Poradna duly
Jana Čurdová
Rachel.
Ty bláho,vy vypadáte jako nějaká reklamní rodina.
No fakt. To jsem jenom klikla na každého z vás a nijak nebrouzdala ani nečetla.A malá má nádherně veliké oči.
Já si myslím,že to není problém,dát jiné jméno.Horší by to bylo třeba týden po narození.A nebo ještě později.Však kolik lidí se rozhodne v den porodu.A taky se tím netrápí.
Míšo
Vydrž.Ono se to nějak vyřeší.Promluvte si o tom a uvidíš,bude líp. ![]()
Ivčo
My jsme taky koupili Kubovi veliké auto s otvíracími dvířky,když byl ještě v bříšku.Bylo to v listopadu a narodil se až v lednu.
No,ale ještě ho nedostal.
Nejdříve byl malý on,potom bylo nebezpečí,že ho zničí Gabka.No a teď budeme mít Ráďu.Tak nevím,kdy si s ním bude Kubík hrát. ![]()
Pa pa J.
Jééé holky.
Už vím,kdy porodím.
21.11.2007
To je vyjímečné datum.
21.3. jsme s Martinem začli chodit a 21.8. jsme se vzali.
![]()
Pa pa J.
Jiřko - díky ![]()
Hele holky, co kdybychom tipovali nejen váhu, ale i datum
já teda prosím napsat 1.12. nebo 12.12… chichi… kéž by to vyšlo…
Jiřka - 21. 11.
Rachel - 2. 12. nebo 12. 12.
téééda Ráchel opavdu vypadáte, jak z filmu ![]()
Ivčo kafíčko s Elostris bylo moooc fajn, je příjemné pokecat s někým kdo má stejné starosti, mám kolem sebe těhu kamarádky, ale jsou většinou třeba jen pár týdnu těhotné nebo už mají dávno odrozeno ![]()
Jiřko hezky si to plánuješ, ale já myslím, že Radeček si to stejně udělá po svým ![]()
Parfumelo je to fakt hrozný, místo abys byla v klídku, tak se takhle nervovat…
, ale miminečko to spraví ![]()
Dnes jsem si koupila ten Vanisch, tak snad to na tu deku pomůže (jen pro zajímavost - prášek stál 200,– a deka 150,–, tak nevím jestli jsem rovnou neměla jít koupit novou
)
Zítra jedu odpo za kamarádkou, bydlí dost daleko, tak mně manža slíbil, že mě tam ještě odveze, potom už se asi dlouho neuvidíme ![]()
Jdu do spršky a zalezu do postýlky k telce, tak papa
Tak já teda spáchám porod 25.11. Dvacetpětka v naší rodině fičí ![]()
Dávám odkaz, co dostane miminko od našich k vánocům. Tak dlouho jsem mamce ubékávala, že to Jenda nechce povolit, až jsem ji do toho navlíkla.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Musela jsem se pochlubit.
Rachel , klidně to změň. Mě osobně se Elenka moc líbí. A ty fotky jsou
![]()
Míšo , je to klišé, ale co jiného ti napsat, když to vlastně je to hlavní: těš se z miminka, uvidíš, že k němu muž přilne, buď připravená na to, že kluk bude pekelně žárlit, smiř se s tím, že lepší už to nebude, ba naopak, protože přijde puberta. S klidem to prostě brát nejde, to by nedala žádná z nás …
Dneska jsem tady toho naklepala dost, dávám prostor dalším, tak hurá do toho, ať je co číst. A zkuste porušit pravidlo, že o víkendu je tady hlucho.
Ahojky, zdravím letošní prosinačky
, také jsem měla loni rodit v prosinci, nakonec se stalo, že se Dam narodil už 25.11, místo 8.12.
Přeju Vám moc síly! Už se blíží váš velký den, kdy se setkáte se svými bříšky
Není to lehké, ale stojí to za to!
I když jsem koukala, že jste tu samé zasloužilé maminky
, které jen tak něco nezaskočí…
Pa tutu
Ahojte kočky
do fotogalerie som vám dala foto môjho bruška, až sa vám lepšie tipuje
Zdravím,
tak jsem vás přelouskala, i když mi to teda dalo zabrat
![]()
Chtěla jsem pochválit fotky v galerii, Brambůrko máš krásně nachystanou postýlku, Jiřko linka vypadá hezky… Přidala jsem tam svůj pupík. Když jsem se na fotkách viděla, úplně jsem se zhrozila, vždyť už jsem jak velryba ![]()
Jako datum pro porod by se mi líbilo třeba 6.12., 4. má svátek Barunka, 5. já, tak by to bylo všechno pohromadě. TP podle UTZ mám 7.12., třeba to vyjde.
S manžou jsme spolu začali chodit před mýma 20. narozkama, dostala jsem od něj tenkrát 20 růží
, mám je doma usušené. Takže letos jsme spolu 10 let (tééda, to je doba), brali jsme se po sedmi letech.
Rachel , moc pěkné stránky
a ty fotky! Kdo to fotí? Jméno Elenka se mi líbí.
Spaní dětiček - Baruš v září začala odpolední spánek dost bojkotovat, pak se to zase spravilo a teď (asi i díky únavě a mononukleoze) po obědě spí. Zato večer nic moc, usíná až tak kolem půl desáté. Má velkou postel, zvykla si, že s ní někdo leží než usne, tak se ji to snažíme odnaučit a jí se to samozřejmě nelíbí… No jsem zvědavá, jak to budeme praktikovat se dvěma dětma ![]()
Typovaček se asi nezúčastním, to bych už nezvládala..
Snad jsem na nic nezapomněla, dobrou noc ![]()
Právě jsem se krááááásně vyrochnila ve vaně.
Teď odzkouším dárek pro Martina,pak převleču postele a padám do hajan. Mám celou postýlku jenom pro sebe.
Teda pokud nepřijde některé dítko.Tento týden nějak nechodí.Tak je to v klidu.
Dobrou noc všem.Pa pa J.
Dobré ránko
U nás prišiel už v noci Martin na bielom koni. Tak máme bielučko.
Rachel - tie tvoje fotky sú super
Jiřko aj tvoja kuchyňa vyzerá dobre.
My tu dlažbu ešte stále nemáme dokončenú , treba už len uvibrovať, ale keď teraz ešte nasnežilo, tak neviem. Musí byť sucho.
Pozerala som fotogalériu a vy už máte kompletne nachystané postieľky? Ja to mám zakázané, až keď sa narodí.
Pekný deň
Krásnou sobotu, holky,
Jitus1, zabulienka - díky za pochvalu foteček, no fotí to hlavně manžel..je to jeho obr koníček.. fotíme i jiné děti či rodinky, no jak si kdo přeje
Už si dělal srandu, že jestli stihne být u porodu, nejraději by si tam natahal všechna svá světla a papírové pozadí, chichi, no ti by mu dali v porodnici
![]()
U nás v Ostravě zatím Martin na bílém koni nepřijel, ale už se mooooc těším… snad to do zítřka stihne. Děcka budou přešťastné.
Tak že bych zkusila ještě shrnout ta naše osobní přání na termín porodu? Dopište, holky pak.
Jirabobes - 21. 11.
Knoflice - 25. 11.
Rachel - 2. 12.
Jitus1 - 6. 12.
KalinkaIvča - 12. 12.
Dobré ráno,
u nás byl sníh už v úterý ![]()
Rachel , manžel je šikulka. Ten můj se do focení moc nehrne, a když už něco vyfotí, za moc to nestojí
Takže je to všechno na mě… Díky za ten seznámek s vysněnýma TP. Jsem zvědavá, komu to vyjde.
Zabulienko , ty seš teda ranní ptáče
Já se v poslední době budím kolem půl sedmé, ale nevylízám z postele. Pozitivní zpráva je, že když si před spaním zajdu tak dvakrát třikrát na záchod, vydržím to bez vstávání až do rána nebo jdu maximálně jednou.
Jiřo , převlíkat postele v 10 večer
no raději bez komentáře ![]()
Pěknou sobotu všem!
cauky kocky,
preji pekny vikend!
tak nam pani doktorka tvrdila, ze spis taky prenaset nebudeme (ale hned to pry taky nebude) … takze nas trochu vyplasila, cas nejak kvapi … musim zjistit, co jeste vsechno nemame zarizeno ![]()
ted jsme na chaloupce, snezi a v kamnech to praska, idyla … ale buhvi, kdy se sem zase podivame ![]()
k tipovani se pridam pozdeji, ted nestiham ani reagovat na vsechno, co jste napsaly, a ze toho je!
…
mejte se krasne, co nejmene starosti a bolesti!
Ahoj holky,
hezkou sobotu,u nás sněží,ale sníh hned taje,tak je všude pěkný bláto.
Rachel,pěkná rodinka,moc vám to sluší.
Parfumelo,drž se snad se to srovná.
Sevčo,tak to se Ti ta deka vyplatila.
My jsme s manžou 13let z toho 6 let manželé,letí to letí.
Pokusim se dát taky pupík do galerky.
Zatim pa.