Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.
Nakonec jsem ty postele převlíkala až o půl 12.
Normálně jsem si hrála s Martinovým dárkem
.Už se těším na vánoce.Bude fakt nadšený.
![]()
Dneska budu s dětmi péct perníčky.Vždyť za 11 dnů rodím.
A zítra upeču perníkový domeček.Do toho si nenechám od dětí „mluvit“ ani pomáhat.S tím si chci pohrát já. ![]()
Pa pa J.
A ešte s manželom sme spolu 12 rokov a z toho 10 rokov manželia.
Ahoj holky,
to je teda počasí, zima a prší, nejlepší by bylo nevylézat z postele. My jsme ráno byli nakupovat víno na Vánoce a taky na oslavy prcka a nějaké dárky a protože jsme si ráno trochu užívali, tak jsem chvílema měla docela bolestivý poslíčky. Jsem ráda, že jsem doma a válím se v posteli a čítám.
Ševča - existuje prostředek na omylem obarvené prádlo, ale nezkoušela jsem jak moc funguje. Mají ho v drogerii
Jířo - a co jsi mu koupila? Teda, jestli manža nečte emimino, aby jsme mu to nepráskly ![]()
Parfumelo - to je hodně těžké, ale zkus být víc v klidu a brát to s nadhledem. Třeba jenom zkouší, co vydržíš. Mě taky vše hned vytočí a vyjedu, ale teď víc snažím se kontrolovat.
manželství - já jsem s Markem 3 roky a loni byla svatba
termín porodu - mně se líbí ten, co mám stanovený 12.12 a ještě bych brala 13.12, 13. je u nás v rodině více.
cukroví - Jiřko, já už chci taky začít péct, ale vyjde mi to asi tak za 14 dní.
Rachel - bezva fotky, nám se nejvíce líbil váš pejsek ![]()
Tak to je vše, mějte se krásně a já jdu do postýlky odpočívat ![]()
Ahoj holky,
tak my jsme dneska byli v ZOO… Začalo nám tam sněžit, ale zato bylo málo lidí, tak jsme si to celkem užili… Ještě jsme byli v Hypernově, ale pěkně mě tam namíchli - jeli jsme tam koupit poličku na kořenky, co měli v akčním letáku a oni mi řekli, že je vůbec nedostali. Je to pěkně sprosté dávat něco do letáku a ani to nemít
. A ještě byla taková pěkná, celá dřevěná…
.
Tak já jdu taky odpočívat… A k datu porodu - manžel říká, že to bude zítra 11.11., ale já bych mu dala ještě trochu času. Líbilo by se mi to 14.11., to mám narozeniny, tak bychom slavili spolu
.
Ahoj děvčata ještě jednou všem díky za podporu.
Jinak k těm statistikam s mamželem jsme čtyři roky maželé od srpna.
A k termínům posunuli mi ho na 25.12.,ale všichni gyndaři to berou stejně podle PM jenže díky tomu umělému oplodnění to má být podle pronatalu dříve.Kamaradka byla na inseminaci a rodila přesně 8 kalendářních měsíců ovšem rozdíl mezi nama je v tom,že mě tady dali už týden vyvinuté embr.tak uvidíme to by vychazelo nekdy mezi 30.listopadem až 6.prosincem fakt je ten,že dr.na utz rikal ze mimco je větší vzhledem ke staří těhotenství tak se snad brzy dočkám a nebudu se zabývat tím zlobivcem.
Ahoj těhulky!
K termínům porodu ...... Rachel , já 12.12.
neee ..... to bych skoro 14 dní přenášela, nechci
..... ne, mě by se líbilo 1.12., ale to je sobota, tak to mi asi ten císař nenaplánujou
, tak bych brala 28.11. nebo toho 30.11., jak mám TP.
No, už aby to bylo.....
Barčo , tak teda už jdeš do toho
… to aby jste začali s manžou vyhánět …vínečko, sexík, stimulace bradavek...... už jste začali
![]()
A návštěvu v ZOO Ti závidím, hrozně ráda tam chodím, teším se, že s Honzíkem budeme aspoň párkrát ročně, máme v Jihlavě moc hezkou…
Míšo , no vidíš, tak to bude dřív než na Silvestra?! Abys nás ještě většinu nepředběhla
![]()
Katko , plínky jsou krásný, to chápu, že jsi je musela mít… Teda pořízení těch látkovek, asi počáteční vklad dost drsný, co?! Četla jsem, že nakonec vyjdou finančně lépe než jednorázovky, ale prostě u mě pohodlnost zvítězila ![]()
Radko , budete dělat oslavu mimča doma? A jak to vůbec děláte ostatní? U nás to je tak, že ještě když je mamča s mimčem v porodnici, tak se zve celá hospoda (pozvaní kámoši + ten kdo tam je) … no prostě u nás na vesnici je to zvykem ..... známej minule říkal, že tam nechal 5000 Kč, co se mi zdá teda krutý…
Jiřko , počkej, ponocuješ, aby Ti pak Ráďa taky neponocoval…
Rachel , teda fakt, rodinka jak z reklamy, moc hezký fotečky máte ![]()
Tak snad je to všechno co jsem chtěla, u nás se sníh už taky drží, ale je to na nic, je rozmoklo, zahradu jsem včera autem pěkně zryla… Jo, to mě ještě napadá, omezujete se někdo v řízení auta? Já jezdím hodně a ráda a zatím to nijak neřeším, prostě když potřebuju, tak jedu, jak jsem dlouhá, tak sedím hodně vzadu a bříško mi nevadí … ale slyšela jsem pár názorů, že už bych teda neměla riskovat
..... ale všude jezdit autobusem v takovým počasí ![]()
Tak hezký zbytek víkendu!
Ahoj I.
ahoj holky, tak konečně mám volno u PC, takže můžu taky diskutovat.
takže s manžou jsme spolu 11 let. vzali jsme se v 06/2002 - takže jsme letos měli 5let výročí.
krémík na obličej - samozřejmě záleží na tom jaká je zima, ale holky si chválí niveu a pak jsem taky četla dobré recenze na Altermed pro děti zimní.
Víno - mám dost těhotných kamarádek a oni taky, takže jsme objevily vinotéku, kde prodávají bezalkoholické víno. prý to holt není takové, ale celkem ujde, takže jsem na vánoce udělala nákupek 2červené a jednu bílou lahvinku.
termíny - no holky, vy se teda cítíte (brambůrko už příští týden?), no tak ať vám to vyjde.
tak manželovi by se taky líbilo 12.12.. jenže my bychom měli porodit asi do 11.12.. jinak kamarádka tomu říká magické datumy - takže mě by se líbilo magické datum 2.12., ale jinak je mi to celkem fuk, spíš dřív než později
jo. do galerky vložim fotky, spáchali jsme v dětském pokojíčku samolepkový výlep, nemáme to asi tak super, jak Kalinka, ale docela dobrý, ještě jsme dostali soupravičku do porodnice, takže tu vám tam dám taky a když se mi podaří ještě vyfotit bez manži břicho, tak to tam dám taky, jenže podle břicha my budeme asi mít veleobra.
Ahoj holky,
já chci sníííííh!!!!!!!!!
Tak zpět k vysněným termínům každé z nás:
bramburka81 - 14.11.
Jirabobes - 21. 11.
Knoflice - 25. 11.
Kitty25 - 2. 12. nebo 12. 12.
Rachel - 2. 12. nebo 12. 12.
Jitus1 - 6. 12.
KalinkaIvča - 28. 11. nebo 30.11. nebo 1. 12.
Radka75 - 12. 12. nebo 13. 12.
Parfumela - tak jaký je tvůj vysněný termín???
A co ostatní?? Zkopírujte odstavec a dopište se ![]()
Rachel - super rodinka, klidně jméno změň, je to přece tvoje miminko, takže máš na to právo. ostatním to může být přece jedno. Elen je hezké jméno.
jo a docela jste mě navnadily s barvením řas. to je fakt, že používání řasenky asi nehrozí. tak se možná nechám příští týden taky zvyklat.
Byla jsem kouknout v galerce, krááásný fotečky bříšek i postýlek
, tak se těším na další ![]()
Kitty , to jsem ráda, že ten krémík na obličej od Nivea má dobré reference, šla jsem do této značky i v kosmetice na koupání, tak snad jsem udělala dobře ![]()
jo, a dobrej tip na nealkovínko, to by mohl být i svařáček
… už jsem měla obavy, že přes Vánoce budu na Rychlých špuntech ![]()
Ahoj I.
Holkyy, u nás je normálně brutální BOUŘKA, blesky a hromy, do toho sněží … raději vypnu PC, tak zítra pa I.
Ahoj všichni!!
Tak Rachel, teď Tě asi naštvu, alemy jsme čekání na sníh jaksi nevydrželi a jeli jsme s dětma za ním.
Na Pustevnách je snad půl metru sněhu, na lanovce jsem se skoro počůrala a dolů jsme šli 3 km pěšky. No prostě nááádhera.
Akorát břicho mám jak kámen, tak snad ještě vydržím.
Tak to ťa obdivujem EVI takúto túru ešte zvládnuť.
My s manželom milujeme zimu a také prechádzky, aspoň pri -10 to je nádhera a musí sneh riadne vrzgať pod nohami.
Holky, já to s tím termínem nemyslím tak vážně, to mě jenom napadlo, že by to bylo hezké slavit spolu
. Rozhodně zatím nijak cíleně nevyháníme, i když dneska jsem celkem pochodila… Termín porodu PM mám 27.11., což je za 14 dní, ale i 1.12. je pěkné datum. Je pravda, že už bych chtěla mít prcka u sebe, ale na druhou stranu mám trošku obavy z toho porodu
.
oslava mimča u nás nejsou žádné tradice, manžel si zajde s kamarádama a možná potom něco malého uděláme doma, ale 5tis. je fakt dost…
řízení auta já zatím taky řídím a docela často, ale už mám trochu obavy. Přece jenom to nemusí být moje vina a někdo narazí do mě… Ale je pravda, že se to může stát vždycky - dmeska třeba v Opavě byla nějaká bouračka a 6týdenní mimčo vypadlo z autosedačky a je vážně zraněné… ![]()
vínko sice nejsem nějaký vinař, ale myslela jsem si, že třeba skleničku nebo střik si dát můžu… ![]()
Ahojky pupíci ![]()
právě jsme se s manžou vrátili od mé kamarádky, která bydlí asi 80 km od Brna, chtěla jsem ji ještě do porodu okouknout (je ve třetím měsíci) a už jsem si sama autem netroufla, ale po městně normálka jezdím. Mám největší problém se zádama, když jedu dýl.
Taky se chystám asi příští týden na barvení řas a obočí…je to pohodlnější.
Jooo a deka se vyprala Vanisch zabral, tak jsem fakt ráda ![]()
Teď jsem si dala spršku a půjdu do postýlky, jsem úplně hotová, byla jsem vzhůru od 5,30 hod., ale Jiřko na Tebe nemám, páč o půl noci já už nežiju
,máš můj obdiv. ![]()
Ivčo bouřka jo? Tak tady střídavě pršelo a sněžilo…
Jdu ještě juknou do galerky páááá