PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
11.11.07 15:15

Ahojky,

tak pro Ty, kdo mají nedostatek sněhu ......... takhle to bylo dnes kolem poledne na Vysočině .....

akorát teď už do té krásy tak hodinu prší :evil: … stává se z toho pěkná břečka :evil: :evil: :evil:
No, aspoň se vyčistila silnice, protože ani u nás nemůže být o prohrnování ani řeč, a to jsme na hlavním tahu :roll:

Radko , v domečku bude místa, to pak bude paráda, spouta úložnýho prostoru...... aby to už bylo, co?! ..... no a stromeček, co využít ten nápad z Anglie na zavěšení ke stopu :lol: … někdo tu tuším dával odkaz :lol: :lol:

Aluško , tak držím pěsti, ať se z chalupy ve zdraví dostanete, hlavně ať to jídlo nedojde :lol:

Přidávám se k Vám všem...... už aby byly Vánoce, to bude nádhera :lol:

http://www.sirmi.ic.cz/vanoce/148.gif

Přemýšlím, že by jsme taky už zkusili něco upéct...... taky děláme perníčky, ale jsou hned měkké, tak se nemusí dělat dopředu, nebo nějaké cukrovíčko, ať to tady hezky voní..... no uvidím…

Tak zatím pa, I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
11.11.07 15:28

Vysněné termíny porodu:

bramburka81 - 14.11.
Jirabobes - 21. 11.
Knoflice - 25. 11.
Kitty25 - 2. 12. nebo 12. 12.
Rachel - 2. 12. nebo 12. 12.
Jitus1 - 6. 12. nebo 9.12.
KalinkaIvča - 28. 11. nebo 30.11. nebo 1. 12.
Radka75 - 12. 12. nebo 13. 12.
Nikolina1 - 2.12. :)

Tak přidávám i své vysněné datum :).
Jinak krásné odpoledne všem. :) Já vám mám holky dneska nějakou depku, se přítelem se od rána každou chvíli chytnem kvůli maličkosti a jakož to lítostivá těhule si to samozřejmě všechno hrozně beru :(. Hald nějaké erupce na slunci či co, ale zas bude dobře…uvidíme. Za chvíli se jedu podívat ke známým, tak snad alespoň na chvíli vypnu od všedních starostí a dnešních hádek a dobiju tam nějakou tu ztracenou energii :). Tak se zatím mějte všechny krásně a zase brzy pa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
11.11.07 16:27

AHoj holky!!!
Chtěla jsem si vás jen dnes přečíst a pak rychle dopéct perníčky (koukám, že stejný nápad nás tu mělo víc :-) , ale nedalo mi to a něco napíšu.

Jituš1 - krááásní smajlíci k těm vysněným termínům .. super

KalinkaIvča - no tou fotkou jsi mě dostala!! TAková vánoční atmosféra!! My v Ostravě žádný snížek už.. chvíli chumelilo, ale ted po sněhu ani památky. Tak snad zítra!!!!

Nikolina - zažeň honem depku, mysli na vánoce a na miminečko, které si za chvíli každá z nás konečně pomazlíme!!

Tak jsem se radovala, že mi už odezněla rýma a kašel před pár dny, ale dneska znova… bolesti v krku, rýmajzna až hrůza… tohle se mi asi bude točit furt dokola. Ach jo.. zítra půjdu opět do lékárny pro šalvějové bonbony asik. Fakt mi zabraly… je to taková fialová krabička od Dr. Mullera.

Tak budu končit, dám si sprchu a vymyslím něco dětem k večeři…
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
11.11.07 17:15

ahojte tehulky,

u nás to vyzerá tak isto ako na Vysočine u Kalinky.
Bola som sa trošku vyvetrať a odmiesť chodniky, ale musela som to vzdať ak ešte nechcem rodiť, neviem si predstaviť ako by som tam došla.
Zima mohla ešte počkať 2 týždne, kým príde tatino a potom už môžu aj traktory padať.

tak vy už pečiete aj medovníky. Tento rok som sľúbila synovi, že ich budeme piecť spolu.

idem ešte ožehliť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11337
11.11.07 17:59

Ahojky,

teda tady to frci, uplne jsem ztratila prehled. V utery jdu poprve do Motola, cekam, ze doktorka mi akorat tak rekne, zatim to fakt nevypada, nashledanou za tyden :D

V nedeli 2.12. mame v praci mikulasskou, takze rodit planuju az po ni :D , ale ne o moc pozdeji, protoze 8.12. odjizdi nasi a bracha na tyden na dovolenou, takze bych taky mohla byt sama u porodu, kdyz by nebylo hlidani.

Tipovacka - nemam nastudovano, tipnu pozdeji, jeste prece mame cas :D .

Dotaz - v cem budete prenaset mimco z porodnice do auta? Ja nejak nevim, jestli v naruci ve fusaku nebo jenom v autosedacce v dece, co vy ???

Jo a dnes jsem zacala balit tasku do porodnice, musim jeste dokoupit nejake krizovky nebo neco na cteni… A nezapomenout na posledni chvili pribalit nabijecku na mobil, kartacek na zuby a papiry.

Takze tak, mejte se hezky a jeste nerodte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
11.11.07 18:10

raději žádný vysněný termín porodu nemám, protože to bude přesně naopak…, ale manža mě pořád honí, ať už příští týden nachystám tašku - pro jistotu :wink:

V přáci máme vánoční večírek 8.12., tak klíďo potom by mi to vyhovovalo.

Jinak snížečku taky máme taky dost, fakt nádhera, ale už to taje.

Nikolinko nic si z toho nedělej, to tak někdy je a chlapi jsou prostě chlapi, můžu Tě uklidnit všude je to stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
11.11.07 18:11

Ahoj holky :)

Tak už jsem konečně doma… Jéé, tak my tady tolik sněhu nemáme, teď už jenom prší :( . Holky, kdo jste si „stěžovaly“, že dostáváte k svátkům a narozkám věci pro prcka? Tak já taky dostala - čepičku a fotoalbum, ale krásné… Akorát to není pro mě :(
Ty perníčky pečete na stromek nebo normálně k jídlu? Není to ještě brzo, mi přijde, že to stačí tak 4 týdny před Vánocema? I když já už bych taky pekla… :lol:

Rachel nechci ti kazit radost, ale šalvěj se v těhotenství nesmí!! (i když ty pastilky od Müllera jsou dobré) Já bych si asi raději koupila nějaké medové, třeba Propolki.

Inge asi v autosedačce s dekou, ale uvidíme podle počasí… Možná fusak, ale na ten kousek do vytopeného auta si myslím, že bude stačit jenom autosedačka.

Tak se mějte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.11.07 18:27

Ahoj :-)
Měli jsme zase pracovní sobotu a dneska dopo trošku kultury. 8)

Jo, úplně jste mě dostaly, jak už pečete, jak se těšíte, taky to tak mám. U nás je sněhu jenom trochu, ale i to stačilo holkám, aby se zprasily, byly celé mokré …

Já autem taky jezdím, budu až do porodu, Klárku musím na kroužky vozit a bohužel to za mě nikdo jiný dělat nemůže, Jenda tou dobou ještě nebývá doma, stejně tak moji rodiče. Až se miminko narodí, tak se to polepí, to mi slíbili. Ale kdyby bylo moc nebezpečno, tak zavolám, že nepřijedem a hotovo, hrotit to nebudu. Jinak zítra mám v Ostravě CTG a to jedu busem, nebudu se stresovat tím provozem.

Dneska jsem začala balit tašku. A věci jsem hledala :! To bych fakt pak v tom stresu nedávala, a to jsem už to měla nachystané, jen mi nějak nesepínalo, kdeže to je. Pravda, nemám ještě nachystané pantofle a ručníky, ale to nachystám během týdne.

Mějte se. Hezky jsem si početla, teď jdu na fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.11.07 18:31

Jiřko , ať žije Martin :-)

Hezké pupíky, potěšily jste mě. Dneska už se mi nechce, ale taky se přiznám :oops:

Kitty , hezké to máte :huban:

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.11.07 19:03

Aluško - vinotéka je někde na vinohradech. zeptám se kamarádky, co tam byla. to bílé víno je Chardoney, to červené je Cabernet S. a na vínu je adresa. www.ectrade.cz
prý je to teda poznat, ale není to tak úplně děsivé, na to, že to je bez alkoholu. no lepší než nic.

SRAZ - s úterým počítám, půjdu pak do porodnice za kámoškou se podívat na mimi - porodila dneska (též magické datum).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.11.07 19:04

ještě TIP - v obchodech Tchibo - (nebo DM) www.tchibo.cz - mají od zítřka super pytel na spaní s kuličkami. je to vyzkoušený, doporučuju. letím tam hned pro tři kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
11.11.07 19:08

Ahoj kočky,
teeeeda, Vy máte všude tolik snížku, to je romantika…v Praze nic moc, ráno trošku sněžilo, ale na zemi se to rozhodně neudrželo, takže je jenom nevlídlo. :( :(
My jsme teď domontovali dvě nové komody z Ikei, jsme nastěhovaní v novém bytě skoro rok, ale pořád ještě dokupujeme a ladíme :lol:
Já bych teda osobně ráda rodilo 12.12.2007, ale termín mám až dvacátého, tak si nedělám naděje.

SRAZ: Pokud to vyjde, ráda přijdu, místo a čas znám, tak Vás snad těhulky poznám. I když pod těma zimníma bundama žádný bříška vidět nejsou…alespoň si myslím, protože mě rozhodně nikdo v MHD nepouští sednout :?

řízení: já jezdím, ale spíš jen tak po Praze, dlouhý trasy moc ne :lol: nebojím se, je mi to daleko příjemnější než v nacpaným metru.

mějte se krásně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
11.11.07 19:19

Ahoj holky,
tak u nás po sněhu ani památky,celý den prší.

Ivčo,to je nádhera,to by bylo super na vánoce,takový snížek.

Perníčky,taky pečem každý rok,ale až začátkem prosince,tak uvidíme jak to letos stihnem.

Mimčo přenesu v autosedačce,dam mu kombinézu a přikreju ještě dekou.

Rachel,at se ti to moc nerozjede a je ti líp.

Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.11.07 19:27

Ahoj holky.
Tak stavební díly na perníkový domeček jsou dopečeny. :wink: Během týdne budu péct s dětmi normální tvary.

Barčo
Ty perníčky jsou k jídlu a ne na stromek.Ještě by to sice mohlo trochu počkat,ale co když se to nestihne?S Ráďou se do toho asi pouštět nebudu.Takže během týdne dodělám perníčky na vánoce a asi o víkendu upeču rohlíčky.Ale ještě uvidím.Ten baráček budou mít děti na Mikuláše.I loni jsem jim ho už v té době dala. :wink: Jinak já každý rok peču už v listopadu.Běžně mám mooooc druhů,tak bych to jinak ani nestihla.Letos sice bude jen pár,ale když mám v plánu za 10 dnů porodit?… :wink: :lol:

Z porodnice si vezu děti ve fusaku na rukou. :oops: Při prvním jsme autosedačku ještě neměli a kupovat fusak do autosedačky kvůli jedné jízdě? Ne,to určitě ne. Auto nemáme.

Ivčo
Měli jste tam nádherně.U nás už ten sníh taky mizí. :(

Jdu si hodit nohy někam do výšky.Nějak mi natekly.Potom slepím ten domeček.Tead pokud mě nechytne lenora.

Tak pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.11.07 19:30

Ještě jsem zapoměla.
Katko dík.Letos ten příjezd dodržel. :lol:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit