PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4308
31.10.07 18:24

Zabulienka :idea:

Jitus , no, hlavně že jste botky vybraly :wink: .....těhu demence je fakt děsná :lol:
Jo, a Roan to není, je mu hooodně podobný (jinak bych si ho nepořídila a šla do Roanu) akorát má ještě větší kobričku (čekala jsem obříka :roll: ) a větrací díl v boudičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
31.10.07 18:39

Holky pri prvom pôrode som mala klystír a tiež som sa bála, ale musím povedať že to vôbec nebolo hrozné, znova idem do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
31.10.07 19:48

Ahojky!

tak KO u nás proběhla v pořádku, srdíčko je ok, hlavička ještě volně a CS stále 3.
Já teda chodím na kontroly po týdnu už od 34tt a monitor mi taky dělají. Příští KO mám 7.11. a k Apolináři do nemocnice 12.11.

Já jsem teda koupila mega drahou autosedačku Casualplay, stála mě 5,5 tis. , ale je veliká a dostaly mě ty polohovací zádíčka. Nejnižší poloha je úplně v lehu a má přez sebe i nánožník. Řikala jsem si, že je to dobrá investice, zvlášť jestli příští rok zase pojedem do Alžíru autem.

Při prvnim porodu mi klystýr nedávali, hlavně proto, že to nestihli. Ani nebylo moc potřeba, za noc, den a noc jsem ze sebe vypudila uplně všechno. Pořád tvrdili, že se Akrimek narodí až druhý den v poledne, jenže jemu se chtělo už 1:15 v noci a to dost na rychlo.

Ivčo kočárek je moc hezký, já mám jeden z těch šedých nevýrazných, ale je na něm i oranžová, až ho vyndáme z krabice tak ho taky vyfotim i s tou šedou autosedačkou :lol: :wink:

Zatim pa jdu koupat Akrimka. Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
31.10.07 20:03

Tak jsem právě zjistila, že na netu je ta autosedačka o 1000Kč levnější, tak kdyby jste někdy potkaly v Praze těhuli bez vlasů, tak jsem to já, protože jsem si je všechny vytrhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
31.10.07 20:14

Ahoj holky,
vždycky vás pročtu a pak už nemám sílu ani odpovídat kolik toho vždycky je :). Takže to beru dnes na dvakrát.
My autosedačku (skořápku) budeme mít půjčenou, takže se s názorem nepodělím. Koupit chceme až tu ve které bude miminko sedět.

Dneska jsem byla na kontrole a mám nic moc zprávu. Miminko je v pořádku, přestože mám pořád docela malé bříško, tak má na počátku 25 TT 2300g - je to myslím v normě. Ale.............stále otočené koncem pánevním s nepravděpodobností, že bude mít místo udělat kotrmelec. Takže už se srovnávám s tou hrůzou, že mě rozříznou vejpůl.
Prosím Ostravačky, ve které porodnici může být u císaře také manžel??? Jaké to je ,,porodit" císařem?

mějte se pěkně a ať mimískové nezlobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
31.10.07 20:57

Mi taky doktor říkal, že od 37tt budu chodit každý týden… Přijde mi, že každý doktor si to dělá, jak chce :( . Tak snad bude vše ok.

Fazole tak to bohužel nevím, která porodnice umožňuje tatínka u císaře… Zkus si tam zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
31.10.07 21:03

Ahoj mamčiny,
tak jsem opět tu a jen tak tak jsem vás stihla dočíst a už nevím kdo co písal :lol:
Tak vám jen sdělím,že u nás nic nového,zítra se nám vrátí taťka po 4 dnech ze Slovenska a v pátek půjde s námi na ultrazvuk.
Jo a mě doktor povidal,že na CTG v 35TT.
a pak každý druhý týden až do porodu,tak jsem z toho zmatená :roll: :wink: ale snad si to každej doktor hlídá. :lol:

Dobrou noc děvčata..... :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
31.10.07 21:31

Ahoj holky, koukám, že už tu nikdo není… taky už padám za vlast, tak jdu :-)

Terulko , tak super výsledky kontroly, jen tak dál :P … jo a těším se na foto kočárku, proti šedivé nic nemám, spíš jsem tou šedivou myslela nevýraznou uniformovanost :wink: … naopak se mi hodně líbí jeden z Patronů F4, kombinace šedivé s vínovou, vypadá fakt skvěle.
Jo, a autosedačku mám také v kombinaci se šedivou :lol:

Tak Vám všem doboru noc a zítra krásný a úspěšný den!

Ahoooj I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
31.10.07 21:33

Ahoj holky.
Téda vy jste ukecané.Ale to je dobře,aspoň má člověk co číst. :wink:
Sháněla jsem tapetu,kterou budeme potřebovat kolem linky.Obložení nechci,když nám budou asi tak za 3 roky bourat jádro a dělat zděné.A co myslíte?......Samozřejmě nemají tu barvu/vzorek,která by se nám tam hodila.Zkusím to zítra v Ostravě.

Sevco
Já chůvičku mám a plně ji využiju,i když jsem v bytě.Máme 3+1 a z obýváku do ložnice neslyším.A když se sprchuju,tak je to taky fuška celou dobu,místo užívání si to,napínet uši.To by mimčo dříve vzbudilo asi ty moje 2 raubíře,než mě vyburcovalo z vany. :wink:

CTG …já taky půjdu poprvé v 37 tt.

Ivčo …Máíš moc pěkný kočár.Nevím,jak se ti mohl na první pohled nelíbit. :nevim:

Žaneto …Víš,že ten císař bych si s tebou ráda vyměnila? :wink: Tady na eMiminu je hromada diskuzí na toto téma.Taky jsem to hodně pročítala.A nemyslím si,že by to byla hrůza.Má to i své klady. :wink: Jako vzbudíš se a pojedeš si pro malou.Žádné kontrakce.Žádný spěch,prostě pohoda.No doporučuju ti,počíst si diskuze ohledně císaře.Mě to zbavilo strachu. :wink: No a vidíš,je mi to k ničemu. :roll:
A co ty víš,třeba se ještě otočí.Když to dokázal slůně Ráďa.
Jak je to s tatínkem u císaře?…Rozhodně tam zavolej,oni ti to poví.
V Karviné je to jistota. :wink: Ale jen u spinálu! U normálního uspání je tatínek ve vedlejší místnosti.

Tak to je doufám všechno.Dobrou noc.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
31.10.07 21:36

Hodila jsem do galerky nějaké foto abyste se také pobavily nad naším pupíkem :lol:
chtěla jsem říct PUPKEM :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
31.10.07 21:36

Já mám už pět let tuto chůvičku.Tady je dokonce pěkně levná.A měli jsem ji i na kamarádčine svatbě.Moc nám pomohla. :wink:
 http://www.chuvicky.cz/nips.cgi?…

Tak už fakt dobrou. :wink: J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
31.10.07 21:37

Tak ještě kouknu do galerky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
31.10.07 21:38

Jituš,mě přišla výzva minulý týden ze sociálky a tiskopis,se kterým jsem musela na okresní správu socianího zabezpečení,tam mi to vyplnili,napsali denní výměr a to jsem odnesla na sociálku.Na mateřskou jsem nastupovala 28.10.Tak nevim,jestli to bude stejný u tebe.

Kontroly,asi si to dělá každý doktor jak chce,minulou jsem měla po 4 týdnech a příště po týdnu až do porodu.Na CTG budem chodit už do porodnice,ale zatim nic neříkal.S Verčou jsem byla asi 14dní před termínem porodu.

Dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
31.10.07 21:44

Sabika
Hani,ty máš tak malé bříško? 8O A nepřekáží ti ten piercing? Já ho u Kuby sundala.Už to nebylo ono.Ale je pravda,že mi dost vylezl pupík. Pak jsem ho nevracela,protože jsem dost přibrala :oops: .Ale až někdy splasknu,tak si ho zase dám. :wink: :lol:

Teď už fakt dobrou. :lol: Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
31.10.07 22:06

Ivčo já přece vim, že si to nemyslela špatně, naopak jsem se musela smát. Já mám i kočárek i autosedačku šedá v kombinaci s oranžovou, na tu oranžovou jsem obzvlášť ujetá. Akrimek má spoustu oranžového oblečení a na mimíse už jsem taky nakoupila oranžové věci.

Holky jsem hrozné čuně, sedim tu a dojídám Akrimkův dort z oslavy narozenin a už jsem ho do sebe nasoukala obrovskej kus, místo abych si dala normální večeři.

Tak dobrou všem Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital