PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
3.11.07 13:12

Ahojky pupíci! :lol:

tak jsme sprákali taky obídek a jsem jak malé kulatej balónek :lol: , manža vyrazil naposledy na motorku, tak se půjdu asi trošku projít, je tam sice škaredě, ale musím trošku provětrat faldíčky :wink:

jo jo Ivčo létí to co?… :roll: Listopadky už mají ofiko přebranou štafetku,no a potom už jsme na řadě.
Když jsem zjistila, že jsem těhu, tak jsem si říkala, že je to hrozná doba, než budu pupík, jak medvídek PÚ a už je to taky…

Díky za odkazy na to porodný, to bude zase vyřizování po narození prcka, já ty úřady, tak nesnáším. :evil:

Knoflice doufám, že je Ti dneska už líp :lol: a to si teda nedokážu představit končit těhu a být venku 30 stupňů… :cry:

Tak zatím, jdu pověsit prádlo a na tu prochajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.11.07 13:13

Jo ještě jsem se chtěla zeptat - děláte už někdo masáž hráze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.11.07 13:13

Ahoj Ivčo .
Tak to já dneska na pivčo půjdu.Sice si dám jen jedno malé černé(světlé mi už nechutná a velké asi nezvládnu :wink: ),ale zato zaslouženě. :wink:
Fakt by mě zajímalo,jestli to dneska bude hotové.Před chvilkou jsem koukla na hodiny a už je jedna. 8O
A pro děti si mamka přijde až ve čtyči. :roll: No já počítala,že nám od nich pomůže dřív. :?

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
3.11.07 13:14

Jiřko, Ivčo, tak na pivko mám co jsem těhu chuť pořád a to jsem ho dříve nemusela, ale teď…

Jiřko děláte tu linku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
3.11.07 13:34

ahoj holky!

doufam, ze mate vsechny klidny a pohodovy vikend, ackoli to pocasi (alespon tady na severu) neni nic moc …

masaz hraze … jojo … snazim se, obcas vynecham

video z porodu … ju, nevedela jsem, ze to je tolik krve 8O

no dobre se pripravit, i kdyz to clovek z teto pozice u sebe opravdu neuvidi :)

mejte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
3.11.07 14:01

Ahoj holky,
přeji pěknou sobotu,u nás dokonce slunečnou.
Dopoledne jsme strávili po nákupech,ale už mam konečně věci do porodky.Verče jsme koupili dvoje zimní botky a bundu a ještě dva dárečky k vánocům.
V pondělí jdu k zubaři,tak ještě vemu útokem lékárnu.

Pivko,taky mam chut a občas si ho i dopřeju.

Jiřko,tak at Ti to pánové pěkně smontujou,aby jsi mohla zítra vařit v novém.

Porodné,určitě musíme žádat na sociálce po porodu,vzplnit tiskopis,dneska bez papíru a žádání nic nedaj. :?

Zatim pa,dneska mam v plánu mýt v ložnici koberec,tak uvidíme, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.11.07 14:31

Jde to pomaloučku.Ještě není hotový ani spodek :roll: .Myslím si,že zítra bude pokračování.No,uvidíme.Snad už to budou zvládat rychleji. Njn,oba mají premiéru. A znáte chlapi :roll: víc řeší než udělají. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
3.11.07 15:17

Ahoj holky!

Tak my jsme dneska a včera pochodili po hřbitovech… A za chvíli jdu do divadla na premiéru. Celkem se těším, akorát je to až v Českém Těšíně, tak doufám, že se cestou nic nepřihodí… :wink:

Jiřko tak ať to ti chlapi brzo složí!!!

poslíčky no možná je někdo máte jenom jako bolest v podbřišku, ale já je teda mám pěkně bolestivé… :( . Opravdu jako stahy dělohy.

Tak se mějte pěkně, já se jdu zkulturnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
3.11.07 16:44

Jůů, koukla jsem na to video a docela mě to vyděsilo…To už mám děti tři. No být prvorodička, tak se z toho asi nevzpamatuju. ještě, že to z mojí pozice nevidím.
Ale muže s sebou neberu určitě, protože by omdlel a starali by se tam o něj a né o mě.
Taky prchám na hřbitov…
Další KO až 29.11., všechno ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
3.11.07 17:04

Ahoj holky,
tak já dnes uklízela jak divá, zítra přijde návštěva. V troubě peču štrůdl a balím dárky. Teda ještě mi toho spousta zbývá koupit, ale ať je to připravené.

Po včerejší návštěvě porodních sálů jsem ve v noci naštěstí jen ve snu rodila, bylo to celkem v pohodě až na to, že dítě asi do hodiny už chodilo a já ho furt někde zapomínala a taky se o něj moc nestarala. No děs, doufám, že ve skutečnosti budu lepší matka.

Taky jsem dnes začala připravovat tašku do porodky. Zatím jen pár věcí.

masáž hráze - no už bych chtěla začít, ale nějak se nemůžu
dokopat. Pijete někdo už maliník? Já zkusila jeden hrnek a nic moc.

Tak já jdu ještě balit, mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
3.11.07 17:28

Ahoj holky :-)

Hlásím, že dneska už je mi dobře, tak snad to nezakřiknu, večer teprve přijde :lol:

Maliník už mám koupený, ale protože mě bolelo to břicho a tak, tak jsem se rozhodla, že s ním ještě počkám, abych to zase neuspíšila příliš.

Báro , trošku závidím. Já byla v divadle loni po svátku matek :roll:

Jiřko , hotovo? Už zapíjíte výsledek?

Míšo , ne kočárek ještě nemáme a mám obavy, že na první procházku vyjedu s tím úžasným 9 let starým modelem :-)

Dneska dopoledne bylo tak hezky, že mi bylo smutno z toho, že nemám prádlo venku na šňůře. To jsou starosti, je vidět, že sedím doma a nemám co dělat. Hotová hospodyňka z telenovely. :-)

Mějte se hezky a pište, ať je co číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
3.11.07 17:54

Ale, abych miláčkovi nekřivdila, byli jsme v dubnu na tom muzikálu 8) Do kina mě taky vytáhne. Ještě chci před porodem stihnout Ratatouille, jestli jste to někdo viděli, jaké to je? To teda hlavně kvůli holkám ne kvůli sobě :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.11.07 17:57

Ahoj Katko
Ještě to není. :( Je to trochu složitější.Musíme to nějak přidělat k jádru.Ale spodek už je hotový a teď kutíme vrch. Na 100% nedoděláme digestoř a skříňku na digestoř.Tak budeme pokračovat zítra. Snad to zítra už bude i snádobím.Jdu pokračovat.
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.11.07 18:33

ad maliník - říkala PA, že až 3 tt před porodem, takže ještě je čas

ad masáž hráze - jsem zkoušela jednou a odvázaná jsem z toho teda nebyla. nevím, jestli se ještě někdy dokopu

taky jsme byli včera u Apolináře, sály jsme viděli jen na foto, ale PA vykládala dobře, všechno už víme a víme co si máme rozmyslet atd. docela mi to přišlo dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.11.07 18:45

Ahoj Petro
Tak to abych s tím maliníkem už začla. :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek