PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15317
13.11.07 10:12
Rachel píše:
Knoflice - :potlesk: já se mále počůrala smíchy z toho o těch dětech … fakt bomba :-) :-) ale je to opravdu tak :-) :-)

Tak jsem přišla z barvení řas a obočí, holky, to byl relax… nejradši bych na tom lůžku ležela celý den, mohla by si se mnou kosmetička dělat co chce…

Tak zatím pa a koukám, že ode dneška už mám 9. měsíc… jéžiši…

Rachel co to stalo to farbenie????................ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
13.11.07 10:19

Kitty , doufam, ze mate vybranou nejakou dobrou restauraci … sice prave snidam, ale urcite mi vyhladne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
13.11.07 10:24

Katko,asi navštívim mrazák a vyndam nějaké zbytky.Co ty už si něco vymyslela?O těch dětech,mooc pěkný.

Kitty,to jsi nám opravdu nepomohla,ale užíte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
13.11.07 10:25

Marťa - barvení řas + barvení obočí + trhání obočí - 100,– Kč k tomu jsem s kosmetičkou pokecala o porodu, byla to mladá holčina, fakt jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
13.11.07 10:32
Rachel píše:
Marťa - barvení řas + barvení obočí + trhání obočí - 100,– Kč k tomu jsem s kosmetičkou pokecala o porodu, byla to mladá holčina, fakt jsem spokojená.

jenom??.........ja myslela ze to bude viac.....a kolko ti to vydrzi???........a teraz sa akoze nemusis malovat spiralou??.........nepoznam to tak preto sa pytam.......... :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
13.11.07 10:38

Marťa - v podstatě ty řasy vypadají jako namalované.. akorát je fakt, že pokud nemá někdo rostlé řasy nahoru, tak je ještě na to můžeš zvýraznit řasenkou… ale prostě oko vypadá tmavší… hlavně nesnáším malování řasenkou (spiralou) spodní řasy.. takže je to vyřešené ted…

a ta barva vydrží jak u koho - řasy padají a dorůstají nové, takže někomu to vydrží 3 týdny, někomu měsíc, někomu dýl… já na tom byla podruhé v životě, před rokem mi to vydrželo asi 5 týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
13.11.07 10:42
Rachel píše:
Marťa - v podstatě ty řasy vypadají jako namalované.. akorát je fakt, že pokud nemá někdo rostlé řasy nahoru, tak je ještě na to můžeš zvýraznit řasenkou… ale prostě oko vypadá tmavší… hlavně nesnáším malování řasenkou (spiralou) spodní řasy.. takže je to vyřešené ted…a ta barva vydrží jak u koho - řasy padají a dorůstají nové, takže někomu to vydrží 3 týdny, někomu měsíc, někomu dýl… já na tom byla podruhé v životě, před rokem mi to vydrželo asi 5 týdnů…

dikes.........taky to nemam rada to malovani se spiralou.......... :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
13.11.07 10:44

Ahoj holky,
tak já teď vstala, ruka v noci dost bolela, takže jsem to měla na etapy. V šest ráno horká koupel, abych jí trochu napařila a zaplaťpámbůh je to o trochu lepší. Už jsem volala masérovi a čekám, kdy bude moct.
barvení řas - Rachel tos pořídila lacino, já dávám jen za vytrhánÍ obočí 60 kČ

Knoflice - článek o dětech perfektní, funguje to opravdu tak?

Jinak v sedm ráno tu svítilo krásně sluníčko a teď už zase poprchává. No mě picne.

Tak se mějte a zachvilku na srazíku pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.11.07 11:09

Tak u nás je na oběd rajská polívka (moji miláčkové ji moc nemusí, ale je to rychlé), sekaná a brambor. A na zítra už jsem vytáhla kuře. Mě vaření baví, ale nebaví mě vymýšlet na každý den. Už 9 let (co jsem doma) se chystám udělat jídelníček. V:,–(ím se, že bych byla schopná vymyslet přehled jídel na 2 měsíce, tak aby se to neopakovalo :wink:

Jsme už všechny doma nebo ještě někdo pracuje?

To barvení řas je fakt dobrý nápad!

Ten článek je v podstatě pravdivý, i když se to nezdá … Ještě jsem i četla, jak je to s dudlíkem, když spadne na zem: u prvního vyvaříte, u druhého opláchnete pod tekoucí vodou a u třetího řeknete psovi: přines.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
13.11.07 11:11

A hele nemaroďte :! Ani fyzicky ani duševně :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
13.11.07 11:22

Ahojky!!

Katko pěkný článek… :lol: . A ten Malík je dobrý? Moje mamka právě chodí k jeho otci a ten jí to řekl o těch Fifejdách.

Holky, nevíte kterého chodí mateřská? Mi má totiž chodit na účet, ale oni to tam zavedli nějak později, tak jsem zvědavá, jestli přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
13.11.07 11:23

Ahoj holky.
Katko ten článek fakt nemá chybu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jen s tím rozdílem,že já se někdy schovávám před dětmi už teď. :lol:

Na oběd máme ještě zelňačku a pak jsem koupila taštičky s tvarohem.Sice se to prodraží,ale normálně jsem na ně dostala obrovskou chuť. :oops: A ej to rychlovka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
13.11.07 11:28

Jiřko ty mi mluvíš z duše :) . Já jsem taky dostala chuť na taštičky, tak si je asi zajdu koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
13.11.07 11:33

Barčo ,to budeme mít dooooobrý obídek. :wink:

Katko ,žádné předbíhání!!! Jasný? Já tu montuju linku,téměř neodpočívám (co téměř-vůbec) a ty by jsi mě chtěla předběhnout? Tak to nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
13.11.07 12:01

Ahooj,

tak jsem zpet z Motola. Na prazsky srazik nedorazim, nechtelo se mi v Praze pres 2 hodiny cekat, tak pokecejte.

V Motole mi udelali trochu caru pres rozpocet, protoze od 23.11. do 30.11. maji pozastaveny prijem na porodni sal, takze proste musim prenaset. Idealni termin porodu je proto 2.12., protoze bude prazdne oddeleni sestinedeli :D

Navsteva poradny trvala 1,5 hodiny (bez monitoru), no nic moc :roll:

Clanek o detech super, mam ale pocit, ze se nekdy chovam, jako kdyby Honzik rozhodne nebyl prvorozeny…

Tvarohove tasticky u nas budou zitra, v Tescu je mely se slevou asi za 20 Kc a jeste mam vice nez pulku balicku v mrazaku :D

Bramburko - pokud ti chodi materska od zamestnavatele, tak ve vyplatni den. Jinak bych pockala tak do 15. a pak zavolala na socialku.

Ad prace - vcera mi volala pani od jednoho meho klienta, ze by pro me mela super projekt, jestli jsem pro. Kdyz jsem ji pripomela, ze cca za 2 tydny rodim, rekla, ze zkusi najit nekoho jineho, ale kdyby neuspela, ze se jeste ozve :D

Nevite, co mam koupit mymu tatovi k Vanocum????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí