Poradna duly
Jana Čurdová
monitor dechu - kupovat nebudeme, ale má ho kamarádka a ta je moc spokojená. nechtěli ho kupovat, tak si ho na půl roku půjčili za 1000,–. akorát prý je lepší ta značka co mají oni, ne Nanny. měli ale úmrtí kojence v rodině, proto chtěli monitor.
pražandy co srazík příští týden?
ahojjte........... ![]()
tak moja skoro svagrova z LISTOPADU 07 je uz na sale a cakame na SMS o narodeni malej princeznicky.......... ![]()
sme ako na trni...........
........to je adrenalin,to vam poviem......... ![]()
drzte jej palce na rychly a bezbolestny porod.............. ![]()
ahoj holky…
Kalinka Ivča : no c tím CS jsme na tom stejně, taky si tam pěkně hačá a ne se otočit… pořád doufám že si to rozmyslí, dokonce jsem domluvená s primářem z fakultky na konzultaci.
Monitor dechu: také nebudeme pořizovat. Známí ho mají a jsou spokojení, ale jim mimčo spalo od začátku vedle v pokoji.
Bříško mi tvrdne o 106, a navíc od včerejška mi v něm děsně žbluňká a kručí, tak kdo ví jakou neplechu fazole vyvádí. Domlouvám ji aby udělala alespoň jeden kotrmelec.
Mám zbalenou tašku, ale ještě z ní asi vyndám župan, protože zabírá strašně místa a nerada bych si ho zničila. Půjčím si v porodnici erár.
hezky odpočívejte zdraví fazole
Ahoj holky.
Právě teď poslíkuju.Nebo rodím a nevím o tom?
Ne…pravidelné to není a moc velká bolest taky ne.
Ale nákup a cesta z obchodu byla s telefonem v ruce a koukala jsem,jak často to chodí.Pak se ta pravidelnost vytratila,tak jsem v klidu. ![]()
Jdu vás dočíst.
Pa pa J.
Ahojky,
Jiřko - nestraš s tím rozením… brrrrrrrr
Marťa - já tě tu dlouho neviděla a bála se, jestli už náhodou nejsi v porodnici ![]()
Monitor dechu taky nepořizuju, neměla jsem ho ani u dvojčátek.
Holky já se bojím, že ty poslíčky nepoznám… mám furt divné pocity v břichu, ale nejdou vůbec popsat, takže je to nanic. No asi budu spoléhat na prasknutí vody nebo co.
Letím si dát něco na zub.
Pa
Ahoj holky,
ještě nerodit, ještě je čas
![]()
marťo , pak napiš, co švagrová. Mě přišla ráno SMS, že bývalá kolegyňka včera porodila holčičky dvojčátka
Vůbec jsem nevěděla, že je těhule…
Monitor dechu jsme neměli a pokud nebude potřeba, tak ho ani pořizovat nebudeme.
Poslíčky neznám, u Barunky jsem rovnou rodila. Ale teď se mi občas stáhne podbřišek, bolest je o dost silnější než při MS, párkrát se to zopakuje a pak je klid. Že by to bylo ono?
Jdu za Barunkou sledovat Krtečka, mějte se!
Monitor dechu nepořizuju.Měla jsem ho jsem na nadstandartu s Kubou.Stejně jsem ho zapomínala vypnout,když jsem si brala Kubu.A pak jsem se vždycky zlekla,jak to začalo pípat. ![]()
Už nevím,co kdo psal.Jdu si lehnout nebo si dám spršku.Uvidím co zabere. ![]()
Ivčo
Až budeš dělat zase tabulku,tak mi tam písni o rok víc.
Díky.
Pa pa J.
Jituš
Jo,jo,to může být ono.
To se mi taky dělo. Dneska se mi děje víc.
Pa pa J.
Jiřko, ty máš dnes narozky?? TAK jestli JOOOO, TAK VSE NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ!!! A malá básnička k tomu…
Přeji Ti to, co člověk nejvíc potřebuje - ZDRAVÍ,
to, co člověk marně hledá - ŠTĚSTÍ
a to, bez čeho se nedá žít - LÁSKU.
tak svagrova uz porodila.....
![]()
Jitka všechny zdravi. Má 3850g a 48cm. Narodila se 10:05, je nádherná, černovlasá. "
hurááááááááá...........
![]()
HOLKYYY! Občas si sahám na břicho a před chvíli bylo naprosto tuhé… ze všech stran… a ted je zase o něco měkčí… jéžiši, jsou to ty poslíčky nebo tak něco????? Ale žádná bolest k tomu nebyla.. je to možné?? Bojím bojím
Ahojky všem a velká gratulace k miminku
, hlavně ať jsou maminka a mimi v pořádku. Já dneska opět poslíčkuju o sto šest.
Rachel nevím jestli se dá poslíčkovat bezbolestně, spíš ti jen tvrdne bříško…to jsem měla kolem sedmého měsíce a na:,–(ili raději prášky právě na tvrdnutí bříška(NOSPU), sice taky nic příjemného, ale nijak to nebolelo. Ale v tohle stádiu těhu už je to asi naprosto normální. Poslíčky cítím jako menstruační bolest, ale x krát takovou..doktor pravil, že je to ono, tak snad, kdo ví
. Jinak teď jsem pročítala vaše příspěvky a po pravdě mi nikdy nenapadlo těhotenstkou průkazku až tak studovat, ale teď jsem tam zkoumala zda mi tam píše tu hodnotu CS a někdy od srpna ji mam každou kontrolu psanou 2-3. Takže asi v normálu, no uvidím příští týden na kontrole, jestli se to trochu pohlo či ne
. Jinak já tašku do porodky ještě nebalím, tak nestrašte že už je pomalu na čase
.
Ahoooj, tak jsem zpět z KO, všechno vypadá OK, jen mám moc překrvený čípek…, další kontrola za týden + nějaké stěry.
Tak se nám to v listopadkách začíná rozjíždět ![]()
Jiřko - mooooooooooc velká gratulace k narozeninám.
Monitor dechu mám, ale pořídila jsem ho starší po jedno mimi.
papa
Ahojky!!
Tak jsem se vrátila z nákupů, zase mám o jeden dárek na Vánoce více… Holky, v Tescu je teď velká akce 20 % na všechno oblečení a boty (teda nevím, jestli je to ve všech hypermarketech, ale v Ov ano). Je to i na věci pro mimi… A u nás je odedneška do 13.11. Hlavně, že jsem si tam včera koupila prádlo za 500, že? ![]()
Jiřko gratulace k narozkám!!!
Já je mám příští týden, tak jsem zvědavá, jestli budem s Matýskem slavit spolu…
Tak já jdu obědvat…
Ahoj těhulky,
Já dneska poprvé popíjím maliník
no nic moc já na ty bylinky moc nejsem ale hlavně že to není hořký
.Já bych za chvilku už měla taky balit tašku, ale ještě nic nemám do porodky koupené
.
Samík pořád kašle a hlavně v noci to je hrůza,pořád ho hlídám jestli se nepoblinká včera po odpoledním spaní mi ohodil celou postel ach jo, já pořád jenom peru každý den a venku už to nechce schnout a na ten sušák se toho moc nevleze
.A to nemám ještě vypraný plínky a pletený věci pro malou jo a ještě povlečky do košíky taky ne
.
Masáž hráze se budu snažit dělat,ale no nevím já to flákala i u Samíka masírovala jsem asi 5 krát
a střižena jsem nebyla poprvé
.U prvních 3 mě nastřihli vždycky.Ale je fakt že po nastřižení jsem do 14 dnů byla v pohodě ,ale jak jsem nebyla tak první dva dny pohoda, ale pak mi celá hráz otekla a bolelo to víc než to střihnutí a musela jsem i tak pak sedět na boku
a jak se malý rval ven a nebyl ten nástřih tak mi to namohl nahoře a to jsem cítila ještě půl roku po porodu hlavně tedy při milování
.Asi pro mě byl zrovna vhodný ten nástřih no tak nevím
.
Monitor dechu jsem nikdy neměla, ale svítila jsem malou lampičkou prvních 6 týdnů.Teď mi ho nabídla kamarádka,že mi ho půjčí tak to prubnu
.
Poslíčky mám taky hlavně tedy večer a někdy jsou dost hustý bolí mě to víc než u MS a ještě v zádech no lahůdka ![]()
Tak se zatím mějte pa
Monika