Poradna duly
Jana Čurdová
Moje tipy...... ![]()
zabulienka - 3450g, Kalinka - 2900g, bramburka - 3230g, jirabobes - 3750g, MartinaSK - 3800g.
Tak tady jsou moje tipy ![]()
zabulienka - 3350g
KalinkaIvča - 3100g
bramburka81 - 3500g
Jinak dneska jsem byla holky u kadeřnice s tím, že ze sebe nechám udělat po dlouhé době člověka a nechám si nabarvit vlásky a ono prd. Kadeřnice mě poslala dom s tím, že jako těhotné barvu v žádném případě nedoporučuje a ať myslím na zdraví miminka. Jsem si normálně přišla jak nějaká krkavčí matka. Od začátku těhu už jsem si hlavinu barvila dvakrát a tentokrát už jsem byla líná a chtěla se nechat krapet rozmazlit a ona mě takhle zpraží
. Copak myslíte, že to fakt může mimískovi nějak ublížit???
Ty bláááho, tak jsem vás konečně dočetla, nějak vůbec nestíhám, dopo jsem v práci a odpo mám na každý den nějakou aktivitu.
Teď jsem malýmu dožehlila věci a mám tam asi ještě 4 pračky, ale jde to rychle, příští týden musím dokoupit drobnosti a asi už si nachystám tašku, nevím proč, ale mám takový tušení, že to bude z ničeho nic ![]()
Díky za odkazy na podprdy, já mám kopené zatím jen ty sportovní, páč já tam i teď nic nemám ![]()
Holky mě táááááááááák strašně bolí záda a teď jsem se dožrala, koupila jsem malýmu zelenou deku do kočárku v Ikei a nevím proč, dala jsem k tomu barevnýmu vyprat jedny gaťata, který jsou vínově červený a co myslíte
je to tam…myslíte, že to něčím půjde dolů?
Ivčo pokusím se hodit ještě nějakou tu fotečku účesu.
zabulienka - 3650g,
Ivča - 3200g,
Barča - 3450g,
Jiřka - 3850g,
MartinaSK - 3650g.
Holky hodila jsem do galerky aktuální foto, ať můžete tipovat váhu…
. Našla jsem tam nějakou fotku ze začátku těhotenství a zděsila jsem se…
![]()
Brambůrko, co blbneš blázínku??? Vždyť máš krásné bříško, úplnej normál na to v kterém týdnu jsi, tak nedepkař, vždyť ten brouček musí někde vyrůst.
Ahojky!
Sevco zkus Vanish.
Tak jsem dneska udělala nákup pro mimčo. Koupila jsem přebalovací podložku, osušku a žinku a objednala matraci do postýlky. Tak doufám, že bude dřív než miminko. Řikali, že do týdne max. dvou byjí měli mít na prodejně, tak to snad ještě vydržíme.
Dneska mě celý den bolí třísla a cítím dost velký tlak na spodek, tak snad tam ještě chvíli pobude.
Poslední dobou má prcek každý den škytavku a někdy i několikrát a mě se otřásá břicho, nejhorší je, když ho to chytne, když usínám.
Srazík -příští týden hůžu krom čtvrtka kdykoli, ale nejvíc by mi vyhovovalo ÚTERÝ, ale neni to podmínkou.
Ahoj holky,
chválím vás za příspěvky, někdy jsem se fakt chechtala.
To se čte jako román na pokračování …
Já jsem hooodně blbý odhadce, jak na termín, tak na váhu. Já si teda tipuju akorát to svoje mimčo, které doufám donosím do termínu. Zabulienka tu nějak není, že by niečo?
Tak srazík prozatím padá, no já budu mít KO ozvy každý týden Ostrava, jenže se to vždycky dozvím při kontrole, kdy příště, ale třeba se to aspoň na chvilku povede.
Rachel , jsem stále zvědavá na ty tvoje dětičky. Jak říkáte malému, Jendo nebo Honzo? Nebo pořád Janku? Nechci být vtěrná, ale Rachel je nick nebo křestní jméno?
Dneska jsem zvládla uložit 400 fotek do počítače, takže možná tady i vložím své aktuální foto. No ne dneska, ale do porodu to snad stihnu.
Dobrou a sladké sny ![]()
Teď jsem koukala do galerie … Žádná fotka nebude, smály byste se mi.
A abyste se mohly pochechtat pořádně, tak bych mohla přidat i postýlku (popis: stará tmavě hnědá, nepovlečená, bez nebes … )
Tipy na váhu miminek
http://www.sirmi.ic.cz/deti/37.gif
Miminko od Zabulienky
KalinkaIvča - 3480g
Rachel - 3320g
Bramburka81 - 3420g
Jirabobes - 3250g
MartinaSK - 3450g
Nikolina1 - 3350g Ševča - 3650g
Radka75 - 3350g
Chlapeček Honzík (KalinkaIvča)
KalinkaIvča - 2650g
Rachel - 3200g
Bramburka81 - 2980g
Jirabobes - 2800g
MartinaSK - 2900g
Nikolina1 - 3100g Ševča - 3200g
Radka75 - 3010g
Chlapeček Matěj (bramburka81)
KalinkaIvča - 3300g
Rachel - 3400g
Bramburka81 - 3150g
Jirabobes - 3200g
MartinaSK - 3230g
Nikolina1 - 3500g Ševča - 3450g
Radka75 - 3450g
Chlapeček Radovan (jirabobes)
KalinkaIvča - 3750g
Rachel - 3430g
Bramburka81 - 3820g
Jirabobes - 3700g
MartinaSK - 3750g Ševča - 3850g
Radka75 - 3650g
Chlapeček Jakubko (MartinaSK)
Rachel - 3450g
Bramburka81 - 3380g
KalinkaIvča - 3400g
Jirabobes - 3200g
MartinaSK - 3800g Ševča - 3650g
Radka75 - 3320g
Katko , teeda, proč taková sebekritika
..... jo a o postýlce si můžeme vykládat, až budeme čekat třetí dítko, jakou budeme mít… jsem stoprocetně přesvědčená, že čekat první a třetí dítko se co se týče výbavičky ZNAČNĚ liší ![]()
Ševčo , to naprosto chápu..... matka na mateřský se prostě nezastaví
???? Ty ještě chodíš do práce? Na výpomoc? Nebo jen na návštěvy?
Terulko , bolesti třísel dobře znám, člověk se někdy nemůže ani rozejít, viď… ![]()
Nikolino , teda taky jsem nedávno byla na barvě a kadeřnice neříkala nic o tom, že bych tak škodila miminku..... naopak si chci ještě před porodem nechat jednou dobarvit, aby byla mamka z porodnice hezká ![]()
Marťo , v těch tipech už Tě necháme, taky si teda myslím, že před Tebou bude potenciálních rodiček ještě pár, ale když už se holky tak roztipovaly (ono to jde dobře, protože „známe“ Tvé bříško
)...... Souhlas, spíš to vezmem podle TP a „předbíhačky“ vždycky dotipujem ![]()
Tak, jdu kouknout na fotečky, vypadá to, že je jich tam více ![]()
Zatím pa I.
Miminko od Zabulienky
KalinkaIvča - 3480g
Rachel - 3320g
Bramburka81 - 3420g
Jirabobes - 3250g
Radka - 3350 g
Chlapeček Honzík (KalinkaIvča)
KalinkaIvča - 2650g
Rachel - 3200g
Bramburka81 - 2980g
Jirabobes - 2800g
Radka 3010 g
Chlapeček Matěj (bramburka81)
KalinkaIvča - 3300g
Rachel - 3400g
Bramburka81 - 3150g
Jirabobes - 3200g
Radka - 3450 g
Chlapeček Radovan (jirabobes)
KalinkaIvča - 3750g
Rachel - 3430g
Bramburka81 - 3820g
Jirabobes - 3700g
Radka 3650 g
Chlapeček Jakubko (MartinaSK)
Rachel - 3450g
Bramburka81 - 3380g
KalinkaIvča - 3400g
Jirabobes - 3200g
Radka - 3320 g, ale Martina bude rodit až po mně ![]()
6.Knoflice
7.Rachel
8.Inge
9.vladi1
10.kitty25
A co cena? Rozhodně ne ty síťované kalhotky, co mají holky v listopadu, to není motivující ![]()
U mě nic nového, rodinná krize bohužel graduje, takže ani nebudu moc reagovat, tak se omlouvám …
Radko , jsem Tvé tipy dopsala do té barevné tabulky, jo, snad neva
Každopádně přeji hodně sil celé Vaší rodině…
Bramburko , bříško krásný, to je tak, když je někdo před těhu štíhlý ..... já takový hezký nemám ![]()
Jiřko , postýlka moooc hezká, jen do ní Ráďu položit…
Dobrou I.
Ivčo, já ti nevim, já o tom od ní taky slyšela prvně…spíš se divim, že nedržela pusinu a dobrovolně se připravila o kšeft, fakt jsem na ní koukala jak z jara
. Dokonce mi tam začala vyprávět, jak ona se tomuhle všemu v těhotenství vyhýbala obloukem, že mi v porodnici beztak bude jedno, jak budu vypadat. V době porodu možná, ale nemyslím si, že každá čerstvá maminka musí vypadat za každou cenu jak největší chudinka. Takže i do třetice se obarvím doma a bude…
ježiši to s tou barvou mi Nikolino teda snad připadá jako přežitek. dneska jsme přece jinde, barvy jsou daleko šetrnější. já se nechávám barvit každý měsíc a všude jsem četla, že to je v pohodě. naopak přece chceme vypadat dobře ne?
Kalinko - tipy pošlu zítra, ale laskavě mě moc nepředbíhejte, já nechci moc dlouho přenášet jo?
![]()