PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
18.11.07 16:05

Ahojky,
tak já se taky hlásím…ještě celá…
Včera jsme meli pravou vesnickou zabijačku..... :D ..Tak mame zas mražák plný masíčka…
Taky jsem se uložila do tabulky s mírama a váhama…a koukám, že vedu s váhou,co??? No to je pěkný… :oops: :oops: :oops: . Co vyhraju???? :D :wink:

Markýsku , :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
18.11.07 16:34

Markýsku až na ty počáteční neschody s pani učitelkou to jde Akrimkovi ve škole moc dobře. Nedávno jsem byla na třídních schůzkách, tak čtení a matematika jdou Akrimkovi prý dobře, akorát neni žádnej přeborník v psaní, ale to zas tak neřešim, Picaso z něj asi nebude, ale hlavně že ví jak se to píše a to že je jedno písmenko menší než druhý, neni zas až takpodstatný. Taky ze sebe prý děla trochu šaška, tak za to dostal vynadáno, některý učitelky to dost nesnášej a nechci, aby mu to časem dělalo potíže se známkama.

Bramburko taky se mi dneska zdálo, že mám bolestivé stahy a taky by mě zajímalo, zda to byl opravdu jenom sen. V noci mě zase chytaly křeče do nohou a to sen opravdu nebyl.

kitty mi jsme zatim pohromadě a snad to tak do zítra ještě vydržíme, ale taky je mi dneska dost blbě. Dejchám jak v poslednim tažení a zase mě pálí ta pitomá žáha.

Jiři gratulka k dokončení linky, tak ať dobře slouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.11.07 16:56

Tak jsem zpět a můžu vám říct, že snad do Nového roku do obchodňáku nepáchnu, bylo strašný co tam bylo lidí, ale kámoška si nakoupila a já jsem nakonec taky neodolala a koupila svetřík v HM.

Jiřko mooooooooooc gratuluju ke kuchyni a teď už můžeš ne????? :wink:

Jukla jsem k Listopadkám a už je jich jen 5 co jsou „vcelku“ :D , už se nám to blíží :wink:

Tak zatím a hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
18.11.07 17:33

Ahojte holky,
tak stále sme kinderko, ale bolesti už mám takmer stále, a hlavne tlak dole. Dúfam, že sa už aspoň riadne otváram, uvidíme v utorok v poradni.

Jirko blahoželám k dokončeniu kuchyne.

Sevčo ja tiež sledujem Listopadky a fičí to tam ako po masle.
A čo nevidieť sme na rade. Už aby to bolo.

Pekný nedeľný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
18.11.07 19:24

Ševča - Marti, rodila nakonec v Bohunicích, i když původně chtěla Obilňák. No, říkali jsme si s Jirkou, že bychom se šli ještě podívat do těch Bohunic když tak. Mmch, nepůjdeme příští týden na oběd? :wink: Navíc ti chci vrátit ty penízky.

Vladi , ono fakt asi záleží. Ta kamarádka gynekoložka mi říkala, že co tam mají porody KP, tak buď to jde jako po másle - ať je to vícerodička nebo prvorodička anebo to naopak nejde vůbec a jsou problémy a končívá to císařem. Já fakt nevím, co bude :?

Jiři, gratuluju k hotové kuchyni, to je prima pocit, viď? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.11.07 19:45

Tak jsem si početla, co je u vás nového …

Markéto , taky jsem si na tebe vzpomněla, jestli třeba už … :wink:

Žaneto , gratulace k vnoučkovi :srdce:

Jiřko , hoď fotku a ještě neroď, já mám nějak pocit, že jak ty, tak já taky :oops: Já jsem teda byla s holkama na kopci, bylo nás tam rodičů víc a jen mě bylo teplo, přestože jsem jen stála, páč na lítání do kopce a z kopce se fakt necítím :lol:

Elostris , mimi se ještě na konec může otočit. Spolužačce ze ZŠ se malá otočila v noci před porodem.

Terez , tak učitelka už je v klidu? Já jsem psaní taky neřešila, moje vzpomínky na první třídu jsou psaním dost poznamenané, nosila jsem i trojky :roll: A už se cítíš líp?

Zabulienka , já jsem s napětím čekala, že to tu otevřu a tvůj prcek už bude tu. :wink:

Napsala jsem toho dost, já vím, ale ještě jsem něco chtěla, jenže mě tady smailíci mažou text a označuje se mi tu, co nechci označit a naopak, tak to vzdávám. Škoda sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.11.07 19:49

Báro , co ty? Já si včera nakopla malíček, tak jsem myslela na ty tvoje fialové prsty 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.11.07 20:25

Ahoj holky.
Díky za gratulace.Ještě je tam trochu (moc) čurbes,ale mám tak nateklé nohy (nárty),že se divím,že ještě nepraskly.Tak si dávám na chvilku veget. No,žehlit dneska už nestihnu a pečení taky odkládám na zítřek.

Sevca
Ahoj Marti,jasně teď už můžu. :wink: Ale nechám to na tu středu. :wink:

Ahoj Katko
Tak na středu si zajisti hlídání. :wink: Když teda jedeš zároveň se mnou. :wink:

Jdu hodit kopýtka do výšky.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.11.07 20:27

Jiřko, ty vtipálku! Ve středu rodí švagrová, ještě počkej :wink: Katka

• Citovat
  • Upravit
11337
18.11.07 20:43

Ahoj,

Tak druhý pokus, než půjdu spát…

Bramburko - paterčata??? :D :D :D To snad ani ne…

Markýsku, ahoj. Hlavně vyberte něco, co ho bude aspoň trochu bavit.

Stahovací pás - kupovat nebudu, prostě budu pořádně mazat, cvičit a moc nežrat :D

Parfumelo - na monitor se u nás chodí až od ukončeného 38TT, takže poprvé půjdu teď v úterý. Doufám, že mě nechají ležet na boku, 20 minut na zádech bych asi nevydržela.

Jířo - já si chci taky přispat, Honzík už zase vstává v 5. To jsem fakt zvědavá, jak budu fungovat, až budu k tomu ještě v noci vzhůru s mimčem :? . Za tři dny rodíš :D ? Manžel dnes přišel s nápadem, že bychom mohli dneska mimču trochu pomoct :oops: :oops: , abych stihla porodit, než mi zavřou ten Motol, ale radši jsem to zamluvila…

Kluci dnes postavili obě postýlky pro mimčo, do jedné Honzík uložil svého šášu a do druhé si pro jistotu vlezl sám, snažili jsme se mu vysvětlit, že jsou pro mimi, ale zjevně mu to bylo fuk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
18.11.07 20:52

Ahoj holky,
tak jsme celý. Včera jsem byla u kamarádky a ta má ve středu nastoupit na vyvolání a teda povím vám ta má pupek 8O a strašně jí bolí kyčle nemůže ani sedět a ležet pořád pochoduje a taky zachvilku funí a heká že jí je zle :? .

Jířo gratuluji k úspěšnému dokončení kuchyně. :-)

Jdu se věnovat taťkovi zítra opět odjíždí na Slovensko :srdce: .

Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
18.11.07 21:41

Ahoj holky!

Tak se jdem taky nahlásit :lol: ..... to je něco, už je tu ten čas, kdy čekáme na první prosincové mimčo, a to nezačínáme moc dopředu :wink:

Markýsku , taky Tě ráda vidím :-) … držím pěsti, ať se zase brzy zadaří, když už jsi tělesně v pořádku, ty dvě čárky by byl krásný dárek pod stromeček, viď?! Taky přeju, ať vyberete Jirkovi tu správnou školu :wink:

Jiřko , super, že je kuchyň hotová ..... tak hurá do porodky :lol: … no abys mohla brzy pořídit tu myčku :idea:

Barčo , teeda samá oslava :lol: … jo a gratulka k paterčatům :srdce: , hlavně aby se Ti vešli do postýlky :lol: ..... hi hi ..... holky, to muselo být dřív brutální, když třeba až na porodním sále zjistili, že maminka rodí dvojčata (případně více dětiček) … všechno doma připraveno na miminko a najednou jich je víc :twisted:
Zlatej ultrazvuk!!!!!!

Sabiko , jako bych se v Tvé kamarádce viděla 8O , taky raději chodím nebo ležím, sedět je za trest :roll: ..... no jdeme do finále :lol:

Inge , tak koukám už taky všechno připraveno ...... co nám trošku napovědět bříškem nebo velikostí mimča na posledním UZ, abychom zkusily tipovat jak veké miminko se v Tobě schovává..... :lol: … co ty na to?!

PA - jj, asi máte pravdu, každá vykládá různou problematiku jinak ..... co si chudák prvorodička má vybrat :roll: ...... s tím pásem zatím prostě počkám, když tak dokoupím později.....

Katko , snad nejsi s bříškem více neohrabaná :?: :lol: Ať Tě malíček dlouho nebolí…

Elostris , víš jak, člověk si musí najít pozitivum i na tom druhém … říkám si, že po císaři budu mít sice kuchlé břicho, ale zase nebudu šitá dole, nebude mě dělat takový problém dojít si na záchod, třeba nebude potřeba ani tak dlouhý sexuální půst..... teda si to myslím, nikdo mi to nepotvrdit, ale člověk musí být optimista :lol: … prostě nějak mimčo ven dostanou :twisted:

Zabulienka , taky fakt už vždycky čekám, jestli už je Tvé miminko na světě… třeba tu poradnu v úterý ani nestihneš 8O :lol:

Vladi , ať se Verunka rychle uzdraví ..... jo, a víš že ty termíny podle UZ bývají přesnější :twisted: … tak bychom měly pomalu tipovat i Tvoje miminko :lol:

Lenčo , zabijačku bych si dala taky líbit :wink: , písnu Ti SZ.

Radko , pošlu Ti ty tabulky, vždycky dáš opravit komentář a zkopíruješ to i s těmy značkama a barvama … je to snadný :wink: , a díky že se o to postaráš :srdce:

No, už budu končit..... celý den jsem tu nebyla a teď si to vynahrazuju :twisted: …ale už jdu za Milanem, zítra už jde do práce :-( ..... tak tu budu sama. Jo a ve čtvrtek a v pátek dělá montáž v Praze (bude tam spát), tak v tyto dny prostě nerodím!!!!! Když tak ve středu nebo až příští týden, což by bylo asi lepší.....

Tak už fakt končím, dobrou noc a zítra úspěšné kontroly!

Ahoj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
18.11.07 21:46

Inge už napsala míry, nevšimla jsem si :oops: , tak co tip na jejího broučka???? Tak hurá do toho! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
18.11.07 21:49

Tipy na váhu miminek

http://www.sirmi.ic.cz/deti/37.gif

Miminko od Zabulienky

KalinkaIvča - 3480g
Rachel - 3320g
Bramburka81 - 3420g
Jirabobes - 3250g
MartinaSK - 3450g
Nikolina1 - 3350g Ševča - 3650g
Radka75 - 3350g
Kitty25 - 3490g
Sabika - 3250g

Chlapeček Honzík (KalinkaIvča)

KalinkaIvča - 2650g
Rachel - 3200g
Bramburka81 - 2980g
Jirabobes - 2800g
MartinaSK - 2900g
Nikolina1 - 3100g Ševča - 3200g
Radka75 - 3010g
Kitty25 - 2850g
Sabika - 2890g

Chlapeček Matěj (bramburka81)

KalinkaIvča - 3300g
Rachel - 3400g
Bramburka81 - 3150g
Jirabobes - 3200g
MartinaSK - 3230g
Nikolina1 - 3500g Ševča - 3450g
Radka75 - 3450g
Kitty25 - 3340g
Sabika - 3000g

Chlapeček Radovan (jirabobes)

KalinkaIvča - 3750g
Rachel - 3430g
Bramburka81 - 3820g
Jirabobes - 3700g
MartinaSK - 3750g Ševča - 3850g
Radka75 - 3650g
Kitty25 - 3890g
Sabika - 3350g

Chlapeček Jakubko (MartinaSK)

Rachel - 3450g
Bramburka81 - 3380g
KalinkaIvča - 3400g
Jirabobes - 3200g
MartinaSK - 3800g Ševča - 3650g
Radka75 - 3320g
Sabika - 3550g

Chlapeček od Inge

KalinkaIvča - 3630g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
19.11.07 08:59

Dobré ráno,

tak jsem se v noci opět moc nevyspala,už mě to štve.Usnula jsem až po druhé hodině a to Verča krásně spala celou noc.

Ivčo,u mě to s tim porodem nebude tak horký,počítam spíš s tim termínem podle PM na toho 9.12.

Jiři,tak máte hotovo a můžete jít na to.

Elostris,úrčo záleží jak bude porod postupovat,tak uvidíš.

Zabulienka,tak už nám to tu nastaruj,když už jsi tak hezky připravená.

Zatim pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital