Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
S tím mým plánem porodu......normálně už za 11 dní rodííííím!!!!
![]()
Sevco
No já právě raději chodím spát později,abych tu nestrašila tam moc brzo.
Dneska mě děti nechali vyspinkat do 8 a pak jsem si hoďku zdřímla odpoledne.Jéééé,to byla paráda. ![]()
Ivčo
Tady sněžilo.A jak krásně.Sice na zemi nic není…teda asi…ale bylo to krásné.Vypustila jsem děti „nachytat si“ padající sníh.Koukala jsem se na ně z okna.To byl pohled.No nádhera.Běhali sem a tam po chodníku a šťastně se řehtali.No prostě parááááda.
Ivčo nestraš s tím ponocováním.
Ale Gabka byla šikovná.Já neumím usínat dřív.Teda dokud nemám miminko doma.To usínám už v 10 večer. ![]()
Oslava mimča ......to je jejich problém,jak to oslaví.
Já budu přece v porodce.
U obou špuntů to slavili u našich (i tchánovci).Ale naši a oni se spolu nebaví,tak bude asi Marťa u našich. Tchánovci jsou divní,tak pochybuju,že by naše dítko nějak slavili. Navíc někde musí být děti.Tak buď se na to Marťa vykašle a bude s dětmi doma.A nebo bude i snima u našich.Naši to oslaví,to vím jistě.
Už plánujou dlouho slezinu s partiou. Ale jestli se Marťa přidá?…to nevím.Zase aby mu to jeho rodiče neměli za zlé.
No rozhodně to neřeším. ![]()
Vínečko nebo vinný střik holky můžete! Ale jen maličko. ![]()
Svařáček?.....Ten se doporučuje při vyhánění mimča.
A taky skořice prý pomáhá.
Zabulienka
Taky miluju,když sníh vrže pod nohama.
Evi
Teda ty si dáváš do těla. ![]()
Perníčky se dneska nekonaly
.Uvařila jsem na zítřek zelňačku a šla spát.Potom jsem si s dětmi hráli.Ale večer spáchám těsto a zítra na to jdem. ![]()
Dárek pro Martina ![]()
http://www.rczona.cz/index.php?…
Koukněte na video.Fakt super.Normálně jsem si pěkně pohrála.
![]()
Pa pa J.
KOukám,že jsem nám to tu tím mým odkazem pěkně roztáhla.
Omlouvám se.
Pa pa J.
Ahoj holky, ¨ Jiřko - moc dobrý dárek, manža to chce objednat tchánovi
bramburko - tak to máš za chvilku narozky, moje mamča je taky 14.11
když mrzne a je nasněženo - to je nádhera, ale v 9.měsíci jít zimní tůru, to bych asi nezvládla
oslava - no manža určitě bude slavit se svoji sestrou a švagrem až přijedou z USA a buď v hospodě nebo doma, tak proto ty zásoby
Jinak kámoše asi pozve na panáka, ale jestli bude platit vše za všechny, to nevím. Ale jeden náš známý to tak udělal i s večeří a cena byla ještě vyšší ![]()
řízení auta - taky řídím, ale už ne dlouhé trasy, mačkám si břicho, takže pak nic moc. Mně nedělají dobře delší trasy ani jako spolujezdci.
vínko - určitě můžete, sklenička denně prý vůbec nevadí
tak se mějte, jdu si pustit film a pak chrupkat ![]()
ahoj holky,
sileny, ze to tady za chvili vypukne
, porad mi to nedochazi ![]()
krasa ![]()
Kitty, kde je ta vinoteka s nealko vinem? do toho bych sla, zvlast pokud to nejsou nejake patoky …
rizeni auta … zatim mi nevadi, asi jak jsme projezdili tu Ameriku, tak je mimco zvykle, sedi se mi v aute pohodlneji nez doma u stolu
… no ale ted v tom pocasi ridit zadna slava
… v pondeli jedu na prvni prohlidku do porodnice autem (je to cca 30 min za Prahou) … a nemame zimni pneumatiky
… takze radost … jeste radeji kouknu na busy … chjo …
jinak predbezne pocitam s uterkem, prijdete tam nektera, zejo? ![]()
pa a uzivejte vikendu!
Ahoj holky!!
Tak jsem tady dneska první… To jsem teda vstávala teprve před chvílí a je mi dost blbě… V noci jsem zase vůbec nespala, už asi třetí den. Malý pořád tlačí na močák. Taková unavená, to se mi asi dneska nebude chtít rodit
. A to ještě dneska jdeme k našim na návštěvu, už oslavit moje narozky a po 2 a půl měsících uvidím bráchu, vrátil se z Jižní Ameriky… Budeme prohlížet fotky, tak bych měla být fit.
Tak se zatím mějte, jdu zmobilizovat všechny síly…
Ahoj těhulky!
Tak dneska se spinká dlouho
…
Normálně jsme přes noc zapadali sněhem, na jednu stranu je to hrozně krásný, na druhou ..... kolotoč vyhrnování až do jara začíná a letos asi nic moc nepomůžu.....
Za chvíli jdeme na to, máme hroznýho placu, chodník, vjezd, zahradu kvůli parkování
… no letos to asi bude stát za to! Akorát prý můžu jen přicmrndovat..... Ale sníh si chci užít!
No, konec sněhového zpravodajství
, jdu hodit ještě kuřátko do trouby…
Barčo , tak si užijte oslavu, snad už je Ti líp!!!!!
Hezký den všem! Pa I.
Ahoooj, tak tady je úplná Ladovská zima, je to fakt nááádhera, to já můžu.
Ráno jsem byla s manžou na bazénku, ale asi se tam rozhodlo celé Brno, tak nic moc, hrozně jsem se bála, že mě někdo kopne do břicha, tak jsem z toho nic neměla.
Dnes nemusí vařit, tchánovci nám poslali řízeček a bramborový sálát, máme to dneska jako na Vánoce, jen ten dáreček nám chybí
![]()
Jinak já jsem teda dneska spala jak mimino
, dožehlila jsem poslední věci pro prcka, dala do krabic a během příštího týdne ještě dokoupím věci do porodky a můžeme vyrazit ![]()
tak zatím
Ahooooj holky.
Tady je taky krááásně.
A jak tak do toho sněžení začlo jednu dobu moc foukat,tak jsem otevřeli okna,udělali na chvilku půvan a děti nadšeně běhaly po bytě a se smíchem hulákaly,že jim sněží v pokoji.No,byly zlatí
.Zase. ![]()
V ledničce už mám těsto na perníčky a odpoledne (teda někdy kolem čtvrté) nám krásně provoním byt.
K tomu ten pohled z okna.......No prostě mám parádní vánoční náladičku.
Snad vám všem bude dneska dobře…bez problémů,únavy a poslíčků.
Když je tak krásná neděle. ![]()
Pa pa J.
holky, vazne romantika … az vanocni, pravda … ![]()
ale kdyz se na to kouknu realisticky, tak jsme prave zapadli na chalupe do zaveji a nedostaneme se domu … proste odsud nevyjedeme a v zapeti nesjedeme, otazka jak vypada pak silnice, prohrnuto neni, noveho snehu je tu skoro 20cm, jak je na tom dalnice na Prahu taky otazka … ![]()
autobusy uz jsou na dnesek plne, a ono i dostat se k nim by byl bezkarsky vykon … tak ze by byl porod na chalupe?
![]()
snad nam alespon nedojde drevo a jidlo ![]()
papa a uzivejte snehu!
Ahoj holky,
hlásím, že u nás je tak 15 cm sněhu a nevypadá to, že přestane sněžit. Už máme na zahradě sněhuláka a manža zrovna odhazuje sníh na chodníku. Musíme vždycky proházet sníh na chodníku kolem domu a kolem zahrady (je toho takt velký kus
), máme to tady dost frekventované, navíc z kopce. Manžel přes týden není doma a já to s pupkem opravdu dělat nemůžu - tak mě napadlo, když si u nás někdo zlomí nohu, co z toho bude? Máme na pojištění a jako po těhotné po mě lidi nemůžou chtít, abych to dělala…
Dneska v noci mě asi hodinu trápili poslíčci, pak to zase přešlo. Opravdu se nám to holky blíží ![]()
Víno nebo malé pivo si myslím, že neublíží, občas si dám ![]()
Oslava narození, u nás se pozvou kamarádi do hospody a oni na oplátku vyberou peníze, takže čerstvého tatínka to zas tak moc nestojí.
Auto řídím, ale jezdím jen kraťoučké trasy, spíš do obchodu a tak. Ještě se vrátím k tomu sněhu, kdyby mě to chytlo teď a my měli jet do porodnice, tak tam sotva dojedeme, silnice není protažená ![]()
Zkusím upravit seznámek s TP, ještě by se mi líbilo 9.12., protože Baruš je 12.9., tak by se to hodilo.
Zatím se mějte a pěkný zbytek neděle
Holky máte pravdu je tam fakt nádherně, šla jsem se na chviličku projít a je to pohádka
, pravda přišla jsem jak sněhulák, ale hned mi to zvedlo náladičku.
Manža se snad do čtyřech vrátí domů, tak si ještě jednou zopáknem ![]()
Jiřko jseš fakt šikulka, já perníčky miluju, ale nikdy jsem si na ně netroufla
.
Aluško užívej si romantiku na chaloupce ![]()
Ivčo už máte sníže odklizený
, teda nevím jestli je to při tom sněžení možné, doufám, že jste s Honzíčkem nezapadali ![]()
Chtěla jsem se jít podívat do Tesca na nějaký věcičky, když tam mají ty slevy, ale když jsem viděla , jak všichni na silnicích klouzají, tak to s mýma letňákama nebudu riskovat ![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/zim.gif Vysněné termíny porodu: http://www.gify.nou.cz/…ubory/zim%20(1).gif
bramburka81 - 14.11.
Jirabobes - 21. 11.
Knoflice - 25. 11.
Kitty25 - 2. 12. nebo 12. 12.
Rachel - 2. 12. nebo 12. 12.
Jitus1 - 6. 12. nebo 9.12.
KalinkaIvča - 28. 11. nebo 30.11. nebo 1. 12.
Radka75 - 12. 12. nebo 13. 12.
ostatní???
Trošku jsem si hrála ![]()
Ahoj holky.
Tak to tady v Orlové máme toho sněhu asi nejmíň.
Ale hlavní je,že je. ![]()
Včera večer šel Martin pivo (teda raději jel busem) a volal mi,že mám zákaz vycházení.Prý to tam děsně klouzalo. Dneska už to prý klouzalo míň,ale zákaz vycházení trvá.
![]()
Pa pa J.
Ahoj holky,
tak u nás jen prší
. Ten snížek vám opravdu závidím. Už se těším až se přestěhujeme za Prahu. Dneska jsme nakoupili dřevo na přebalovací pultík a teď jsme u manži v práci a vyrábíme. Udělá mi i po straně takové poličky na malé věcičky, tak to bude moc šikovné a za komodu nastrkáme pleny, takže se zase něco vejde i do skříní
.
Dokonce jsme udali i náš orbitrek a kamarádka si ho na rok půjčí. No není kam dát, když teď máme v obýváku komodu s pultem. A ještě jedno křeslo od sedačky musíme odvézt k manžovým rodičům, aby bylo v obýváku trochu k hnutí. (až prcek bude v sedačce nebo na dece, tak aby chuďěrka měl místo). To je děsný kolik člověk má za pár let krámů a tak málo uložného prostoru. No naštěstí jsem zjistila, že na skříně v ložnici jde dát ještě další řada krabic, kdyby bylo třeba, ale to už bude fakt až ke stropu. Obdivuji lidi, kteří bydlí ve 2+kk celý život. Jediné, co nevím kam tentokrát dáme stromeček, potřebovali bychom vysouvací ke stropu ![]()
Já už se na ty Vánoce tak těším. Miminko a přijede zase po dlouhé době manžova ségra a spousta dobrůtek a pohádky a kéž by byl sníh i v Praze.
Nádhera ![]()
Terulko - mám prosbu, ty máš to lidské tělo 1, viď? Nemohla bys ho prosím vzít v úterý s sebou na půjčení na pár dní? Já bych Ti ho pak dovezla až domů. Já mám jen 2.-4., tu jedničku jsme nikde nesehnali.
Tak se omlouvám za dlouhý příspěvek ![]()
ahooooj.............. ![]()
HOLKY DO PORODKY POJDEME NA SANIACH KED TAKTO BUDE SNEZIT..................
![]()
TO bude parada....................
![]()
len dufam,ze nedopadneme takto.......
![]()