PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
7.11.07 08:42

monitor dechu - kupovat nebudeme, ale má ho kamarádka a ta je moc spokojená. nechtěli ho kupovat, tak si ho na půl roku půjčili za 1000,–. akorát prý je lepší ta značka co mají oni, ne Nanny. měli ale úmrtí kojence v rodině, proto chtěli monitor.

pražandy co srazík příští týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.11.07 09:08

ahojjte........... :D

tak moja skoro svagrova z LISTOPADU 07 je uz na sale a cakame na SMS o narodeni malej princeznicky.......... :D

sme ako na trni........... :lol: ........to je adrenalin,to vam poviem......... :D

drzte jej palce na rychly a bezbolestny porod.............. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
7.11.07 09:11

ahoj holky…

Kalinka Ivča : no c tím CS jsme na tom stejně, taky si tam pěkně hačá a ne se otočit… pořád doufám že si to rozmyslí, dokonce jsem domluvená s primářem z fakultky na konzultaci.

Monitor dechu: také nebudeme pořizovat. Známí ho mají a jsou spokojení, ale jim mimčo spalo od začátku vedle v pokoji.

Bříško mi tvrdne o 106, a navíc od včerejška mi v něm děsně žbluňká a kručí, tak kdo ví jakou neplechu fazole vyvádí. Domlouvám ji aby udělala alespoň jeden kotrmelec.

Mám zbalenou tašku, ale ještě z ní asi vyndám župan, protože zabírá strašně místa a nerada bych si ho zničila. Půjčím si v porodnici erár.

hezky odpočívejte zdraví fazole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.11.07 09:14

Ahoj holky.
Právě teď poslíkuju.Nebo rodím a nevím o tom? :lol: Ne…pravidelné to není a moc velká bolest taky ne. :wink: Ale nákup a cesta z obchodu byla s telefonem v ruce a koukala jsem,jak často to chodí.Pak se ta pravidelnost vytratila,tak jsem v klidu. :wink:
Jdu vás dočíst.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
7.11.07 09:29

Ahojky,
Jiřko - nestraš s tím rozením… brrrrrrrr
Marťa - já tě tu dlouho neviděla a bála se, jestli už náhodou nejsi v porodnici :-)

Monitor dechu taky nepořizuju, neměla jsem ho ani u dvojčátek.
Holky já se bojím, že ty poslíčky nepoznám… mám furt divné pocity v břichu, ale nejdou vůbec popsat, takže je to nanic. No asi budu spoléhat na prasknutí vody nebo co.

Letím si dát něco na zub.
Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
7.11.07 09:41

Ahoj holky,

ještě nerodit, ještě je čas :lol: :lol: :lol:

marťo , pak napiš, co švagrová. Mě přišla ráno SMS, že bývalá kolegyňka včera porodila holčičky dvojčátka :dance: Vůbec jsem nevěděla, že je těhule…

Monitor dechu jsme neměli a pokud nebude potřeba, tak ho ani pořizovat nebudeme.

Poslíčky neznám, u Barunky jsem rovnou rodila. Ale teď se mi občas stáhne podbřišek, bolest je o dost silnější než při MS, párkrát se to zopakuje a pak je klid. Že by to bylo ono?

Jdu za Barunkou sledovat Krtečka, mějte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.11.07 09:46

Monitor dechu nepořizuju.Měla jsem ho jsem na nadstandartu s Kubou.Stejně jsem ho zapomínala vypnout,když jsem si brala Kubu.A pak jsem se vždycky zlekla,jak to začalo pípat. :oops:

Už nevím,co kdo psal.Jdu si lehnout nebo si dám spršku.Uvidím co zabere. :wink:

Ivčo
Až budeš dělat zase tabulku,tak mi tam písni o rok víc. :wink: Díky.

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.11.07 09:48

Jituš
Jo,jo,to může být ono. :wink: To se mi taky dělo. Dneska se mi děje víc. :wink: Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
7.11.07 11:18

Jiřko, ty máš dnes narozky?? TAK jestli JOOOO, TAK VSE NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!! A malá básnička k tomu…
Přeji Ti to, co člověk nejvíc potřebuje - ZDRAVÍ,
to, co člověk marně hledá - ŠTĚSTÍ
a to, bez čeho se nedá žít - LÁSKU.

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
7.11.07 11:21

tak svagrova uz porodila..... :D :D

Jitka všechny zdravi. Má 3850g a 48cm. Narodila se 10:05, je nádherná, černovlasá. "

hurááááááááá........... :D :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
7.11.07 11:27

HOLKYYY! Občas si sahám na břicho a před chvíli bylo naprosto tuhé… ze všech stran… a ted je zase o něco měkčí… jéžiši, jsou to ty poslíčky nebo tak něco????? Ale žádná bolest k tomu nebyla.. je to možné?? Bojím bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
7.11.07 11:45

Ahojky všem a velká gratulace k miminku :), hlavně ať jsou maminka a mimi v pořádku. Já dneska opět poslíčkuju o sto šest.
Rachel nevím jestli se dá poslíčkovat bezbolestně, spíš ti jen tvrdne bříško…to jsem měla kolem sedmého měsíce a na:,–(ili raději prášky právě na tvrdnutí bříška(NOSPU), sice taky nic příjemného, ale nijak to nebolelo. Ale v tohle stádiu těhu už je to asi naprosto normální. Poslíčky cítím jako menstruační bolest, ale x krát takovou..doktor pravil, že je to ono, tak snad, kdo ví :). Jinak teď jsem pročítala vaše příspěvky a po pravdě mi nikdy nenapadlo těhotenstkou průkazku až tak studovat, ale teď jsem tam zkoumala zda mi tam píše tu hodnotu CS a někdy od srpna ji mam každou kontrolu psanou 2-3. Takže asi v normálu, no uvidím příští týden na kontrole, jestli se to trochu pohlo či ne :). Jinak já tašku do porodky ještě nebalím, tak nestrašte že už je pomalu na čase :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.11.07 11:50

Ahoooj, tak jsem zpět z KO, všechno vypadá OK, jen mám moc překrvený čípek…, další kontrola za týden + nějaké stěry.

Tak se nám to v listopadkách začíná rozjíždět :lol:

Jiřko - mooooooooooc velká gratulace k narozeninám. 

Monitor dechu mám, ale pořídila jsem ho starší po jedno mimi.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
7.11.07 12:04

Ahojky!!

Tak jsem se vrátila z nákupů, zase mám o jeden dárek na Vánoce více… Holky, v Tescu je teď velká akce 20 % na všechno oblečení a boty (teda nevím, jestli je to ve všech hypermarketech, ale v Ov ano). Je to i na věci pro mimi… A u nás je odedneška do 13.11. Hlavně, že jsem si tam včera koupila prádlo za 500, že? :(

Jiřko gratulace k narozkám!!! :srdce: Já je mám příští týden, tak jsem zvědavá, jestli budem s Matýskem slavit spolu…

Tak já jdu obědvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.11.07 12:27

Ahoj těhulky,
Já dneska poprvé popíjím maliník :-? no nic moc já na ty bylinky moc nejsem ale hlavně že to není hořký :) .Já bych za chvilku už měla taky balit tašku, ale ještě nic nemám do porodky koupené :oops: .
Samík pořád kašle a hlavně v noci to je hrůza,pořád ho hlídám jestli se nepoblinká včera po odpoledním spaní mi ohodil celou postel ach jo, já pořád jenom peru každý den a venku už to nechce schnout a na ten sušák se toho moc nevleze :-? .A to nemám ještě vypraný plínky a pletený věci pro malou jo a ještě povlečky do košíky taky ne :? .
Masáž hráze se budu snažit dělat,ale no nevím já to flákala i u Samíka masírovala jsem asi 5 krát :oops: a střižena jsem nebyla poprvé :) .U prvních 3 mě nastřihli vždycky.Ale je fakt že po nastřižení jsem do 14 dnů byla v pohodě ,ale jak jsem nebyla tak první dva dny pohoda, ale pak mi celá hráz otekla a bolelo to víc než to střihnutí a musela jsem i tak pak sedět na boku :-? a jak se malý rval ven a nebyl ten nástřih tak mi to namohl nahoře a to jsem cítila ještě půl roku po porodu hlavně tedy při milování :oops: .Asi pro mě byl zrovna vhodný ten nástřih no tak nevím :) .
Monitor dechu jsem nikdy neměla, ale svítila jsem malou lampičkou prvních 6 týdnů.Teď mi ho nabídla kamarádka,že mi ho půjčí tak to prubnu :) .
Poslíčky mám taky hlavně tedy večer a někdy jsou dost hustý bolí mě to víc než u MS a ještě v zádech no lahůdka :)
Tak se zatím mějte pa
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí