PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
10.11.07 19:15

Ahoj holky.
S tím mým plánem porodu......normálně už za 11 dní rodííííím!!!! 8O :lol: :lol: :lol:

Sevco
No já právě raději chodím spát později,abych tu nestrašila tam moc brzo. :wink: Dneska mě děti nechali vyspinkat do 8 a pak jsem si hoďku zdřímla odpoledne.Jéééé,to byla paráda. :D

Ivčo
Tady sněžilo.A jak krásně.Sice na zemi nic není…teda asi…ale bylo to krásné.Vypustila jsem děti „nachytat si“ padající sníh.Koukala jsem se na ně z okna.To byl pohled.No nádhera.Běhali sem a tam po chodníku a šťastně se řehtali.No prostě parááááda.
Ivčo nestraš s tím ponocováním. 8O Ale Gabka byla šikovná.Já neumím usínat dřív.Teda dokud nemám miminko doma.To usínám už v 10 večer. :wink:

Oslava mimča ......to je jejich problém,jak to oslaví. :wink: Já budu přece v porodce. :wink: U obou špuntů to slavili u našich (i tchánovci).Ale naši a oni se spolu nebaví,tak bude asi Marťa u našich. Tchánovci jsou divní,tak pochybuju,že by naše dítko nějak slavili. Navíc někde musí být děti.Tak buď se na to Marťa vykašle a bude s dětmi doma.A nebo bude i snima u našich.Naši to oslaví,to vím jistě. :wink: Už plánujou dlouho slezinu s partiou. Ale jestli se Marťa přidá?…to nevím.Zase aby mu to jeho rodiče neměli za zlé. :nevim: No rozhodně to neřeším. :wink:

Vínečko nebo vinný střik holky můžete! Ale jen maličko. :wink:
Svařáček?.....Ten se doporučuje při vyhánění mimča. :wink: A taky skořice prý pomáhá.

Zabulienka
Taky miluju,když sníh vrže pod nohama.

Evi
Teda ty si dáváš do těla. 8O

Perníčky se dneska nekonaly :( .Uvařila jsem na zítřek zelňačku a šla spát.Potom jsem si s dětmi hráli.Ale večer spáchám těsto a zítra na to jdem. :wink:

Dárek pro Martina :wink:
http://www.rczona.cz/index.php?…
Koukněte na video.Fakt super.Normálně jsem si pěkně pohrála. :wink: :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.11.07 19:17

KOukám,že jsem nám to tu tím mým odkazem pěkně roztáhla. :oops: Omlouvám se.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
10.11.07 19:41

Ahoj holky, ¨ Jiřko - moc dobrý dárek, manža to chce objednat tchánovi

bramburko - tak to máš za chvilku narozky, moje mamča je taky 14.11

když mrzne a je nasněženo - to je nádhera, ale v 9.měsíci jít zimní tůru, to bych asi nezvládla

oslava - no manža určitě bude slavit se svoji sestrou a švagrem až přijedou z USA a buď v hospodě nebo doma, tak proto ty zásoby :-) Jinak kámoše asi pozve na panáka, ale jestli bude platit vše za všechny, to nevím. Ale jeden náš známý to tak udělal i s večeří a cena byla ještě vyšší :-)

řízení auta - taky řídím, ale už ne dlouhé trasy, mačkám si břicho, takže pak nic moc. Mně nedělají dobře delší trasy ani jako spolujezdci.

vínko - určitě můžete, sklenička denně prý vůbec nevadí

tak se mějte, jdu si pustit film a pak chrupkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
10.11.07 20:33

ahoj holky,
sileny, ze to tady za chvili vypukne 8O , porad mi to nedochazi :lol:
krasa :)

Kitty, kde je ta vinoteka s nealko vinem? do toho bych sla, zvlast pokud to nejsou nejake patoky …

rizeni auta … zatim mi nevadi, asi jak jsme projezdili tu Ameriku, tak je mimco zvykle, sedi se mi v aute pohodlneji nez doma u stolu :) … no ale ted v tom pocasi ridit zadna slava :( … v pondeli jedu na prvni prohlidku do porodnice autem (je to cca 30 min za Prahou) … a nemame zimni pneumatiky 8O :? :oops: … takze radost … jeste radeji kouknu na busy … chjo …

jinak predbezne pocitam s uterkem, prijdete tam nektera, zejo? :)

pa a uzivejte vikendu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
11.11.07 10:12

Ahoj holky!!

Tak jsem tady dneska první… To jsem teda vstávala teprve před chvílí a je mi dost blbě… V noci jsem zase vůbec nespala, už asi třetí den. Malý pořád tlačí na močák. Taková unavená, to se mi asi dneska nebude chtít rodit :lol: . A to ještě dneska jdeme k našim na návštěvu, už oslavit moje narozky a po 2 a půl měsících uvidím bráchu, vrátil se z Jižní Ameriky… Budeme prohlížet fotky, tak bych měla být fit.

Tak se zatím mějte, jdu zmobilizovat všechny síly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
11.11.07 10:29

Ahoj těhulky!

Tak dneska se spinká dlouho :lol:
Normálně jsme přes noc zapadali sněhem, na jednu stranu je to hrozně krásný, na druhou ..... kolotoč vyhrnování až do jara začíná a letos asi nic moc nepomůžu.....
Za chvíli jdeme na to, máme hroznýho placu, chodník, vjezd, zahradu kvůli parkování :roll: … no letos to asi bude stát za to! Akorát prý můžu jen přicmrndovat..... Ale sníh si chci užít!

No, konec sněhového zpravodajství :lol: , jdu hodit ještě kuřátko do trouby…

Barčo , tak si užijte oslavu, snad už je Ti líp!!!!!

Hezký den všem! Pa I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
11.11.07 11:48

Ahoooj, tak tady je úplná Ladovská zima, je to fakt nááádhera, to já můžu.
Ráno jsem byla s manžou na bazénku, ale asi se tam rozhodlo celé Brno, tak nic moc, hrozně jsem se bála, že mě někdo kopne do břicha, tak jsem z toho nic neměla.

Dnes nemusí vařit, tchánovci nám poslali řízeček a bramborový sálát, máme to dneska jako na Vánoce, jen ten dáreček nám chybí :lol: :lol:

Jinak já jsem teda dneska spala jak mimino :wink: , dožehlila jsem poslední věci pro prcka, dala do krabic a během příštího týdne ještě dokoupím věci do porodky a můžeme vyrazit :lol:

tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.11.07 13:25

Ahooooj holky.
Tady je taky krááásně. :D A jak tak do toho sněžení začlo jednu dobu moc foukat,tak jsem otevřeli okna,udělali na chvilku půvan a děti nadšeně běhaly po bytě a se smíchem hulákaly,že jim sněží v pokoji.No,byly zlatí :huban: :srdce: .Zase. :wink:
V ledničce už mám těsto na perníčky a odpoledne (teda někdy kolem čtvrté) nám krásně provoním byt. :wink: K tomu ten pohled z okna.......No prostě mám parádní vánoční náladičku.

Snad vám všem bude dneska dobře…bez problémů,únavy a poslíčků. :wink: Když je tak krásná neděle. :D

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
11.11.07 13:54

holky, vazne romantika … az vanocni, pravda … :lol:

ale kdyz se na to kouknu realisticky, tak jsme prave zapadli na chalupe do zaveji a nedostaneme se domu … proste odsud nevyjedeme a v zapeti nesjedeme, otazka jak vypada pak silnice, prohrnuto neni, noveho snehu je tu skoro 20cm, jak je na tom dalnice na Prahu taky otazka … :roll:

autobusy uz jsou na dnesek plne, a ono i dostat se k nim by byl bezkarsky vykon … tak ze by byl porod na chalupe? 8O :lol: :lol:

snad nam alespon nedojde drevo a jidlo ;)

papa a uzivejte snehu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
11.11.07 14:00

Ahoj holky,

hlásím, že u nás je tak 15 cm sněhu a nevypadá to, že přestane sněžit. Už máme na zahradě sněhuláka a manža zrovna odhazuje sníh na chodníku. Musíme vždycky proházet sníh na chodníku kolem domu a kolem zahrady (je toho takt velký kus :roll: ), máme to tady dost frekventované, navíc z kopce. Manžel přes týden není doma a já to s pupkem opravdu dělat nemůžu - tak mě napadlo, když si u nás někdo zlomí nohu, co z toho bude? Máme na pojištění a jako po těhotné po mě lidi nemůžou chtít, abych to dělala…

Dneska v noci mě asi hodinu trápili poslíčci, pak to zase přešlo. Opravdu se nám to holky blíží :)

Víno nebo malé pivo si myslím, že neublíží, občas si dám :wink:

Oslava narození, u nás se pozvou kamarádi do hospody a oni na oplátku vyberou peníze, takže čerstvého tatínka to zas tak moc nestojí.

Auto řídím, ale jezdím jen kraťoučké trasy, spíš do obchodu a tak. Ještě se vrátím k tomu sněhu, kdyby mě to chytlo teď a my měli jet do porodnice, tak tam sotva dojedeme, silnice není protažená :evil:

Zkusím upravit seznámek s TP, ještě by se mi líbilo 9.12., protože Baruš je 12.9., tak by se to hodilo.

Zatím se mějte a pěkný zbytek neděle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
11.11.07 14:04

Holky máte pravdu je tam fakt nádherně, šla jsem se na chviličku projít a je to pohádka :wink: , pravda přišla jsem jak sněhulák, ale hned mi to zvedlo náladičku.
Manža se snad do čtyřech vrátí domů, tak si ještě jednou zopáknem :D

Jiřko jseš fakt šikulka, já perníčky miluju, ale nikdy jsem si na ně netroufla :cry: .

Aluško užívej si romantiku na chaloupce :lol:

Ivčo už máte sníže odklizený :lol: , teda nevím jestli je to při tom sněžení možné, doufám, že jste s Honzíčkem nezapadali :D

Chtěla jsem se jít podívat do Tesca na nějaký věcičky, když tam mají ty slevy, ale když jsem viděla , jak všichni na silnicích klouzají, tak to s mýma letňákama nebudu riskovat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
11.11.07 14:08

http://www.gify.nou.cz/…bory/zim.gif Vysněné termíny porodu: http://www.gify.nou.cz/…ubory/zim%20(1).gif

bramburka81 - 14.11.
Jirabobes - 21. 11.
Knoflice - 25. 11.
Kitty25 - 2. 12. nebo 12. 12.
Rachel - 2. 12. nebo 12. 12.
Jitus1 - 6. 12. nebo 9.12.
KalinkaIvča - 28. 11. nebo 30.11. nebo 1. 12.
Radka75 - 12. 12. nebo 13. 12.
ostatní??? 

Trošku jsem si hrála :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.11.07 14:18

Ahoj holky.
Tak to tady v Orlové máme toho sněhu asi nejmíň. :( Ale hlavní je,že je. :wink:
Včera večer šel Martin pivo (teda raději jel busem) a volal mi,že mám zákaz vycházení.Prý to tam děsně klouzalo. Dneska už to prý klouzalo míň,ale zákaz vycházení trvá. :lol: :lol: :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
11.11.07 14:27

Ahoj holky,
tak u nás jen prší :-(. Ten snížek vám opravdu závidím. Už se těším až se přestěhujeme za Prahu. Dneska jsme nakoupili dřevo na přebalovací pultík a teď jsme u manži v práci a vyrábíme. Udělá mi i po straně takové poličky na malé věcičky, tak to bude moc šikovné a za komodu nastrkáme pleny, takže se zase něco vejde i do skříní :-).
Dokonce jsme udali i náš orbitrek a kamarádka si ho na rok půjčí. No není kam dát, když teď máme v obýváku komodu s pultem. A ještě jedno křeslo od sedačky musíme odvézt k manžovým rodičům, aby bylo v obýváku trochu k hnutí. (až prcek bude v sedačce nebo na dece, tak aby chuďěrka měl místo). To je děsný kolik člověk má za pár let krámů a tak málo uložného prostoru. No naštěstí jsem zjistila, že na skříně v ložnici jde dát ještě další řada krabic, kdyby bylo třeba, ale to už bude fakt až ke stropu. Obdivuji lidi, kteří bydlí ve 2+kk celý život. Jediné, co nevím kam tentokrát dáme stromeček, potřebovali bychom vysouvací ke stropu :-)

Já už se na ty Vánoce tak těším. Miminko a přijede zase po dlouhé době manžova ségra a spousta dobrůtek a pohádky a kéž by byl sníh i v Praze.
Nádhera :-)

Terulko - mám prosbu, ty máš to lidské tělo 1, viď? Nemohla bys ho prosím vzít v úterý s sebou na půjčení na pár dní? Já bych Ti ho pak dovezla až domů. Já mám jen 2.-4., tu jedničku jsme nikde nesehnali.

Tak se omlouvám za dlouhý příspěvek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
11.11.07 14:35

ahooooj.............. :D

HOLKY DO PORODKY POJDEME NA SANIACH KED TAKTO BUDE SNEZIT.................. 8O :lol: :lol: :lol:

TO bude parada.................... :lol: :lol: :D

len dufam,ze nedopadneme takto....... 8O :lol:

http://www.gify.nou.cz/…ubory/54.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest