PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
19.11.07 17:05

tééééda Jiřko, ty nás ale napínáš, kdyby něco, tak víš co… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
19.11.07 17:12

ahoj vsem … zacina to byt cim dal tim vic napinave :)

Jirko , 8O … to jsou mi zazitky … zatim si to nedokazu predstavit … tak at to jde hladce, kdyby to bylo priste uz naostro!

Radko , ja mam to tmave seminko (ale myslim, ze na tom nezalezi), dlabat by se ho mela tak treba polevkova lzice, pokud jsem to dobre pochopila … jojo, rozkousany to neni zadna slava (ale da se to), v tom bilem jogurtu lepsi … ale priznam, ted jsem ho alespon tyden nemela …
dneska zacinam s tim malinikem, pujdu do sebe :) …

:?: dotaz :?: Prazandy, kde jste koupili nejake nocni kosile vhodne na kojeni? … co jsem videla ja bylo bud dost drahe nebo strasnej antikoncepcni babkovskej model :roll: :wink:

Zabulienko, Martino, vy uz tedy taky davejte dost pozor … :) … chjo ty doktori … tedy trochu opatrnejsi by mohli byt 8O

Mejte se fajn! … asi taky ze zvedavosti nakouknu k listopadkam, jak to tam jede, jen nechci, aby me to nejak nedostalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
19.11.07 18:07

Tak KO dopadla celkem dobře, ozvy taky v pořádku, akorát jsem jim tam při tom málem usnula. Malému se to měření moc nelíbilo, protože sebou pořád vrtěl :lol: . Taky mě prohmátnul a že prý to odpovídá tomu týdnu ve kterém jsem. Ale zase takový neurčitý, jakože příští týden asi ještě přijdu, ale že se to může kdykoli změnit, že mám být připravená. Jsem z toho taková špatná, kdy by mě tak nenapínal, tak by byl člověk klidnější. Teď mám z toho takový pocit, že prostě budu pořád jenom čekat a nakonec ještě budu přenášet :( .

Jiřko tak to já bych už jela do porodnice, mít takové kontrakce… Zvlášť když jsi měla vždycky překotný porod. Ty fakt asi budeš rodit tenhle týden, jak sis přála, že? :)

Holky, už se fakt těším, jak se to tu rozjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
19.11.07 18:22

Ahoj těhulky,

tak koukám, že je tady plno adeptek :lol: :D

Jiřo , já už bych teda asi jela do porodnice…

Martino , jak je? Po tom vyšetření ke konci těhu se to stává. Teď si uvědomuju, že když jsem byla na poslední kontrole před porodem Barči, tak jsem pak krvácela.

Moji poslíčci z minulého týdne už přešli, celý víkend byl klid :) Dneska jsem pekla cukroví a pak uklízela, teď mě bolí záda i spodek.

Počasí se má zlepšit, ke konci týdne by mělo být až 8 stupňů, aspoň se rodícím pojede dobře do porodnice, ne jako v tom sněhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.11.07 18:31

jo holky.....dikes ze na mna mylsite..........ale uz je dobre........nekrvacam............. :D :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
19.11.07 19:09

prave do sebe liju treti hrnek toho maliniku, a nevim, jestli jsem divna, ale prijde mi docela dobry :wink: :lol:
jen dite se najednou krouti jako male hade, tak snad to nesouvisi ;)
verim, ze to bude mit jen priznive dopady, nerada bych tim neco nejak moc urychlila :)

ve stredu jdu za nasi budouci pediatrickou, kontrolu mam ted ve ctvrtek a pak pristi patek … to uz to bude odpocet jak pri startu raketove lodi … no a nektere z nas uz jiste budou mit porod za sebou a deti v naruci …

tak piste piste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
19.11.07 19:24

Tedy Jiřko,že by už to bylo ono.Malej počkal až bude linka hotová a už chce ven.

Marti,to je dobře,že už nekrvácíš.Mě ted dvakrát za sebou nevyšetřoval vnitřně.Zase ale nevim jak se to tam připravuje.

Aluško,mě maliník taky celkem chutná,já si dávam dva hrnky denně.

Zabulienka,tak to máš vyhlídky na pěkného obříka,když malej byl takový kus chlapa.

Ivčo,přeji úspěšnou kontrolu.

Hezký večer,pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
19.11.07 20:22

Hezký večer!

Tak jsme se pustili ještě do focení pupíku, moc fotek z těhotenství nemám, ale když se prcek tak hezky zvětšuje (a s ním i bříško..... řekla bych ze dne na den…) :lol: … šupla jsem bříško do galerky a taky jednu fotku s taťkou (nooo, ten se moc fotit nechtěl :twisted: )

Koukala jsem, ža Marťa taky šoupla nový přírůstek ..... moc Ti to tam sluší, pěkný bříško a super je to krátké mikádo, fakt máš šmrnc!

Katko , nevím jestli jsem Ti to už nepsala … máš taky super pupík, tak hezky dopředu … že by klučík? :lol:

Tak se jdu zase věnovat chvilku taťkovi, vždyť jsme byli skoro celý den bez něj, vrátil se mi z práce až o půl sedmý :?

Zatím pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.11.07 21:04

Ahoj holky.
Jsem stále 2v1 :wink: :lol: Dneska jsme s dětmi dopékali perníčky.

Koukla jsem do galerky......máte krásné pupíčky.Já musím ještě vyfotit ten můj.Snad si na to zítra vzpomenu.

Aluška
Ahoj Ali. Divná nejsi. :lol: Mě ten maliník chutná docela dost a ne jen trochu.A to si ho samozřejmě nesladím.

Marti SK
To je dobře,že už je ti líp.Oni by fakt mohli být někteří doktoři při vyšetřování opatrnější. Ten můj je naštěstí šikovný.Ale jednou (při prvním těhu) jsem se taky setkala s jedním takovým......no…ne moc opatrným.Po jeho vyšetření jsem trošku krvácela a hned druhý den mi kleslo břicho.A samotné vyšetření bylo dost bolestivé.Ale to bylo už dávno. :wink:

Barčo
Vždyť říkám,že ve středu. :wink: :lol: :lol: :lol: No ale kdo ví,jestli se tak rozhodl i Ráďa. :nevim: :wink:

No nic.Jdu poklidit ten čurbes po pečení.Doufám,že dneska se vyspím.Martin jde na noční,tak mám postýlku celou pro sebe. :wink: Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.11.07 23:17

Ahoj holky.
Normálně mě už několik dnů drží vánoční nálada. :lol: Včera jsem seděla v kuchyni,koukala z okna na snížek a broukala si koledu. :oops: Martin,jak mě slyšel,tak se začal smát a říkal,že je taky tak postižený. :lol: :lol: :lol: Nebudu letos tolik péct,kolik jsem zvyklá :( ,což mě dost mrzí.Ale i tak se strašně těším. Jen,když si vzpomenu,že už budeme mít miminko,tak trochu znervózním.Jak to budeme zvládat? A tak,ale za chvilku se zase moooc těším.

No nic.Tady se nikdo na pokec neobjevil,tak jdu taky do hajan. :wink: Co kdyby byla zase rušná noc. :wink:

Dobrou noc.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.11.07 09:20

ahoj holky,

Jiřko moc držím palce, aby to brzo dopadlo a aby malý nezlobil jen tak… :lol:

kojící košile - v krámě nekupuji, jsou šíleně drahé. nakupovala jsem na www.pradlo-pradelko.cz. jsou super a mají krásné obrázky, cena do 300,–.

jinak včera jsme s Terkou byly na monitoru a KO, celkem dohromady cca 3 hodiny a výsledek :lol: 0. monitory ok, rodit se ještě nebude, křivka dělohy žádný výkyv :cry:
Dr. se s kontrolou moc nepáře, vnitřně mě taky nevyšetřoval, tlačil mi do břicha, což bylo nepříjemné, ale prý kvůli hlavičce, kde je. A pak řekl, nashle za týden, takže se nic konat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
20.11.07 10:13

Ahojky!

Jiřko mě se taky drží vánoční nálada :) . Já už jsem si do oken nalepila vločky, přes ně koukám na ten sníh venku a je to paráda. Dneska asi budu péct ty perníčky, ale nejraději už bych pekla všechno (akorát to je ještě brzo). Takže zítra rodíš, jo? :lol:

Mi bylo včera večer zase nějak blbě, ale do rána to přešlo… Tak jsem zvědavá, kolik přijde planých poplachů, než to bude zkutečně „ono“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
20.11.07 10:20

Ahoj, vidíím, že se zatím všichni statečně držíme. Vložila jsem pár foteček, protože pořád jenom slibuju a nejsem schopná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.11.07 10:33

dobre ranko, treperendy (tedy spis dopoledne) ;) tak co, zadne nocni prirustky :?: :lol:

u nas ticho po pesine, jen jsem zase chvili k ranu nemohla usnout …

pritel cte knihu o porodu, tak snad bude alespon jeden z nas pripraven :wink:

o vikendu se asi chystame na hory, doufam, ze se miminko jeste pozdrzi :lol:

pekny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
20.11.07 10:37

Kitty , dekuji moc za tip na ty kosile, hned to tam objednavam … jen dotaz, jak rychle to prijde a jakou mas zkusenost s velikostmi?? Aby mi neprisel stan nebo naopak neco moc malickeho …
 Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital