doma… teda už je to na spadnutí, co?!

Rachel , vítej doma, ať se broučkovi rychle uleví…

Tabulku doplním, když ne dnes večer, tak zítra ju?!

Jdu na polívku, jestli neusnu, tak zase přijdu :lol:

Zatím ahoooj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
20.11.07 19:36

ty bláho, Kalinko tak to držím obrovsky moc palce, ať všechno proběhne v pořádku :lol: a trošku závidím, že už budeš mít Honzíčka u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
20.11.07 19:43

Kalinka tak už presne vieš kedy budeš mať svojho drobca pri sebe, tak držim palce až všetko dobre dopadne.

Rachel prajem až je chlapček čo najskôr zdravý.

Vladi tatino sa nám vracia v nedeľu, ale to letí a doma ho máme až v pondelok ráno

Košielky, ja som zohnala takú, že vrch vyzerá ako zavinovacia, tak to stačí len roztiahnuť a je to a majú dobrý strih sú do áčka, ako letné šaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
20.11.07 20:20

ahojky,
Ivčo , tak to je teda doják…s tím doktorem…
Př.týden budem v duchu s Tebou a myslet na Tebe…tak ať ti to dobře dopadne…Držím pěsti.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
20.11.07 20:21

Holky, díky ..... však do tý doby se mě nezbavíte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
20.11.07 20:24

Tak perníčky jsou napečeny, krásně nám to tady voní… :)

Ivčo to máš super, že už budeš mít prcka u sebe!! Já už bych taky chtěla…Já mám 27. první termín, ale myslím, že ještě rodit nebudu :( .

Tak já jdu odpočívat, zase mi tvrdne bříško…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
20.11.07 20:53

Ahojte těhulky,

Ivčo , téda, tak z tebe už bude opravdová mamča :srdce: Budu držet palce, abyste to s Honzíkem dobře zvládli!

Rachel , ať je malému brzy dobře.

Nějak nemůžu najít košilky, které tu vychvalujete. Já budu mít noční košile se zapínáním pod prsa, mám je po Barunce, nové pořizovat nebudu.

Už dva dny mě dost bolí záda v kříži. A dneska odpoledne jsem cítila jakousi štiplavou bolest dole, nejspíš mi malá tlačí na čípek, jinak si to neumím vysvětlit. Jsem tak zblblá, že se snažím udržovat pořádek, kdybych náhodou musela jet, aby to to tu trochu vypadalo :oops: :lol:

Jinak jsem včera zabalila vánoční dárky a upekla skořicové cukroví :potlesk:

Dobrou a klidnou noc všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.11.07 20:55

Tady jeden nemá čas dva dny na net a je to tu samé drama! Asi budu koukat každý den …

Ivčo , já mám až slzy v očích. Ale až mě jímá hrůza, že víš kdy … My ostatní nevíme dne ani hodiny. 8) Už to bude malý Střelec. :wink:

Jiřko , tak tohle být u nás, tak už jsme na půl cesty do porodnice. Já mám rozporuplné pocity, protože mám strach, že to půjde tak rychle jako posledně a zároveň strach, že to tak rychle nepůjde :oops: Snad rozumíte. Mám už posly každý den, ale dneska mi dr. na KO řekl, že se to ještě nechystá. :nevim:

Rachel , přeju brzké vyzdravění. Kde jste leželi?

Zabulienka , já si myslím, že to bude malá holčička, tak do 3500g. :-)

Všechny ostatní vás zdravím a opatrujte se a už nestrašte. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
20.11.07 21:01

Marti , ty máš zas nějaký nový účes? Konečně ses pochlapila, Báro , ty taky, když jsme se viděly, tak jsi měla ještě prsa větší než břicho :wink: :lol:

Ivčo , já myslím, že by malý ty 3 kg mít mohl. Náš taťka by se veřejně na internetu vystavovat nenechal, to by mi zarazil :|

Evi , holky jsou dvojčata? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital