Poradna duly
Jana Čurdová
Brýýý ránko, tak jsem tady první ![]()
už mám i po snídani, musím se dát do kupy a valím na tu KO…, dnes nejdu do práce, tak mám naplánovaný nějaký kafíčka s kámoškama.
Holky nevím, jak to máte, ale mně už dělá fakt problém se otočit v posteli
, jo jo vorvaň je vorvaň.
Hele napadlo mě, že vyhlásíme soutěž o největší pupíček ![]()
Já : mám krásné missí míry 97 cm
- škoda, že se to nemůže po porodu přesunou nahoru ![]()
Zabulienko tak co???????
Ahoj holky,
Ivčo,to je dobře,že malej přibral.
Já jedu za chvíli na kontrolu.Dneska byla zase noc,než jsem usnula bylo po dvanácté,do toho se malá ve dvě počurala,tak převlíkat postel,super.
Tak co ta Zabulienka,myslim na ni,jestli je ještě celá.
No nic,jdu hodit sprchu a poběžim na autobus.Pupík změřim až se vrátim.
Zatim pa.
Dobré ráno holky.
To byla teda noc.
Už mě ty moje zatr… kosti a kyčle bolestí i budí.
Dneska jsem chtěla dodělat aspň jednu skříňku celou.No,ale vidím to na postel.Aspoň na chvíli si budu muset jít lehnout.Ještě,že je Gabča tak hodné dítko. ![]()
Sevco
To je teda blbý nápad s tou soutěží.
No abych netrhala partu.......118cm.
Doufám,že nebudu vítěz.Mě bohatě stačí nejtěžší potomek. ![]()
Pa pa J.
Ahojte kočky,
tak hlásim, ešte sme 2 v 1. večer všetko prestalo, v kľude som sa vyspala. Tak asi planý poplach a už som to mohla mať za sebou
Ahoj těhulky!
Taky jsem dneska tady brzo, je půl desátá ještě ráno, no ne?!
No, na to, že jsem šla včera v devět spát …
Zabulienka , tak to byl planý poplach… no, příště už to klapne, ale jistě to tu budeš rozjíždět Ty
Tak kdyby nějaká změna… všechny jsme napnuté!!!!
Holky, teď by jsme se měly všechny pravidelně hlásit, kdyby chtěl někdo předbíhat, aby jsme všechno věděly
![]()
Dneska se vrhnu na tabulku… už tam asi udělám místečko na miminka ![]()
Radko , super, že pak převezmeš ty tabulky, pošlu Ti to během týdne jako SZ.
kdo má dnes kontrolu, tak držím pěsti, ať je vše vpořádku!
Hezký den, I.
Tak abych taky netrhala partu, donutili jste mě poprvé si změřit pupajs .. zde je má míra - 106 cm Škoda, že takovou míru nemám přes prsa ![]()
Ted jsem četla článek o Verešové, že se ji za těhotenství zvětšila prsa z jedniček na trojky.. holky já tomu nevěřííím!!!! A že by bez plastiky???Ale jestli to tak je, běda, jak to nebude platit u mě!!!!!
Zabulienka - tak to jsem fakt zvědavá, kdy to u tebe vypukne…
Ak sa nič nerozbehne tak zajtra idem ešte na CTG a chcela by som popytať o skontrolovanie, na koľko som už otvorená, až som kľudnejšia.
Baby, aby som nakoniec nerodila až v decembri ![]()
Ivčo, ty to máš už taky za pár… tak na 1. místo jste vlastně dvě - zabulienka a ty… u tebe všek o.k.?
Ahoj holky,
tak koukám, že ty bolesti kostí máme všichni. Já jsem si dnes v noci v jednu napouštěla vanu, mně na ta záda vždycky pomůže. Pak už jsem spala dobře. Ještě že zítra jdu na tu masáž.
Ivčo - to je príma že malej nabírá váhu. Brzy nás dožene. Já mám obavy, že mi dnes doktor řekne 3,2 kg a termín až za 4 týdny. Tabulku přeberu, kdy budeš chtít.
Jiřko - šetři se a odpočívej, ať neporodíš ještě tento týden
Bramburko - vše nejlepší k narozeninám a ať taky dostaneš dárečky pro sebe a nejenom pro mimi ![]()
Zabulienko - tak ať se dál vše vyvíjí pozitivně, třeba mimčo ještě nechce ven
, počká si na kamarády z emimina, co budou až v prosinci ![]()
Tak já jdu depilovat, minule jsem zvládla jen jednu nohu
tak ať pan doktor není překvapený.
Tak já mám přes pupík 100 cm a přes prsa 96 cm. Taky by to mohlo být obráceně, že? Já byla vždycky jak kluk takže i tak mě to potěšilo
Váha + 9 kg.
Jéjé. Barčo všechno nej,nej,nej k narozeninám.
Moc ti přeju,aby sis je užila a dneska žádné poslíky. ![]()
Já jsem si ty svoje vytrpěla.
Vložila bych ti sem krásnou kytičku,ale fakt to neumím
,tak si ji přimysli.Ju? ![]()
Pa pa J.
já se většinou chodím večer koupat do vaničky a bříško pěkně nahřát. moc mi to pomáhá. pak je většinou klídek. jinak jsem včera byla nějaká ulítaná, takže jsem spala velmi dobře, dokonce až do 7.40.
jinak já mám teda přes břicho už 120cm a váhu nepíšu, ale prdim na to. po porodu se to všechno srovná.
pás se dá koupit určo všude, ale možná jestli v lékárně nebude dražší, protože kamarádka řikala že stojí cca 800, na internetu 540.
Ahoj holky!!
Díky za přání! Dneska je mi fakt docela dobře, takže termín porodu se asi přesouvá…
. A teď jsem zjistila, že už se mi začíná dělat mlezivo, tak mě to taky docela potěšilo (snad je to předzvěst, že budu mít mlíčko). Jinak surfuju po netu a hledám tipy na vánoční dárky…
Moje míry jsou přes pupek 103cm (ale už se mi zmenšilo, jak mi kleslo) a přes prsa 104cm (před těhu 92cm, takže té Verešové i věřím
) a přes zadek raději ani nebudu psát (ale mám to symetrické). Váha +14kg
.
Tak mějte pěkně, já dnes odpočívám…
Barčo - taky vše nej k narozeninám!!! Hlavně co bychom si ted asi všechny přály, je rychlý, bezbolestný porod a zdravé a štastné mimi… hezky to oslav…
Ahoj holky,
tady se vůbec nevyplácí pár dní nanekouknout, pak je tady nových stránek
Musela jsem se posilnit čokoládou, abych to zvládla dočíst
![]()
Báro , všechno nejlepší k narozeninám
http://www.beruska8.cz/…icky/130.gif
Zabulienko , děláš to tady pěkně napínavé
V porodnici by se určitě nezlobili, určitě je lepší tam jet a dorazit brzo než nejet a dorazit pozdě!
Moje míry jsou: přes pupíček
109 cm a přes prsa 101 cm. Mě se zatím moc nezvětšily, ale minule se pěkně nalily po porodu. Ovšem pak šly zase na původní velikost, takže na jedničky. Mě prostě prsa vyfoukla ségra, která má čtyřky… A na váhu mám celkem +11 kg.
Včera jsem zakočila na kontrolu. Už jsem tady asi psala, že moje super doktorka je na mateřké a zůstal tady jen takový starý dědek, co se s ničím nepáře a strašně se diví, když se ho na něco odvážím zeptat. No, zjistila jsem, že jeden den v týdnu slouží nový dr., tak jsem ho šla omrknout. Je to mladý doktůrek, všechno dělá poctivě, vysvětluje, proč a co bude vyšetřovat, udělal mi i UTZ. Tak jsem rovnou zeptala na váhu a bez problémů malou přeměřil. Má 2,60 kg, což prý odpovídá. Vzal mi stěry na streptokoka, CS mám 3. A za 14 dní jdu k němu zase
![]()
Určitě jsem ještě něco chtěla, tak se třeba ještě za chvíli ozvu.