Poradna duly
Jana Čurdová
aha, tak že by i v tesco prodávali kojící podprdy?? Tak to dneska omrknu.
Rachel, já zapomněla napsat, že jsem ty podprsenky kupovala před dvěma rokama. Ale třeba je v tom obchodě budou ještě mít. Až půjdu do města, tak se tam mrknu
Jsou bavlněné a příjemné. Tuším je to značka Úpavan.
Trošku jsem zapátrala a našla jejich stránky. Já mám tuto
http://www.upavan.cz/…zek-49-p.jpg
Zkus tyto stránky, teď mají dokonce slevy ![]()
http://www.upavan.cz/eshop/zbozi.php?…
ahoj holky, chvili nekoukam a uz je tady tolik novych stranek ![]()
Jirko , predne (ackoli opozdene) gratulace k narozeninam, hned v zapeti k nove kuchyni, to se pred miminkem hodi, mit hotovo a vse zorganizovane …
Pajulenko , ten USA pristup (co se poctu a zpusobu vysetreni tyce) je vlastne v necem lepsi, zbytecne nestresuji maminku ani mimco, kdyby se neco delo tak urcite zkoumaji vice … nedelej si s tim hlavu …
K nositkam jen poznamka - vhodnejsi az pro miminka, ktera uz lezou po ctyrech (tedy asi od cca 7-9 mesice), protoze mensi miminka by nemela travit moc casu ve svisle poloze - nemaji dobre vyvinute svaly podel patere a mohla by mit sklon ke skolioze nebo jine problemy …
Prazandy , pristi tyden zatim krome pondeli kdykoli
Martino , gratulace k prirustku do sirsi rodiny
!
vsem hodne elanu (ja jsem nejaka lina) a zadne bolistky ci problemy, casu dost ![]()
hezky den!
Ahoj ![]()
Jak jsem tu tvoji kuchyň viděla, Jiřko , tak mi teprve došlo, že sis asi docela užila vyklízení a uklízení …
Já tady málem padám na klávesnici, protože jsem dneska neměla spaní, tak nevím, co jsem vlastně chtěla …
Jituš , tyhle mám dvě a pak ještě další dvě. Nové si kupovat nechci, když počítám s tím, že kojím naposledy. Byly dobré, ale po dvou kojeních jsou dost s formy, což ale na moji velikost tolik neva ![]()
O tom vyšetřování… Mě mamka taky říkala - já jsem na kozu vlezla na začátku a na konci a vás pořád vyšetřujou a stresujou … Těžko říct, někdy to naopak je dobře, že jo?
Jestli jste si některá všimly, tak tady na emiminu je dokonce diskuze, co v které porodnici dávají a co ne. My na Fifejdách nedostaneme nic a jinde mají komplet erár. Byly tam zajímavé názory, ale odkaz po mě nechtějte, zájemci se případně proklikejte ![]()
Marti , já tě zcela chápu … Každé ráno kontroluju mobil, páč můj bratr čeká potomka každým dnem, ale já si ji/jeho pobozkat budu moci ![]()
Jo, ještě Radko , když se sere tak se sere … Ale když je zle, tak zas pak bude líp …
A maliník neriskuju. Ještě musím 14 dní vydržet. Pak ho začnu pít na litry.
Knoflice - jestli my se nakonec nesejdem na těch Fifkách, mám takový dojem .. ![]()
Až půjdeš do Futura nebo Tesco, dej mi echo, bydlím hned naproti …
Ahoj holky!!
Rachel V Tescu jsem žádné kojící podprdy neviděla, ale v tom Sparu je mají (myslím značka Dorina). A ještě velký výběr mají na http://www.emanuela.cz/. Kitty ta růžová je moc pěkná!! Akorát já mám fakt pocit, že pro velké prsa potřebuju vystužení, jinak je budu mít vytahané až k pupku… Navíc pěkně drží tvar.
Pajuleno mi se taky líbí ty nosítka Babybjorn
. Ale chci se o tom ještě poradit s pediatrem, protože každý říká něco jiného. Někdo chválí šátky, jiný zase nosítka. Mi se taky nejdřív zamlouvaly šátky, ale pak mi to bylo lékařkou rozmluveno, prý měly děti taky problémy se zádama. Tak kdo se v tom má vyznat… ![]()
Zatím papa…
A Jituš, díky za odkaz - zdá se mi to super cena… jen uvažuju, jak v takovém střihu podprdy budu vypadat.. mám tak tak 80B, aby ta podprda nebyla celá větší jak já
ale co si můžem jako kojící vybírat, že…
Rachel píše:
Knoflice - jestli my se nakonec nesejdem na těch Fifkách, mám takový dojem ..Až půjdeš do Futura nebo Tesco, dej mi echo, bydlím hned naproti …
V pondělí tamtudy profičím tramvají, jedu na první ozvy. No kdyby se někomu chtělo si zopakovat sraz, tak v to pondělí jsem k dispozici.
Bramburka - aha, tak si udělám výlet i do Intoše (Intersparu) teda… no už se tedy náááramně těším
Jak já lituju, že jsem se tehda po dvojčátkách té podprdy zbavila
no moje chyba …mám něco mezi A - B, takové skoro nic, takže mám z toho teda o to menší radost
Knoflice - no já na předešlém vašem ostravském srazíku nebyla… a v kolik profičíš tou tramvají?? Já na 10 hodin mám být ve Vítkovicích na kurzu, tak to se asi minem, co???
Ahojky,
podprda , tak tu jsem u nás sehnala taky asi za 240.- Žádná erotarna to není..Ale tak vystavovat se nikde nebudu, tak to přežiju…
Zatím mám jen jednu..kdyžtak dokoupím…
Mně doktor taky ještě neprohlížel.. Vždy jen prstem prozkoumá čípek.....
Hoky v úterý a včera mě bolely záda jako na MS… Co to? Poslíky nebo jsem jen přistydla? Jinak mi nic není…
Rachel , kynutý koláčky,jo???? Mňam…
Kalinko , díky za info… písnu Ti SZ… nechci to tady rozepisovat…přece jen se to netýká těhu a nikoho to nezajímá
…
Tak to je asi taky všechno..už si nepamatuju…co kdo psal..
Rachel tak před měsícem ji tam ještě měli, tak snad ji ještě budou mít, abych tě nehnala zbytečně. A ještě ji mají v Makru, tam jsem ji kupovala já předevčírem.
Díky, bramburko..... jen kdybys prosím ještě ted někdy příští týden jela do Makra, mohla bych se kdyžtak přidat? Tam musíš mít kartu, že? Dojela bych tam autem v poho, jen mě tam asi nepustí..... ale nechci otravovat, poptám se kdyžtak jinde, pokud tam už nebudeš mít cestu…
Tak mě dneska zase trápí poslíky… A ještě k tomu mám průjem
. Dala jsem si vanu, tak doufám, že už to přejde.
Rachel kartu do Makra má manžel, takže bez něho se tam nedostanu…
Ahoj holky,
Předem chválim odkazy na podprdy,jsou hezké i za rozumnou cenu.Já mam ještě z prvního těhu dvě,ale ta jedna mi je nějaká těsná,Tak budu muset,alespon jednu ještě koupit.
Koukala jsem do galerky.Jiři kuchyn je pěkná,tak at se Ti dobře vaří.
Fazole,moc Ti to na promoci slušelo.
Bramburko,at se Ti udělá líp.
Holky v listopadu už se začínaj rozjíždět.Je to celkem síla,že ani ne za měsíc,to vypukne tady u nás.
Zatim pa.