PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7678
31.10.07 22:07

Pierc nevadí u Sabinky jsem ho sundavala když jsme jeli do porodky :oops: :wink: ale je fakt že už od cca 30tt. jsem si říkala že by to chtělo ho vyndat,ale do porodu na to nějak nedošlo a teď nevím jestli to bude jiný (ikdyž vím že to nevypadá zrovna nejlíp :oops: ). Doktor z toho má srandu že chci mít mimčo s naušnicí už v bříšku.
A když mě tenkrát chválil tetování na zádech chtěl kontakt na Ivu co mi to dělala. :D Je to pošuk,ale je fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
1.11.07 07:08

Čaute spisovatelky! :-)

Pozapomínala jsem kdeco, co jste tu probíraly, ale k té MD - od nového roku je sjednocená na 28. týdnů, jak pro vdané, tak pro svobodné, protože to byla diskriminace vdaných žen, v dnešní době, kdy se hafo dětí rodí mimo manželství. 8O Ale nevím, jestli se to týká i těch, co nastoupí MD ještě letos. Jinak se včera ukázalo, že na MD mám nárok, a dokonce si budu moci pak vybrat, jestli chci rodičák 3 nebo 4 roky, jestli se do té doby opět neco nezmění …

Ivčo, kočárek je moc pěkný :huban:

Jak tady čtu, co co stojí … My máme chůvičky i autosedačku do 9 kg půjčenou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
1.11.07 07:20

Kdybych nebyla tak pekelně líná, tak sem hodím foto svého megabřicha. Přibrala jsem 8 kg, jen do toho břicha a často slyším, jestli je tam opravdu jedno nebo až v prosinci :?: :twisted: To fak potěší… Ale řešila jsem to tu ostatně už dřív :cry:

Sabinka pěkně vyrostla, už má i culík :P

Jiřko, kdy bude fotka kuchyně?

Žanet, na Fifejdách je otec mimo porodní sál, ale třeba se to dá zařídit … :wink: Jako ostatně všecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
1.11.07 07:36

""http://img110.imageshack.us/img110/7185/korek002sw3.th.jpg:http://img110.imageshack.us/…02sw3.th.jpg

Krásné ránko,

tak toto je naše kára :wink: , včera jsete toho večer zase nakecaly :wink: , tak se omlouvám, ale nebudu dál reagoat. Juknu později, teď letím do práce.

páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.11.07 08:23

Krásné dobré ránko všem.
Ivčo, Ševčo, máte krásné kočárky… I my už se snad brzo dočkáme, měl dorazit zhruba před týdnem a zatím nic, tak snad už nás nebudou moc dlouho napínat. Pak sem taky hodím fotečku.
Jinak holky nevím co se to děje, ale od včerejška je mi pěkně bídně. Bolí mi bříško jako při menses, ale x krát tolik…sem tam to na chvíli přestane, ale jinak defakto v kuse. Tohle přeci nejsou poslíčci nebo to může být ono??? Už jsem z toho docela unavená, páč jsem se v noci skoro nevyspala. Prášky, které mi předepsal doktor a beru je od šestého ho měsíce na tvrdnutí bříška jsem měla před týdnem vy:,–(it, tak jsem je vy:,–(ila a včéra ještě jak ráda začala zase baštit. Ale ani s nima žádná změna, tak nevím…dneska se každopádně do žádné velké akce pouštět nebudu a asi si naordinuju klid a bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
1.11.07 08:29

Dobré ráno všem. :wink:
Dneska strávím celý den v Ostravě na nákupech.Nebo spíš obhlížením věcí co ještě naše kuchyň potřebuje.Jestli to koupím,to teda nevím.Doufám,že aspoň tu tapetu seženu.

Katko
Moc gratuluju k úspěchu ohledně MD atd.
Fotka kuchyně bude asi po víkendu.Teda jestli si s tím Martin a kámoš poradí. :wink: Jéééé,už se mooooc těším.Jo to bude zatím fotka jen kousku kuchyně(linka s dírou na myčku :lol: ),protože na ten zbytek ještě nemáme objednaný materiál a na myčku čekáme až dostaneme porodné.

Hani
Podle mě to vůbec nevypadá špatně.Proč by nemohlo být ozdobené i těhubříško? Když ti to nepřekáží. :wink:

Jdu zjistit, v kolik nám jede bus.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.11.07 08:32

Ahoj holky tedy vy jste pisatelky.Ale ja sklerotik,ktery si nepamatuje,kdo co pisal.Tak snad odpo to doženu.A když se utrhnu tajně uteču k segře tam mame kocarek,ale Zdenek mi zakazuje se na nej jit podivat,ale vyfotim ho a poslu vam ho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
1.11.07 08:53

Holky, ještě se zeptám na jednu věc. Trápí vás taky některou výtok? Není nijak zbarvený, ale třetí den už se bez intimky neobejdu a je to hodně nepříjemný. Poslední dny jsem fakt zralá na odpis :)…Ale horší je to bříško, né a né to přestat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
1.11.07 09:46

Nikolino , to je normální. Pokud není hnědavý nebo žlutý, prostě pokud nemá blbou barvu :lol: , tak tě jen obtěžuje. Ostatně tě ještě čekají stěry, které prokážou, jestli není miminku nebezpečný. Mám to taky, někdy víc, někdy míň a jsem si jistá, že v tom nejsme jen my dvě :wink:

Kočárky , ach jo … Byla jsem jedna z prvních, kdo sem dal fotku vytouženého kočárku a skutek zatím ještě pořád utíká …

Jiřko , abys mi negratulovala předčasně. Já jsem ještě pořád nevstřebala, o co jako jde, když si někdo vybrat může a někdo ne. Proč? Neříkej, že tobě to hlava bere :evil: Jinak vám všem patří dík, že jste tady rozjely tu diskuzi, protože jinak by mě to nebylo napadlo zjišťovat a teď jsem to stihla vyřídit na poslední chvíli. Takže :srdce: :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
1.11.07 10:23

Ahoj holky,
tak já mám dneska náladu pod psa, teda už jsem jí měla včera večer. Měla jsem sraz s bývalými spolužáky z VŠ a protože jsou všichni děsně busy, tak až v 20.00 h, což je pro mě hodina, když už chci být doma a né se někam trmácet. Mám je moc ráda, ale vidím, že se začínáme oddalovat :-( Je pravda, že jsem nebyla v nejlepší náladě, ale já jím říkala, že až v osm je fakt pozdě a že možná vůbec nedorazím, tak ať to dají na dřív. Asi jsem chodit vůbec neměla, myslím, že by se bavili lépe beze mě. Pak když jsem jela domů, tak jsem už ani nemohla v metru vyjít schody, jak mě bolelo břicho. Ještě večer doma jsem se stihla už po 3. za 2 dny praštit do holeně o vanu, takže jsem šla spát totálně nas..na a teď mám modré koleno :-) Tak pardon, že jsem vás otravovala, ale musela jsem to ze sebe dostat.

krásné kočárky a fotečky v galerce :-)

výtok - já mám taky, zatím se to dá zvládat bez intimek, ale jsou dny, kdy se převlíkám :-)

Jiřko - držím palce s kuchyní, pak jí určitě vyfoť, Ivčo - bezva, že máš nárok na vyšší mateřskou

sraz Pražandy - tak jak počkáme na Alu ne? 8. je příští týden, takže co hned ten další - navrhněte který den

Tak se mějte krásně a já jdu na nákup a na poštu a taky na KO a okouknout nějaké vánoční dárky a pak předporodní kurs a ještě potřebuji upéct štrudl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
1.11.07 10:43

Tak jsem zase tady :wink: ,

Výtok - mám taky každý den…

Terulko - teda to nasere, že s tou sedačkou, ale je pravda, že já jsem ušetřila na kočáru na netu 2 tis., jinak gratulu ke KO :wink:

Fazolko - třeba to prcek ještě zvládne a otočí se, ale z císaře bych taky neměla strach.

Ivčo - kočárek je mooc hezkem a zelená je zelená :lol: , já ji mám moc ráda.

Zkusím ještě popřemýšlet o těch chůvičkách a ještě mě napadlo budete někdo kupovat sterilizátor lahví nebo ohřívač lahví?

zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
1.11.07 13:08

Zdravím,

a musím znovu vychválit prodejnu na Lidické. Ivi , volala jsem tam a řekla paní, že tak rychle jsem to nečekala. Nechá mi to tam ty dva týdny do výplaty a byla opětovně moc milá :) . Tak jsem ráda.

Máte pěkné zelené kočárky, holky. Já budu drandit s červeným :wink:

Já intimky používám už asi 2 měsíce. Bylo mi to nepříjemné, tak jsem si na ně zvykla a je to lepší.

**Teri , ta polohovací sedajda Casualplay se mi taky moc moc líbila. My chtěli i ten kočár, ale kvůli ceny a aktuální finanční situaci jsme do něj nešli. Ta sedajda je taková větší a to polohování bylo super. Na netu je vždycky všechno levnější, nic si z toho ale nedělej :huban:

Já mám zase problém, že mě hrozně bolí bedra nebo kříže na levné straně. Je to čím dál tím horší :?**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
1.11.07 13:44

Ahojte,

Nikolino , výtok, tak ten mám taky. Ale spíš než výtok je to takový hlen :oops: :oops: (pardon za popis) a dr. říkal, že žlázy prostě víc pracují, tak je to tím. Jinak já intimky používám denně už několik let, mívala jsem výtoky a prostě jsem si na ně (na intimky:lol:) zvykla.

Radko, taková domluva srazu naštve. My jsme měli sraz s gymplem na podzim, moc se nás nesešlo. Byla tam parta lidí, co se stejně vídají skoro každý víkend a pořád se o něčem bavili a chechtali a my ostatní jsem byli jaksi mimo…

Autosedačku , máme půjčenou od sestřenky, ještě jsme ji nevrátili po Barunce, tak to jen o pár měsíců oddálíme.

Elostris , tak si myslím, že už tady ani není těhulka, kterou nic nebolí :wink: A bude hůř… Mě taky chytají záda, když dýl sedím, tak se nemůzu „rozchodit“ a bolí mě třísla. Ale první těhotenství jsem měla v pohodě.

Moc dík za odpovědi na můj dotaz ohledně mateřské. Stejně si zítra zajdu na sociálku s zeptám se přímo tam.

Ráno jsme byly s Barčou pro ty botičky, tentokrát i s penězma. A zima může začít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
1.11.07 13:48

ahoj holky, poslední kontrola u dr. za námi. příští po už porodnice. vše ok, výsledky testů dobré, zase jsme zádíčkama na druhé straně, hlavička volně, CS2.

ad váha Lena - jsem na tom stejně, už to radši neřešim. koláček jsem koupila stejně.

kočárek - Ivčo, je super. my koupili Jané, hlavně že je lehký kvůli MHD. protože jsem se nemohla rozhodnout, tak korbička červená, sporťák marine viz. foto. aspoň si nebudu stěžovat, obě barvy se mi moc líbí.

http://www.malvik.cz/…mal/3871.jpg

http://www.malvik.cz/…mal/3867.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
1.11.07 13:51

výtok - mám taky dost, ale vše je ok, slipovky nenosím, ale občas si musím přeprat kalhoty… no opruz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí