PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
7.11.07 15:13

Jiřko - též gratulace :-)

Marti - trošku jsi mě ráno vyděsila v listopadu, myslela jsem, že ta voda odtekla už tobě, zrovna jsem si tam četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.11.07 15:18
kitty25 píše:
Jiřko - též gratulace :-)Marti - trošku jsi mě ráno vyděsila v listopadu, myslela jsem, že ta voda odtekla už tobě, zrovna jsem si tam četla

:lol: :lol: to som nechcela......... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.11.07 15:45

Marti
Gratuluju k neteři. :srdce:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.11.07 15:52

Marti v pohodě, já jen myslela, abys nám nezačala rodit už teď o tolik dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.11.07 15:53

no snad nie........etse par tyzdnov vydrzim........ :D :D

holky dikes za gratulacie.............. :D
len skoda ze su tak daleko a ja ich nemozem vybozkavat................. :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
7.11.07 16:10

Ahojky všem!

Jiřinko všecno nejlepší k narozeninám a hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka. :srdce:

Marti tobě gratulace k neteřince.

Tak já mám za sebou poslední KO u Gyn Dr., všechno máme v pořádku. CS mi dneska nenapsala a to zrovna, když jsem na něj byla tak zvědavá. Dneska jsem totiž tou ordinací vyloženě proběhla. Pani Dr. měla trochu skluz a tak jsem musela dokonce předběhnout nějakou pani, co už tam čekala dost dlouho. Musela jsem pospíchat pro Akrima do školy a z chvíli zase běžíme na karate. Já mám pocit, že mám víc práce než, když jsem chodila do rachoty.

srazík příští týden by byl dobrej, během zítřka dám vědět které dny můžu.

Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
7.11.07 16:26

ups, tak jsem nakonec ten kočárek změnila a ve výsledku tedy mám slaloma v barvě Marine, bez autosedačky, tu mi půjčí kámoška zadarmo - červenou.....tak doufám, že budu spokojená a nebudu si to vyčítat, když jsem půl roku počítala s tím, že budu mít čtyřkolku :lol: :lol:
dokonce ho měli skladem, tak ho jedu dneska zaplatit a rovnou si ho odvezu. :P
srazík v Praze by byl fajn, příští týden kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.11.07 16:48

Jiřinko, i já se přidávám ke gratulantům…všechno NEJ NEJ :) :srdce:
Tak jste mě holky tak zblbly s těma taškama do porodnice, ze už jsem si ji taky začala pomalu balit :). Jen jsem někam zabordelila seznam z těhu kurzů co všechno s sebou a né a né ho najít. Co všechno si berete s sebou vy? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.11.07 17:14

tak nám řekli - 2podprdy kojící, pantofle omyvatelné, 2× ručník a jedna osuška, košile kojící, pro jistotu balík vložek a balík malý plenek (prý ale nejsou potřeba), kalhotky síťované, toaletní potřeby, hlavně jelení lůj, krém na tělo, sprcháč intimní, šampon, knížku nebo hudbu a pak nezbytné papíry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
7.11.07 17:15

jo doma připravit oblečení pro mimčo, ale to stačí, aby přivezl manža až budeš odcházet z porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.11.07 17:23

tak jsem zpět od kadeř, zase se cítím jako člověk…

Jééé Kitti moc díky za seznáme, hned jsem si opsala, zatím nemám nic…

Marťi teď budeš mít info z první ruky :lol: , jinak taky gratuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.11.07 17:24

jo a možná se mi to zdá, ale Ivča nějak nepíše..... 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.11.07 17:27

Jé Kitty, jsi zlato, moc děkuju :), většinu bych mohla dát dohromady, ovšem až na kojící podprdy, ty jsem ještě nekupovala, páč jedna taková stojí vcelku dost a korunky zatím byli potřeba na jiné věci, ale co nadělám, i ty jsou hald třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
7.11.07 18:29

Holky v pondělí jsem jednu kojo podprdu kupovala, stála mě 880Kč a žádná erotika to teda neni, se mi normálně protočily panenky, když mi řekla cenu.

kitty mám pocit, že jsem toho k Apolináři ani tolik nepotřebovala. Vložky jsme měly kolik jsme potřebovaly a plínky taky, ale možná že to bylo tim, že jsem byla na tom nadstandardu.
Jo a noční košile jsme taky dostávaly erár. Měla jsem s sebou vlastní, ale denně jsme dostávaly čistou, tak jsem brala jejich a nešpinila svoje a hodně jsem využila fén, po každém koupání se tim suší jizva a koupat se chodí po kařdé, když jdete na záchod, utírat se totiž nejde a ani nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
7.11.07 18:34

Ahoj holky,
tak se po 2 dnech ozývám, včera a dnes jsem měla děsný fofry. Máme totiž v rodině nic moc novinky. No začlo to v pondělí, kdy přišla kamarádka se 7 měsíční holčičkou a svěřila se mi, že s manželem už 3 měsíce nežijí a že se budou rozvádět, prý už je to definitivní. A to mají jen rok po svatbě. Včera vyhodili bráchu z práce defacto na hodinu, dneska to zabalila i máma - dělala na stejném pracovišti, takže tam nechtěla zůstávat. No brácha má 2 děti, úspory žádné, dluhy ano, ale snad dostane 2 platy jako odstupné. No a dnes tu byla mamka, hledaly jsme na internetu brigády a sdělila mi, že brácha se včera odstěhoval od manželky. No už jim to haprovalo déle a teď místo, aby ho podržela, tak mu ještě vynadala. Potřebují odstup a brácha klid, takže to vidím jako dobrý krok. Tak to je snad vše a doufám, že se to brzy v dobré obrátí. Je mi jich všech děsně líto, protože brácha se tam dost nadřel a když si polepšil, tak už se jim nehodí. Dost smůla.

Jiřko - všechno nejlepší k narozkám, hodně štěstí, zdraví, krásného a zdravého Radovánka a taky pevné nervy na ty 3 dětičky :srdce:

Kitty - krásný košík

sraz - já můžu, v PO,Út nebo Pá

monitor dechu - máme pro klid duše

porody - holky nestrašte, ještě je spousta času, přece rodíme až v prosinci, ne? Ivčo - to mě mrzí, že doslova chytneš kdeco, ale naštěstí je obojí jen dočasné

tak já už nevím, co jste vše napsaly, takže se mějte krásně a já jdu vařit, zítra dorazí mamča s životopisem a budeme hledat práci a pak jedu k babičce, takže se ozvu až večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí