PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
9.11.07 13:29

ta panenka je fakt krutááá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
9.11.07 13:33

Dík za odpovědi ohledně spaní po obědě.Verča po obědě usíná líp než večer,ted ji to trvalo čtvrt hodky.Je fakt,že ted jak je brzo tma a zima,tak nejsme odpoledne tak dlouho venku,tak se asi moc neunaví.

Marti,panenka krásná,cena ještě krásnější.Sběrače mat.mléka mam.Kupovala jsem si je po prvním porodu,páč mi Verča tak zřídila prsa.Měla jsem šíleně rozpraskané bradavky a jak to dřelo o podprdu,to byla věc,ještě lepší bylo kojení,to se mi i kroutily palce na nohou..Mě je nabídla sestra hned v nemocnici,tak už je mam zabalené v tašce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
9.11.07 13:34

Až na těch ručkách jsem poznala, že není opravdová :oops:

Jiřko , 13 let jsme pár, v dubnu budem 10 let manželé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.11.07 13:39

Ahoj maminečky.
Tak se hláasím po menší odmlce,do tipovačky se raději nebudu angažovat,protože mi to mou absencí nějak ušlo a ještě bych to nějak pokazila.
Jinak důvodem mé absence jsou neuvěřitelné rozpory s manželovým synem.Je to ovšem na dlouhé vyprávění a nechci vás tím vůbec zatěžovat.
Tak hezký den vám i pupíčkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
9.11.07 13:41

Míšo, jen si ulev … My tady víme, že to nemáš a nemělas lehké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
9.11.07 13:45

Marti , ta panenka vypadá opravdu jako živá ...... no uvidíme, my budeme asi víc kupovat stavebnice a autíčka :wink:
Holky pro pobavení ...... Honzík je ještě v bříšku a Milan by mu chtěl už začít pořizovat stavebnice Merkur :lol: , určitě souhlasím, jistě na jemnou motoriku a fantazii jedna z nejlepších, ale až tak za pár let...... no, možná by si chtěl hrát sám :lol: :lol:

Ševčo , užijte si kafíčko, Elostris zdravíme :-) ..... tak bez té práce nemůžeš být, co?! Ale hodí se pár kaček navíc .....
S manžou jste to vzali rychle :wink: ..... někdy člověk prostě ví, že je to to pravé, viď ...... Taky jsme od začátku věděli, že se prostě vezmem, Milan mě požádal o ruku snad po třičtvrtě roce, ale nakonec nám to trvalo dlouho, než jsme se rozhoupali k svatbě.....

Jiří , do statistik :lol: ..... my jsme s Milanem od června 2001 a od srpna 2004 jsme manželé .....

Jee, úplně mě to pomyšlení na svatbu rozněžnilo, budu si muset prohlídnout aspoň alba s fotkama .....

Tak zatím pa, I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
9.11.07 13:50

Míšo , jj, klidně si ulev, takové dítko svými poznámkami a chováním dokáže člověka zničit..... Hodně sil, snad se to s příchodem miminka ještě nezhorší :? ..... apelovala bych na manžela, ten by ho měl usměrnit.....

Drž se! I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
9.11.07 13:59

Ahoj, to je ale hnusně dneska. Vendulka mi spinká, vzala jsem ji po obědě, když je ten pátek.
My jsme s manželem spolu od r. 1995, vzali jsme se v říjnu 1997, takže jsme taky měli 10 let výročí letos. Je to moje zlatíčko.
Míšo je to těžké s dětma, které nejsou naše vlastní, taky jedno takové v rodině máme a někdy je to opravdi boj. A to je jí teprve 9. Drž se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.11.07 14:07

Všem díky za podporu,ja jsem nervák pokud mi to jen trochu situace dovolí vyřeším to ječením,a nebo dám rovnou někomu přes držku,ale pokud si situace žádá dokážu vychazet i diplomaticky.Ovšem má trpělivost ma meze a ty včera přerostlya nadále přertvávají,jak říkáš Ivčo poznámky atd.nikdy bych nevěřial,že mě to tak rozčílí.V manželovi oporu mám ještě ,aby ne nepodryvame si vzájemně autoritu,ale včera to nějak nevyšlo.Můj milovany se měl narodit jako žena je na syna abnormálně fixovaný což vede k neustálým neschodám.Máme ho furt moje miminko se musí dělit o pokoj s tím . . .mame tak maly byt a přece mu tady člověk chce udělat domov a on si v 7 letech dovolí mě,která tady zastava všechny práce,protože on si od mamimnky nedonesl slusne chovani,neumi zdravit,utrit si zadek sam spat atd. buzerovat,ze jsem na jeho nocnim stolku zapomnela izolepu,kvuli takove kravine vypukla hadka.A bohuzel tatinek byl včera na jeho straně,což tomu nepřidalo.Tak celý den přemýšlím jak ho potrsta asi jo vždy veškerá komunikace žadna,holky a to ja se mu venuju na 100% ukoly.hry,čtu mu ma me rad,ale tohle si kamarad posral.No tak jsem to vylíčila uvidíme každý mi říka,že se to po narození Adámka zlepší,ale může se i zhoršit,protože bude žarlit uvidíme. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
9.11.07 14:21

AHoj holky,
Parfumela - jak jsem četla to co se stalo, krev mi tuhla v žilách.. já bych taky vylítla teda! Hold někdy ti chlapi se prostě neumí vžít do pocitů ženské… držím pěstičky at se vše srovná … ted se soustřed na mimčo, ono se většinou vše vyřeší nějak samo… i když se mi to kecá, vid? Vydržať vydržať…

Už nevím kdo co konkrétně psal, tak to vezmu v globále.
Taky uvažuju o barvení řas, protože v porodnici těžko využiju řasenku. Kvůli jedné návštěvě se pak malovat a večer znova odličovat, no myslím, že budu mít jiné starosti, že… tak at vypadám aspon trošku k světu…
Barvení vlasů neřeším, mám sice trochu odrostlý melír už, ale nevypadá to ještě katastrofálně… spíš přemýšlím, jestli ty vlasy trochu nešmiknout.

Martina - tak jsem zvědavá, která z nás porodí dřív.. máme to skoro stejně..... mě by se táák moc líbilo datum 2. 12. anebo 12. 12..... co myslíte, vyjde mi to? Budu Kristýnce v bříšku domlouvat!

Maliník se prý má pít 2× denně šálek, ale já si každé ráno dělám půllitrový hrnek, do něj jen 1 pytlík vyluhovat na 3 minuty...... nechce se mi vařit totiž 2× denně

Holky, taky pořád otáčíte stránky v kalendáři a přemýšlíte, jak se nám to blíží už??? Já teda jo.. asi ten kalendář zahrabu mezi papíry, nebo se zblázním strachy…

Pa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
9.11.07 14:25

Tak já jsem si teď pěkně 2 hodinky pospala… To uklízení mě zmohlo. Nejraději bych spala celý den.

Jiřko S manželem spolu budem na jaře 10 let a od svatby 2 roky. A s tím maliníkem - já tam dávám jenom čajovou lžičku, i tak je to docela silné a nenechávám to ani 10 min luhovat. Stačí tak pět.

mušle určitě dobrá věc, ale PA nám říkala, že pořizovat až v případě potřeby. Ale asi o tom taky pouvažuju…

Parfumelo to je fakt nepříjemné, snad se to aspoň po narození mimča zlepší… Zkuste si o tom s partnerem promluvit, jaké máš trápení.

Ivčo CD ani stavebnice zatím nekupuju :lol: , ale včera jsem ročnímu synovcovi koupila několik leporel s pohádkama a říkankama a nějak jsme s manželem uvažovali, že už bychom si to taky nechali… :)

Tak já půjdu asi uvařit oběd, ale vůbec nemám hlad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
9.11.07 14:28

A ještě taky blbnu z Vánoc, nejraději bych už vyzdobila byt a pekla cukroví… Škoda, že už není začátek prosince, to bych už pekla a aspoň bych se zabavila před porodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
9.11.07 14:37

Bramburka - tak to už budeš péct a zdobit byt s mimčem doma, ne?? :-) :-) anebo to udělat rychle do 14ti dnů, at máš vše připravené :-)

Holky, jak jsem slibovala že přidám nějaké fotečky do galerky, zatím moc času nemám, spíš se mi taky nechce ty fotky zmenšovat a hlavně vybírat, že jo.....

Takže pošlu vám odkaz na stránečky, které jsem dělala každému členu naší rodiny … manželovi, sobě a dvojčátkům a fence čivavy - můžete mrknout.

http://family.vaclavek.com a už taky Kristýnce, kde je mé bříško: http://kristynavaclavkova.webgarden.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.11.07 15:00

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
9.11.07 15:59

Tak pořád přemýšlím, jestli je moc blbé změnit jméno holčičky… chtěla jsem Kristýnku, do toho už pár dní dumám, proč jsem nepřišla dřív na nápad dát jméno Elena nebo Elen… Holky, já se cítím hrozně… je už asi blbé to měnit, když ji v duchu už říkám Kristýnko a rodina s tím taky počítá… nebo stálo se vám to že jste měnili??? Fakt jsem na rozpacích…

Do toho je pravda, že Kristýnek je už strašně moc, přestože je to krásné jméno… bože, nebudu mít pak trauma, že jsem to měnila?? Ach jo… to jsou starosti, co?? No aspon na chvilku jiné…

Díky za rady, holky-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital