Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem se dívala na ty vaš pupíčky, fakt moc pěkné fotky!! Taky jsem tam ještě jednu přihodila (je to trošku horší kvalita, musela jsem to zkomprimovat).
Holky, nezdá se vám, že už tu dlouho nebyla Rachel?
Ahoj děvčata.
Tak mi to tady už začína připomínat reality šou jupí hlavně at vše pokračuje ve zdraví a v pohodě.Já už jsem kapku klidnější čtvrteční KO se blíží tak budu vědět víc.Malej se ted furt nejak vrti tak se mi zas honí hlavou,že říkal dr.že když by mu něco bylo začne se víc mrskat no nevim.Každopádně mě docela furt pobolívá břicho už od té minulé ko jako podbřišek a tlak na konečník.Tak zatím všem hezký den.
Tak jsem se vratila z Motola, zatim to nevypada, hlavicka je porad dost nahore, tak snad tu Mikulasskou 2.12. stihnu
Jo a taky me ani nevysetrovali, jenom monitor a sahla na hlavicku.
Kosile - kupovala jsem v prodejne tehotenskeho pradla nad Karlakem.
Tipy na váhu miminek, prikladam svoje tipy, prosim pridejte je nekdo do tabulky, mne to nejde ![]()
Miminko od Zabulienky
Inge - 3400g
Chlapeček Honzík (KalinkaIvča)
Inge - 3000g
Chlapeček Matěj (bramburka81)
Inge - 3250g
Chlapeček Radovan (jirabobes)
Inge - 3500g
Chlapeček Jakubko (MartinaSK)
Inge - 3600g
Chlapeček od Inge
Inge - 3700g
Ahojte kočky,
tak hlásim sa späť z poradne, CS máme stále 8 a otvorená som už na 3 cm. Už to môžem čakať každým dňom, lekárka sa len bojí, až stihnem prísť do pôrodnice, tak som jej nasľubovala, že cez víkend pôjdem k rodičom, až to mám bližšie. ak sa nič nestane, vo štvrtok mám ísť opäť na CTG.
Sama som zvedavá kedy ma to prekvapí
zabulienka píše:
Ahojte kočky,
tak hlásim sa späť z poradne, CS máme stále 8 a otvorená som už na 3 cm. Už to môžem čakať každým dňom, lekárka sa len bojí, až stihnem prísť do pôrodnice, tak som jej nasľubovala, že cez víkend pôjdem k rodičom, až to mám bližšie. ak sa nič nestane, vo štvrtok mám ísť opäť na CTG.
Sama som zvedavá kedy ma to prekvapí
tak to je ale napinave..........
![]()
tak teraz by sme si mali tipnut datum porodu tvojho zabulienka , ked uz to ams tak nahnute........
![]()
Zabulienko - to je teda nervák… držím palce
Aluško - košile dorazily max do týdne o zaplacení, tedy dost rychle. mám XL a L, myslím, že tobě by možná stačilo i M, XL je opravdu už megaobří, vejdu se tam s břichem a ještě mám dost volna. paní je ale velmi rychlá, odpovídá ihned, takže bych volila variantu přeměření přes prsa. ona ti to změří a napíše. jinak je potřeba asi poprvé košili nejdřív vyprat, je taková trošku tvrdší, ale jinak pak už super. mám i normální a je můj oblíbenec. bohužel teď jsem obě půjčila kámošce do porodnice, takže to nemůžu změřit. prodávají se i v normálních krámech, ale stojí cca 500-600 ty samé, takže internet to jistí. pak se mi líbí i to pyžamo s kalhotami, ale to jsem koupila nekojící, protože dvě košile asi stačí.
tak jsem spásla misku těstovin a půjdu mrknout ke kámošce na miminko (týden staré)
A maťa presne ako som tipovala po vyšetrení som mala slabý ružovkastý výtok.
Idem si dať sprchu a na chvíľku sa vystrieť kým príde Mareček zo školy
zabulienka píše:
A maťa presne ako som tipovala po vyšetrení som mala slabý ružovkastý výtok.
Idem si dať sprchu a na chvíľku sa vystrieť kým príde Mareček zo školy
.........no to si bola na tom dobre…ja som mala cistu-jasnu krv...... ![]()
ale uz je to ok......... ![]()
len pekne oddychuj ked sa ti da......ved sa este dost naskaces.....
![]()
my vsetky...........
![]()
Ahoj holky,
Zabulienka,blahopřeji ke kontrole,tak to už opravdu bude každý dnem.Kdy se vám vrací tatka?
Inge,já bych ráda stihla Mikulášskou 8.12.,ale tim si moc nejsem jistá.
Kitty,košile jsou moc pěkný,škoda,že jsem o těch stránkach nevěděla dřív,ceny jsou taky super.
Holky,hezké fotky pupíku v galerce.Evičko,hezké dětičky,obdivuji Tě jak to všechno stíháš.
Já jdu zítra na kontrolu,tak uvidíme,co je nového,ale počítam,že nic.Krom toho,že jsem určitě zase přibrala
.
Bramburko taky si myslim,že už tu Rachel nějak dlouho nebyla,snad je vše v pohodě a jen nestíhá.
Ahoj holky,
díky moc za odkaz na webovky na košilky, jsou moc hezký, původně jsem žádnou pořizovat nechtěla, ale asi si aspoň jedná objednám.
Jinak v Brně je pěkně hnusně, ještěže jsem musela ráno do práce jinak nevytáhnu paty z baráku, teď se chystám žehlit
chjo se mi nechce…
Hoky máte krásný pupíčky ![]()
Maminy, tak kdo nám pošle první SMS, že už to má uzlíček v náručí? ![]()
Zatím papa
ahoj prosincovky, koukam, ze uz zacinate byt nervozni, kdy uz to zacne
… no vsak se dockate
!
k tem kosilkam - ja ji mam, v XL. odpovida tak 44/46 bych rekla, je az dost velka pres bricho a vsude, ale diry na prsa asi delaji stejne velike jako u S a M, protoze ja mam fakt problem prso tou dirou vytahnout ven. jde to, ale zadnej komfort jednou rukou to delat, kdyz na druhy mam prcka, takze stejne tu kosilku vyhrnuju jako kdyby diry nemela
. jinak podprdu mam 90E, treba je to jen muj problem a vy budete v pohode.
Ahoj holkýýýýý!!!
Nečetla jsem vás ještě, ale hlásím, že 6 dnů jsem strávila se svým synem v nemocnici - dostal zápal plic.. nedalo mi to a chtěla jsem tam být s ním… takže odtržena od internetu, ale synovi na blízku, jsme to nějak zvládli, ještě nás čeká léčení doma, klidový režim, no prostě doufám, že když bude bez školky ještě 14 dní, že do té doby neporodím…
Přečtu si všechny přispěvky asi až večer, až bude klídek.. ted jdu ze sebe taky umýt ten nemocniční smrádek a trochu se rozkoukat zase doma..... jak jsem štastná, že už jsem doma!!!!!!!
Jinak co se týká těhu, tato noc byla děsná… bolesti v břichu děsné + tvrdnutí břicha, ale bylo to tak 3× za hodinu, ale potom to přestalo úplně, tak tomu nevěnuju pozornost.. kontrolu mám v pátek zase, tak uvidím.....
více napišu večer…
Doufám, že jste všechny vpořádku a že žádná ještě nerodíte!! Nebo jooooo?????
Ahoj holky.
Jsem stále 2v1
.Ale tak strááááášně moc unavená. Na zítřek jsem se objednala ke kadeřnici.Už to potřebuju trochu upravit.Tak si dělala srandu,že kdyby něco,tak nůžky,ručníky i vodu tam má a vedle na depilaci je i postel.Tak by jsme to zfoukly tam.
![]()
Rachel
Přeju,ať se malému udělá co nejdříve dobře.
Všem gratuluju ke KO.
Zabulienka
Tak kdo z nás to tu začne? ![]()
Jdu se pokusit vyfotit pupek.Pa pa J.
Ahoj holky!
Tak jak proběhla KO vám už popsala kitty, já bych snad jen dodala, že celková doba z těch 3 hodin strávená u Dr. byla asi 2min.
zabulienko tak schválně, já Ti dávám tak max. ještě 5 dnů. ![]()
ty noční košilky jsou vážně pěkný, bohužel co si pamatuju, tak s Akrimem jsem spala zá:,–(ně jenom v podprdě a i tu jsem měla do rána celou mokrou, takže 2 nebo 3 košilky by mi stejně asi nestačily.
Možná, že spíš pořídim nějakou z kojo. podprsenek, teď mě dost štve, že jsem koupila 2 tak drahý, když tady je maj za babku.
Rachel držim palečky, ať je klučíkovi co nejdřív dobře. Je to hrozně nepříjemné, když je těm našim miláčkům ouvej, člověk si pak připadá takovej bezmocnej a zoufalej.
Pamatuju si, že když jsem byla malá a chodila do školky, tak jsem večer po příjezdu ze školky v přírodě taky dostala zápal plic a odvezli mě do Motola. Strávila jsem tam asi 14 dní a návštěvy ke mě vůbec nesměly, natož aby tam se mnou mamka mohla zůstat.
Zatim pa T