PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
16.11.07 13:17

Ahoj, tak jsem se konečně změřila: prsa 88, břicho 102, +11 kg. Zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.11.07 13:19

Ahoj holky.
Katko já jsem si toho všimla,ale nechtělo se mi to přepisovat. :oops: Já se poslední dobou moc často překlepnu a tak to už někdy kašlu a nepřepíšu. :oops: Už tak se v každém příspěvku nejméně 10× opravuju. :roll:

Baruš Šetři se.Nepřeháněj to s tím úklidem. Víš jaké jsou teď cesty.....Aby jsi dojela do porodky včas. :wink:

Sevca
Aho Marti.Já neštěstí žravou nemám.Teď jsem začla vařit oběd,ale jen díky tomu,že je doma Gabča.Jinak bych si ani nevzpoměla. :oops:

Zabulienka
Tak ještě pořád 2 v 1? Tak to už fakt počkejte na toho taťku. :wink: Ten týden to snad ještě zvládnete. :wink:

Asi pálím špenát.Jdu se mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
16.11.07 13:39

Ahoj holky,

přišla jsem mrknout, jestli už je tady nějaké mimčo a ono nic :lol: To je dobře, aspoň nám pěkně dorostou :wink:

U nás se sníh pořád drží, ale od neděle ho moc nepřipadlo.

Můj manžel bývá celý týden pryč, už jsem si na to zvykla, i když někdy je to záhul :evil: Je u vojáků, původně měl pracovat přímo u nás, jenže se změnou vlády přišly ty různý škrty a zrovna on na to doplatil. Snad se mu podaří se sem nějak dostat. Takže jsem holt celé dny s Baruš sama, naši bydlí naštěstí kousek od nás a snaží se pomáhat, pokud je potřeba. Jedna cácorka se dá zvládnout, ale jsem zvědavá, jak to budu dělat se dvěma. Přemýšlela jsem třeba, jak je budu večer koupat a dávat do postele 8O No uvidíme, jak to dopadne v reálu. Taťka by chtěl k porodu, tak to doufám stihne. A jinak, jak se vídáme jen o víkendu, tak pokud má pak pár dní volno, dostáváme ponorku :oops: :oops:

Kdo to tady psal, že se pořád cpe? Já taky :roll: Včera jsem si dala dva perníky v čokoládě a bylo mi po nich těžko. POřád mě dost pálí žáha, jen jsem nevysledovala z čeho. Prostě někdy pálí celý den a pak je zase klid.

Tak se mějte.
Ještě toto - příbuzenstvo mi dává 3 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
16.11.07 13:43

Hojte pupíci,

holky máte pravdu občas je to hodně těžké zvládnout (občas hlavně psychicky).
Jinak u nás je trochu pravda že nám to kompenzuje financema,ale souhlasím Jířo s tou pani co jsi s ní mluvila,že ty peníze nestojí za to aby byl manža pořád pryč. Tajně doufám že co nevidět otevřou se spoluživnostníkem pobočku tady a bude také víc doma.

Zdravím vás moc pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.11.07 13:50

Oběd nespálen a snezen. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.11.07 14:00

Koukám, že se vás sešlo dost, co máte manžela pořád fuč. My máme taťku každý den doma, jen když je sezóna (sedba, sklizeň …), tak je v práci od nevidim do nevidim. To teda snáším pěkně těžce. Proto taky máme děti v zimě a brzy na jaře :wink: :lol: Ovšem letos se to nějak žvejklo, měli jsme mimi naplánovat až na leden :roll:
Určitě se to odloučení snáší líp, když se pracuje. Doma na mateřské je to horší. Nejlepší by bylo hodně peněz za málo práce, co? Nebo máte některá doma poslance? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.11.07 14:00

Jituš
Tak to koupání a ukládání jsem před třemi roky řešila taky.To Martin dělal do večera.No a když měl odpolední,tak tu byl ten samý problém. No nějak jsem to zvládla,ale už si nepamatuju jak. :oops: A tak nad tím taky zase přemýšlím. :wink:
Ale největší starost mi dělá,jak odvedu Kubu do školky? Nechci zbytečně malého vystavovat školkovním bacilům.Aspoň ne v období šestinedělí. Kdyby se tam mohl Kuba odvézt sám.Ale to nejde. :roll: Snad na něco přijdeme. :nevim:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.11.07 14:01

Čus Jiřko :-) Tak tohle já asi vyřeším tak, že si Vendulku nechám doma (na nějakou dobu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.11.07 14:11

Jak to tady teď čtu, tak nad tím taky přemýšlím, jak budu vodit Vendu do školky. Když se narodila a muselajsem vodit do školky ty dva, tak bývala vždycky v kočárku, aby tam nic nepochytala a stejně měla ve dvou měsících první antibiotika na angínu chudinka.
Tak nevím, jestli si ji nechám doma, když ti dva starší donesou ze školy kde co.
Ale kdoví, jak to ještě všechno bude, když by moc mrzlo, tak s miminkem stejně ven nemůžem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.11.07 14:16

Tak tomu se chci vyhnout.Kuba má školku hrozně rád. A navíc nevím,jestli bych to zvládla,mít je všechny celý den doma. :oops: Kuba s Gabkou,když jsou spolu,dost řádí. To by bylo asi na Opavu. :roll:
Musíme vymyslet nějaké jiné řešení. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.11.07 14:23

Já to měla naposledy ok, protože Klárce bylo přes 5, takže do školky došla sama (navíc už bylo i hezky) a v poledne jsem dala Vendulku do kočárku a šlo se. Ona taky školku miluje. Třeba bude mimi tak hodné, že si Vendulku odvedu, nakoupím a když přijdu domů, tak ještě bude spát :wink: :lol: :lol:
Jo a možnost, že by starší odvedla mladší je utopie, to by přišla pozdě do školy nebo by musely odcházet v 7:15. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
16.11.07 14:33

Jak vás tak čtu, jsem ráda, že Baruš ještě aspoň nechodí do školky :) Asi bych to taky řešila tak, že bych ji nějakou dobu nechala doma. Představa toho, že tahám malé mimčo ráno v mrazu někam ven, to se mi nelíbí.

V porodnici nám říkali, že s malýma miminama se může ven tak do -5 stupňů. Novorozenci do marazu nejspíš vůbec, je to tak, že jo maminy? Příště si to dítě budeme muset naplánovat minimálně na jaro:o I když u nás už asi žádné příště nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.11.07 14:35

Katko
On by se Kuba dokázal odvézt sám,navíc vidím na školku z okna :wink: ,ale ono se to u nás nesmí (posílat děti samotné) :roll: . A když si necháš Vendulku doma,pořád to bude jen jedno dítě.Já Gabku budu mít taky doma. :wink: Ale oba? To by fakt řádily.A co když bude Ráďa malý ďáblík a nebude v noci spát? U Gabky si aspoň na chvilku spočnu, to ona je šikovná.Ale se všema naráz? No,to bych chtěla vidět. :lol: :lol: :lol:

No nic.Jdu oblíkat Gabču a jdem pro Kubu.Snad u toho kopce neumrznu. :wink: Pokud se už dneska neozvu,tak tam stojím a čekám na jaro. :wink: :lol: :lol: :lol:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.11.07 14:38

Naše ves je malá ves, ale školka je samozřejmě přesně na opačném konci a do kopce :lol:
Jituš , nikdy neříkej nikdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.11.07 14:47

ad mimi a cesta ven - myslím taky, že max do -5, ale pokud bude v prosinci zima, moc bych to na prochajdy neviděla, spíš jen tak u okna nebo na balkoně. ale doktorka určo poradí.

jinak jídlo - já šla k zubaři, vše ok, a cestou zpět jsem si v řeznictví koupila super chlebíčky s krabíkem - tak jsem si je dala k obědu a doplnila to marokánkou. no a oběd čeká na zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí