Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
Tak právě nám přivezli díly na poslední 2 skříňky. Tak to začnu,co nejdříve dávat dokupy.Dneska se to bohužel nestihne,protože musíme splašit frézu nebo aspoň frézku. ![]()
Už i do schodů raději běhám.
Tak doufám,že mi ten příští týden vyjde.Ještě by to šlo 26.11.,ale později snad nee. ![]()
Pa pa J.
ahoj kočky ,
tak ešte som doma, kontrakcie trošku ustali, ale mám ružovkastý výtok, tak teraz neviem, ísť do porodkly, či ostať doma
už aj ten výtok prestal, či som bola len podráždena z lekárskej prehliadky.
A bolesti z tolkeho sedenia a domov som šla si 3 km peši.
Nechcem ísť do porodky a vyzerať ako blbec, ktorý nerozozná bolesti
ahoooj,
teda Zabulienko, že by jsi byla první paní na holení, pokud ano, tak přeju hodně štěstíííčka.
Jinak já jsem se dnes opět nezastavila, dorazila jsem od rána domů v pět s hladem jako prse, tak jsem si řákala, že si dám jen něco zdavýho - ovocný salát a activii, tak to jsem si dala, ale zazdila jsem to dvěma párkama se sýrem - prase ![]()
Já mám zítra taky KO a výtěry…, tak snad bude všechno v poho a cestička pro ševínka bude čistá ![]()
Jinak nevím, jak u vás, ale tady prší a je pěkně hnusně…, tak zatím papa a ráno mrknu na nové mimi ![]()
Ahoj těhulky!
Zase to tady jede......hurá ![]()
Zabulienka , teeda, držím pěsti, ať všecno klapne tak jak má!!!! No, já jako prvorodička Ti asi moc nepomůžu
, nám PA říkala, že kontrakce poznáme..... když tak bych zkusila tu teplou sprchu, poslíčky přejdou, kontrakce se podpoří… K případné cestě do porodnice, a´t máš rychlý a bezproblémový porod!!!!!
Jířa koukám už pilně Ráďu vyhání ![]()
No jinak my na kontrole… dneska mám fakt radost - ukázková křivka jak z učebnice, Honzík konečně dohání ztráty a už má 2600g (prý do porodu by mohl ještě 200g nabrat, tak třeba to bude víc, o dost se zlepšil
), no a kontrola za týden, kdy prcka zase změří a už bychom se snad dohodli na termínu porodu
...... holky, fakt už je to za pár.....
Když si vzpomenu, jak jsme nedávno byly šťastné, že už jsme v půlce těhotenství.....
Jinak dneska na Vysočině zase kalamita, od babičky jsem jela krokem, na silnicích uklouzaná břečka a taky jsme letos poprvé nevyjeli (máme zahradu kde parkujeme do celkem prudkého kopce), celý jsme to zvorali jak traktorem, auto zas..ný od bláta a sněhu, no děsný
Už aby to zmrzlo, pak se dá normálně vyjet.
Katko , to povídání o dětech..... jak bych se viděla, taky jsem těhu oblečení začala nosit od třetího měsíce ![]()
Pražandy, tak co srazík?
Rachel , doufám, že už je Ti lépe, vůbec všem, které něco trápí.....
Leno , kdepak se touláš?
Tak jdu si konečně dáchnout, dám si nějaký pomeranč, vitamíny budou třeba, abychom byly v pohodě po těle.....
Tak se opatrujte, a novinky sem!
Ahoj I.
srazík super, pěkně jsme se nadlábly. jinak vzhledem k ukecanosti jsme toho i dost probraly, sdělily vzájemné pocity. no dobrý. tak už můžeme jít na to.
já se dneska byla podívat na mimi v porodnici, tak jsme s kamarádkou zase pokecaly a dobrý, bylo to super a malá je krásná.
pak jsem ještě koupila pantofle do sprchy - dobrá věc prý - takže už snad máme všechno.
jinak kamarádka doporučuje pás po porodu na stáhnutí břicha.
Kitty chci si ten pás taky pořídit, prý se to dá koupit normál v lékárně a dík za přípomenutí ty pantofle…píšu si do seznámku ![]()
Tak to je super, že se vám srazík vyvedl
dokážu si to živě představit, jak pupkatý baby u plných talířů diskutují nad těma našema mimískama ![]()
Ivčo - tak hlavně opatrně v těch vašich horách
a moooc gratuluju k přírůstku v bříšku, Honzík už je kus chlapáka ![]()
Zítra nejdu do práce a máme v plánu s Elostris (mimochodem už tady dlouho nebyla
) jít zařídit dětskou Dr. a dokoupit věci v lékárně a zavinovačku do autosedačky.
Jo jo už se nám to opravdu krátí a strašně to všechno utíká
, holky já už se tak těším na Vánoce ![]()
hej hola, zdravim … obed a popovidani bylo prijemny, jen na me trochu padl stres jak je to za chvili a co vsechno jeste stihat
![]()
zabulienka nas tu napina, hlavne at jde vsechno pekne, hodne stesti!!
vsem pekny vecer!
Ahoj holky,
já nakoukla ráno a pak až teď a tři stránky dočítat…pěkně to tu jede…a jde do tuhýho
.
Zabulienko , drž se a myslíme na Tebe…
Kalinko , dík za radu jak poznat porod…
..a písnu ti…
JIank nevím co kdo píše…je toho na mě nějak moc.. Hlavně, že jste všichni v pořádku… ![]()
Daly jste mi dobrý tip na obarvení řas…Taky si asi zajdu.. A ještě ke kadeřnici…Pořádně zastřihnout…
JO jo, dneska celé odpoledne myslím na Zabulienku.....
jo, zabulienko s tím tvým strachem jestli jít nebo nejít do porodky - nechci poučovat, to ne, ale lepší přijít zbytečně než pozdě… on i ten slabě krvavý výtok, pokud nic neznamená, může být předzvěstí, že by si tě tam raději nechali… a pokud tě pošlou zpět, tak budeš aspon klidněji spát…
Nám porodní asistentka říkala, že to není jako kdysi, že by na tebe byli zlí, oni to chápou a nebudou se zlobit, pokud přijdeš zbytečně… aspon uvidí, že ti není tvůj stav lhostejný a budeš spolupracovat......
Vím, že každá porodka je jiná, nevím ani jak na Slovensku, ale fakt se neciť blbě, pokud bys jela zbytečně… 13 dní před porodem a po poslíčcích to není zbytečné!!
Držím pěsti a už se těším na vyprávění o porodu … škoda, že nemůžou aspon půlku porodu odrodit chlapi…chichi
Jo a ještě si taky vyhlídnu nějáký vysněný datum, ale až budu mít všechno připravené… Zatim ještě zdaleka nemam.. ![]()
Ahoj holky.
Hmmm,tak Zabulienka dneska asi nic.
Já si totiž nějak nepamatuju,že by se mi při porodu kontrakce zmenšily (zeslábly).Naopak to bylo čím dál víc silnější.
Holky z Prahy.....to je super,že se srazík vyvedl.Foto bude?
Jinak jsem měla dneska dost napilno - skoro celé dopoledne putování po městě,potom jsme začli kutit jednu skříňku......No a tak kolem šesté mi začlo být dost špatně a přidala se i zimnice.Potom jsem zjistila,že tak moje tělo reagovalo na únavu.
No nevím,jak to teda bude s tím vyháněním.Asi budu na to muset jít více pozvolna. ![]()
Pa pa J.
Vysněné termíny porodu:
bramburka81 - 14.11.
Jirabobes - 21. 11. při nejhorším 26.11. ![]()
Knoflice - 25. 11.
Kitty25 - 2. 12. nebo 12. 12.
Rachel - 2. 12. nebo 12. 12.
Jitus1 - 6. 12. nebo 9.12.
KalinkaIvča - 28. 11. nebo 30.11. nebo 1. 12.
Radka75 - 12. 12. nebo 13. 12.
Nikolina1 - 2.12.
martinaSK - 6.12.07 alebo 13.12.07
Sevca79 - 12.12. to by šlo, ale takových je nás tady víc
Ahoj holky,
to jsou mi teda novinky. Zabulienko, jestli je to už opravdu ono, tak moc držíme palce, ať je to rychlé a bezbolestné.
srazík -byl bezva. Kitty došla jsem do Paladia a bez mapy by se tam člověk ztratil, co je tam obchodů. Našla jsem i Tchibo a měli ještě 2 fusaky, kdybys ještě chtěla
. Foťák jsme nějak nezvládly ![]()
Tak se mějte, já jdu narovnat záda
Vysněné termíny porodu:
bramburka81 - 14.11.
Jirabobes - 21. 11. při nejhorším 26.11.
Knoflice - 25. 11.
Kitty25 - 2. 12. nebo 12. 12.
Rachel - 2. 12. nebo 12. 12.
Jitus1 - 6. 12. nebo 9.12.
KalinkaIvča - 28. 11. nebo 30.11. nebo 1. 12.
Radka75 - 12. 12. nebo 13. 12.
Nikolina1 - 2.12.
martinaSK - 6.12.07 alebo 13.12.07
Sevca79 - 12.12. to by šlo, ale takových je nás tady víc
Alla - další na 12.12. ![]()
Zabulienko myslíme na Tebe, já osobně bych do porodnice radši vyrazila, jak píše Rachel, alespoň budeš klidnější
holky já zjistila, že do porodky nemám skoro nic, kojící podprdu, pantofle, vložky do podprdy…nic…ještě že ty sítěný gaťky a vložky v Podolí dávají
musím vyrazit na nákupy, ale mě se tááááák nechce.