Poradna duly
Jana Čurdová
Tak děvčata.
Hlásím,že odcházím na pivečko.
Ještě chybí digestoř a skříňka nad ní,ale to už vzhledem k času nedoděláme.Tak pokračování zítra. ![]()
Pa pa J.
Tak jsem zpátky doma, divadlo super, aspoň jsem se odreagovala…
masáž hráze provádím, ale ne pravidelně. Ale je pravda, že mě to trochu bolelo, což prý má, tak snad to dělám dobře.
maliník už piju, jeden šálek denně, občas si dám i čaj pro těhotné (tam je taky list maliníku)
Holky, dneska jsem objevila, že mám na zadku strije
. Sice takové malé, ale jsou tam. Jsem zvědavá, jestli se to po porodu aspoň trochu zatáhne… Jinak nikde jinde je nemám. Ale dneska mi manžel i taťka řekli, že mám velký zadek, tak jsem z toho trochu špatná
. Mi to vůbec nepřijde, všichni ostatní mi říkají, jak jsem vůbec nepřibrala…
Tak já se jdu naložit do vany a pak do postele ![]()
Krásné ránko,
tak jsem se dívala do listopadek a vypadá to, že Napoli už asi rodí
…
Jinak dnešní noc nic moc, malej strašně vyváděl a ještě teď mně bolí žebra ![]()
No nic dosnínadala jsem, půjdu se dát do kupy a asi se vrhnu do úklidu, páč už se na to nemůžu dívat ![]()
páááááááááá
Prajem dobré ránko
dnes som spala sko v oleji, už dávno nie. asi po dvojdňovom upratovaní, okná sú umyté, zaclony opraté. tak už môžem rodiť.
Vonku sa nám práve rozpršalo.
maliník som ešte neskúšala aký je chuťovo, ja som není moc na čaje.
Chvíľami už mám také bolesti a hlavne tlak dole. som zvedavá ako dopadne utorková kontrola.
Prajem vám peknú nedeľu
Ahoj holky
Kalinko diky za vysvetleni.
Jsem nějaká opožděna či zabedněná,ještě mi prosím poradte na co se pije ten malinik? Radko ja mam obdobné sny miminko nechavam spat v zimni kombineze furt ho nekde zapominam,jsem jak krkavči matka ale realita bude určitě lepší. ![]()
Ahojky,
Bramburko , přesně jako Ty jsem si taky našla strie na zadku… Břicho je zatím ok. To poctivě mažu, ale zadek jsem teda nemazala…Ale když se mají udělat, tak se asi udělaj… Byla jsem z toho taky špatná… A mně ten zadek taky pěkně vyrost! ![]()
Taky jsem dnes měla sen o miminku… Bylo strašně maličký… vůbec nemělo potřebu jíst… a nechápu, ale taky jsem ho někde zapomněla..u vody…pak jsem se pro něj vracela a ono mi vyskočilo z kočárku a skočilo do vody… Nějáký rybník…Skočila jsem pro něj… Ale nevím jak už jak to dopadlo… Asi dobře… ještě si vybavuju, že mu kamarádka chtěla umělý dýchání, ale nějak nebylo potřeba, pže to mimčo zamrkalo… trošku spíš horor… ![]()
holky od čtvrtku jsem tady nebyla a než jsem vás všechny přečetla - ufff
V pátek jsem byla na promoci, až na místě jsme zjistili, že jsem doma nechala celou kosmetickou taštičku i všechny doplňky. Připadala jsem si jako idiot. Ale nakonec jsme koupili řasenku, stíny, převlíkla jsem se a ........fakt mi to slušelo. Pan rektor i ostatní se na mě culili - bylo to hezké.
Mimino se stále neotáčí a já se hrozně bojím, že třeba začnu rodit a pak mi udělají císaře narychlo. Když je plánovaný tak ani ty řezy nejsou tak brutální, ale kdyby to mělo být na poslední chvíli - ojoj
Lena1 - pokud to s tatínkem miminka nemáte úplně dořešené, osobně bych mimiskovi nechala vlastní příjmení…
hezkou neděli všem
Fazole ještě je čas, někomu se mimčo otočí až na porodním sále, tak se zbytečně nestresuj.
Ahoj holky,
tak nám končí neděle, co?? Nemůžu si pomoct, stejně je nějak moc nemám ráda
přestože jsem doma, že…
Marťa - já si to video o porodu neměla pouštět… béé béééé béééé furt na to musím myslet a jsem úplně vyděšená. Já na sále asi omdlím … a to jsem si myslela, že nejsem taková cíťa…
Vzpomněla jsem si ještě, jak jsem v pá byla na kontrole u gyn., že se mě ptal, co u mě nového,tak jsem začla s výčtem, jen pro informaci, že záda mě bolí, hlavně kříže, potom nohy, že cítím píchání v podbříšku a že se celkově cítím na 100 let někdy… no a on na to, že on se taky cítí na 100 občas… tak jsme to tak zamluvili, že je vlastně někdy zbytečné cokoliv doktorům říkat, že..... hlavně, že mimčo bylo vpořádku… už podle ozviček vím, na které straně mého břicha má asi srdíčko, tak večer vyzkouším poslech vlastním stetoskopem …
Holky, včera za mnou přijela kámoška z Olomouce a manžílek udělal na přivítanou svařáček… no já pila taky skleničku… a dneska mám slíbenou zase … k telce k Milionáři… doufám, že to nebude mít žádný vliv na Kristýnku.. chudák malá… nesnáším tvrdý alkohol, tak ten nepiju, ale to vínko… až budu kojit, to si ho asi už nedopřeju vůbec, tak snad nezhřeším ted…
Tak dost vykecávání o mně, jdu udělat dětem večeři a v 7 je dám asi do postelí, at mám už večer trochu oddech… no, oddech - při žehlení vlastně…
Pa
http://4.uploadmirror.com/…56_64124.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/vanoce/152.gif
zabulienka - - /30 let/1 dítko/8 let/ TP 29.11. /holčička Emma * chlapeček Lukáš **
KalinkaIvča** - Ivana/26 let/zatím nemá/ TP 30.11. /KO+CTG 6.11./chlapeček Honzík bramburka81 - Bára/25 let/zatím nemá/ TP 1.12. /KO 12.11./chlapeček Matěj Inge - Kristina/28 let/1 dítko/2 roky/ TP 1.12. /KO 7.11. (v por. 13.11.)/chlapeček kitty25 - Petra/29 let/zatím nemá/ TP 4.12. /KO v porodnici 5.11./chlapeček Robin vladi1 - - /-/1 dítko/2 roky/26.11./ TP 4.12. /9.12./holčička Lucie * chlapeček Ondřej Terulka - Tereza/28 let/1 dítko/7 let/ TP 5.12. /KO 7.11. (v por. 12.11.)/holčička Mariam * chlapeček Elias **
EvickaS** - Eva/28 let/3 dítka/9, 8, 4,5 roku/ TP 6.12. /19.12./KO 29.11./chlapeček Adam jirabobes - Jiřka/28 let/2 dítka/4, 2 roky/ TP 7.12. / KO 12.11./chlapeček Radovan Aluška - Alena/30 let/zatím nemá/ TP 8.12. / holčička Ema * chlapeček Vojtěch Knoflice - Kateřina/29 let/2 dítka/-/ TP 8.12. /holčička Kateřinka * chlapeček Vojtěch Fazole - Žaneta/28 let/zatím nemá/ TP 11.12. /holčička Radka75 - Radka/32 let/zatím nemá/ TP 12.12. /chlapeček Honzík Nikolina1 - Verča/26 let/zatím nemá/ TP 14.12. /KO 14.11./chlapeček Rachel - -/30 let/2 dítka/4 roky/ TP 14.12. /KO 16.11./holčička Kristýna Sevca79 - Martina/28 let/zatím nemá/ TP 15.12. /24.12./chlapeček Alex MartinaSK - Martina/29 let/1 dítko/8 let/TP 13.12./ 17.12. /KO 19.11./chlapeček Jakubko Lena1 - Lenka/29 let/zatím nemá/ TP 17.12. /KO 14.11./holčička Daniela * chlapeček Vojta Jitus1 - Jitka/30 let/1 dítko/2 roky/ TP 19.12. /holčička Klárka alla - Alena/28 let/zatím nemá/ TP 20.12. /KO 16.11, UZ 9.11. holčička Terezka elle - Dáša/-/1 dítko/2 roky/ TP 20.12. /holčička Simonka Elostris - Martina/26 let/zatím nemá/ TP 22.12. /holčička Ema Safira - Monika/38 let/4 dítka/19, 16, 11, 2 roky/ TP 23.12. /holčička Sabika - Hana/24 let/1 dítko/2 roky/ TP 24.12. /31.12/chlapeček Vojtíšek Pajulena - Pavlína/-/zatím nemá/ TP 26.12. /chlapeček Parfumela - Míša/24 let/zatím nemá/ TP 30.12. /KO 15.11., UZ 5.11./chlapeček Adámek
http://www.sirmi.ic.cz/deti/89.gif
holčičky 7 : překvapení 6 : chlapečci 13
http://www.gify.nou.cz/…bory/509.gif
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0
Ahoj těhulky!
No, o víkendu nám to tady moc nežije
, ale kdo by seděl pořád u počítače..... že jo?!
Mrkněte na tabulku jestli tam nejsou nějaký bludy, případné změny směřujte ke mě, předělám co bude potřeba.
Jiřko , tak co linka, je to v kupě? Těšíme se na výsledek ![]()
Ševčo , jak si užíváš maminkovství na plný úvazek?
Terulko, Martina ..... co záda...... je to lepší? Myslela jsem na Vás, jestli od těch bolestí máte pokoj nebo jsou aspoň snesitelnější ![]()
Někdo tu řešil ohřívač lahví a sterilizátor ...... zatím nemám nic z toho, pořídím v případě potřeby, ten ohřívač asi určitě.
Jinak jsem už aktivně začala Milana zabezpečovat na můj pobyt v porodnici, vařím víc porcí a zamražuju, aby si pak jen udělal přílohy nebo jen ohřál..... ne, že by neuměl vařit, naopak, ale spíš si myslím, že by se prostě odbyl chlebem s něčím. Tak už mám dva obědy schovaný ![]()
Dneska chci kouknout večer na film na jedničce, detektiva Klubíčka vystřídal film, který je pro nás všechny aktuální ..... Kolotoč ....... je o změnách v rodině po narození miminka , tak jsem zvědavá co nás čeká ![]()
Tak jdu si udělat něco k večeři a přitulit se k manžovi ![]()
Hezký večer! Pa I.
Ahoj Ivčo , taky máme v plánu telku. Ale celý den jsme se neviděli, tak to zase prokecáme
Koukala jsem, jak všichni mají na konci v seznámku modře a červeně a já trapně nic
Tak mi tam napiš Kateřinka a Vojtěch, ale jestli to zjistí Jenda, tak ho klepne
S těma obědama jsi to vymyslela dobře, schvaluju.
Jinak jsem usoudila, že přestože to video vypadá víceméně nechutně, tak vypadá také nechutně lehce (čistě podle mě).
Taky jsem dneska spala skrz celou noc, něco se děje ![]()
Copak Jiřko , kde jsi, nerodíš?
![]()
Ještě: Aluško , už jsi objednávala na tutině ty moltexky? Já koukala, že je mají zase vyprodané
Chci ty 4-10, 3-6 by se mi, si myslím, nevyplatily (podle toho jak rychle rostly holky
)
Tak jsem to počítala, 4 Vojtěchové! Kupříkladu v listopadu nemají žádného a říjen ještě čeknu. Asi máme podobný vkus
![]()
Ahoj Katko , tak tam máš jména napsaný, držím pěsti, ať se Ti podaří pro:,–(it, jsou moc hezká ![]()
Holky, teď jsem zhřešila krupicovou kaší, sice sem tam dala cukru minimálně, ale fakt se cítím hříšně
..... no nemohla jsem si pomoct, Honzík na ní měl prostě hroznou chuť ![]()
Akorát mi teď pěkně buší do břicha ![]()
Tak už to začíná, tak pa I.