Poradna duly
Jana Čurdová
ahojte kočky,
tak už som po poradni, lekárka ma už chcela poslať do porodky. CS mám už 8 a otvorená na palec. A tvrdne mi brucho, a už mávam chvíľami aj dosť silné kontrakcie, tak neviem či to nebude ešte dnes
Tý jo.Zabulienka už bude rodit?
No,jestli jo,tak ti přeju ať je to bez velkého trápení a ať je všechno v pořádku. Dej o sobě vědět.Budeme s napětím čekat.
Pa pa J.
zabulienka - drž se!!!! Vypadá to, že tento týden asi porodíš, no tak budem pak všichni tady slavit!!!! Hlavně at je vše o.k.!! Doufám, že nemáš strach… nebo popiš svoje pocity, honééééééém!!!!!
Teda Zabulienko, ty jedes. Ale jestli jses uz 38+1, tak je to prece uz v norme, ne? Hodne stesti a dej vedet. Drzim ti palce.
jo , zabulienko, a co tvůj manžel?? Doufám, že se nepletu, nepsala jsi, že je někde mimo domov nyní? Bude u porodu??
zabulienka píše:
ahojte kočky,
tak už som po poradni, lekárka ma už chcela poslať do porodky. CS mám už 8 a otvorená na palec. A tvrdne mi brucho, a už mávam chvíľami aj dosť silné kontrakcie, tak neviem či to nebude ešte dnes
zabulienka mobil mam zapnuty tak nezabudni dat vediet.............
![]()
Ach jo, ted jsem si vzpomnela, ze jsem v porodnici zapomnela zaplatit na doprovod pri porodu… Tak pristi tyden.
Ahojda holčiny, tak jsem se vrátila ze cvíča celá promrzlá a jak sněhulák. A to jsem vstávala plná elánu, protože mě z postele vytahlo sluníčko a sem tam nějaká ta vločka sněhu a teď je to tam zas jak boží dopuštění. Ale aspoň jsem si dala trochu do těla
, páč to těm mým špíčkům ani v nejmenším neublíží. Na tomhle druhu cvičení jsem byla poprvé a musím říct, že to bylo s tímhle pupkem už vcelku náročné..fakt je, že jinak tam byly holky max. do 28 týdne, i cvičitelka se smála a říkala, že doufá, že jim tam neporodim, ale hlavní je, že jsme to s prckem zvládli
.
Téééda Zabulienko,
že by si strhla lavinu miminek??? Moooc držím palečky, ať už to přijde kdykoli, hlavně ať jste s mimískem v pořádku a my tady budeme netrpělivě čekat na zprávičku z porodky
.
Já jdu na kontrolu zítra (po měsíci), tak taky tajně doufám, že už se nám v tom bříšku něco děje, pomalu ale jistě připravuje
. Ale uvidim, nechám se překvapit…
Jinak pražandy, vy si hezky užijte srázek a dejte si něco dobrého do nosu ![]()
Zabulienka tak držíme palce, ať je vše v pořádku!!!
Já jsem jenom z toho, jak to tu čtu, dostala průjem…
Začínám být trochu nervózní, je to takové blbé čekat, až to přijde. Může to být zítra nebo taky za 14 dní… Ale na zítřek se necítím
.
Na tu sociálku jsem si pro jistotu zavolala, přece jenom jsem nechtěla přijít o jednu mateřskou. Řekli mi, že mě tam stihli zařadit a peníze už poslali, tak jsem klidnější. Oni tam mají takové zmatky, že si člověk musí všechno ověřit.
Rachel píše:
Inge - počkej, to se platí dopředu ten doprovod? Nechápu
No, minule jsem prijela do porodnice v 10 vecer a to byla pokladna zavrena. Nechci se na prijmu s nimi dohadovat, jestli tam manzela pusti nebo ne.
P.S. Kdybych nakonec zadny doprovod nemela, tam ty penize vraci.
Ahojte!
Jak to tady dočítám, tak dostávám docela strach. Už se nám to blíží. Ale zároveň se i těším.
Jsem zvědavá nakolik dodržíme termíny.Mě by se líbilo třeba 3.12., ale kdyby mi někdo řekl, že to bude hned teď, tak jdu do toho. Už si nemůžu ani zavázat boty.
Opatrujte se.
Zabulienka,tak to je tedy síla,držim palečky,at je vše v pořádku.
Doprovod u porodu,u nás platí až po něm, já Verču porodila večer a žádný problém.Každá porodka to má jinak.
Holky a ještě s tím barvením řas - ono je to moc pěkné, ale pro někoho, kdo má přirozeně pěkné řasy, jenom třeba světlé… Pro mě se svýma řídkýma a krátkýma řasama to rozhodně není, kosmetička měla velký problém mi nabarvit mých 5 spodních řas a celkově to vypadalo hrozně… ![]()