Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak hlásím jsme v pořádku.
Kontrola a UZ byly v pátek super,jen drobné poznatky miminko koncem pánevním,nožičky v pánvi a hlavička pod žebry ![]()
Jinak mimi je maličké a tak podle měření vyšel termín porodu na 3.1. ale doktor říkal že je to jen prostě mrně a bude to možná dřív než si myslím tak nevim jak si to mám od něj přebrat jo a posaďte se CS 5 ![]()
Tak papa
Další KO 17.11.
Knoflice , souhlas s tim videem … cele to trva minutu a pul a je to jen tak jakoby mimochodem … skoro vic nez ta krev me vydesilo, jak je to miminko tam pasivni (ze se ani nepohne a je takove vlacne) … a taky ze tu placentu rodi tak, ze tahaji za pupecnik a jde to dost rychle … mno zkratka stejne je to vzdy jine, tohle je takova reznicka zkratka, takze se tim nenechejme zneklidnovat …
ad ekopleny … no nam je kamaradka objednavala asi pres neco jineho nez tutina, jeste se zeptam a dam, kazdopadne prisly pry v patek, koupily jsme obe velikost 2, tak snad ji uzijeme …
tak pravou nohou vykrocit do noveho tydne!
Krásný ránko,
tak první den doma ![]()
Ivčo díky za optání, mám na dnešek nachystanou nějakou prácičku doma a potom vyrážím do ulic
Jinak neměj výčity z krupičky, no co když si tělo žádá
.
Alexíček se včera taky pěkně mlel a v noci ani nemluvím, já se jen vždycky tak hrozně leknu ![]()
Dneska ráno se cítím tak hrozně oteklá…, ale to bude asi tou včerejší večeří, poslední dobou totiž večer jím jen ovoce a včera jsem měla chuť na zbytek obídka - hovězí na houbách - no už to nikdy neudělám, páč mi bylo hrozně těžko.
Jaký byl ten filmík včere? Nějak jsem to propásla.
zatím papa
Ahoj holky.
Linka stojí!!!!A co je hlavní vysííííí!!!!!!!!!!! Pořád máme oba strach,jestli jsme ji přidělali dobře.Aby nám nespadla.
. Dneska doděláme přívod vody (nějak nám nedosáhne jedna hadička
) a takové ty detaily,se kterými se člověk drbe.
Včera jsme se dost zasekli na odtokové rouře.Byla taky krátká.A pomož si v neděli.....
Ale jo,nakonec se podařilo.
S tím pivečkem v sobotu taky málem debakl.
Měli až ve třetí hospůdce.Ještě,že je jich tu tolik.
Tak jsem si dala malé černé a šlo se domů. Došli jsme až ve 3/4 na 1.
Jsem si myslela,že půl neděle prospím,jak jsem byla unavená.Ale nedalo mi to.....mooooc práce bylo před námi.
Fotečka bude,až to tu bude pěkné.Doufám,že to sfouknu do večera.Záleží jestli seženeme zbytek materiálu.
Za chvilku vyženu Marťu do obchodu.
Pa pa J.
Ahoj,
zdravim po vikendu. Honzika pred chvili odvezl manzel na hlidani, v 5 ho vyzvedne a ja si mezitim budu uzivat jako za bezdetna
Mam v planu vyzehlit, zajet do Prahy na nejake nakupy a hlavne se valet v posteli.
Jiro - ty jses teda odvaha, ted by se mi linka fakt stavet nechtela. Deti pomahaly pri stavbe?
Asi ne, co…
Tak zatim, jdu vyserfovat nejake vanocni darky.
Dobré ránko,
Za chvíli valim k zuaři,doufam,že mi toho nebude moc dělat.
Jiři,tak to hoši zvládli,tak at to dneska doděláte.
Sevca,tak si to hezky doma užívej.Taky jsme měli k obědu hovězí na houbach,ale k večeři radši ne.
Sabiko,blahopřeji ke kontrole Cs5 to je tedy slušný.
Ivčo,tak hlavně že jste si na kaši pochutnali.Já si neumim představit,že bych byla bez sladkýho,každej den si alespon něco dam.
Zatim pa, jdu se chystat.
Inge
Ahoj Kristi.Děti naštěstí moc nepřekážely,teda snažily se nepřekážet.
Potom v sobotu ve čtyři si je vzala mamka a vrátila nám je v neděli ve 2 hoďky.
No chtěla,nechtěla.....Z porodného kupuju myčku a neměla bych ji kam dát,tak jsem museli pořídit novou linku.Naštěstí.
Mě se ta naše hrůza už dlouho nelíbila.
Měli jsem takovou tu kovovou
,i když pěkně otapetovanou.Ale nebylo to ono.Teď mě zase štve nerez dřez.Ale na to si zvyknu.
Druhou půlku kuchyně,ještě si musím udělat 2 skříňky a předělat stůl (drží ve zdi),doděláme až nám dodají materiál.
Počítám,že do konce týdne (nejpozději do konce toho příštího) už to bude a můžu jít rodit. ![]()
Holky,opatrujte se. Jdu rychle udělat oběd (už se nemůžeme šidit,Gabka je doma
) a pokračovat.Já mám takovou radost,že už to skoro bude. ![]()
Pa pa J.
Ahoj holky!
Tak já budu mít dneska celkem fofry, jedu do centra nakoupit (jdu si koupit kabelku - ke státnicím od našich
), potom na kurz o kojení (to mě moc zajímá) a večer jdu na koncert… A to jsem ještě měla jít ráno na odběry krve, ale nevstala jsem
.
Holky, začínám mít pocit, že jsem nemožně tlustá…
. Na to, jak jsem se celé těhotenství cítila dobře a dokonce mi přišlo, že mi to sluší… Tak teď už si připadám hrozně, už bych to břicho chtěla shodit. No jo, nějaké chmury musely přijít
.
Jiřko tak ať už to doklepeš a linka je komplet!!
Sabiko gratulace ke kontrole!!
Tak papa B.
Je po víkendu, tak vás tu přibylo ![]()
Krupicovou kaši, tu já rád. ![]()
Hani do řady, nepředbíhat! Ty máš ještě času hooodně! Ale víte, jak nakukuju do listopadu, tak mám pocit, že ty, co se chystaly už před měsícem zrovna přenášejí
Blbá sranda … Ale už tam mají další miminko, tak ať jim to pěkně odsejpá … Já bych kupříkladu klidně už jela, ale si říkám, že to chce ještě 14 dní vydržet. No pak kouknu do kalendáře a do konce listopadu toho ještě musíme dost stihnout, tak nic. Uvidím zítra na KO, jak to vypadá.
Už máme postýlku v ložnici, ale ještě ji musí někdo (Jenda) vyčistit …
Zase jsem napsala román
, i když se vždycky zapřísáhám, že nechám prostor jiným.
Ahoj holky,
tak mě se drží špatná nálada už od pátka a ne a ne pustit se. Takže vás radši jen čtu. Za chvilku přijde kamarádka s holčičkou na návštěvu, tak snad to bude lepší.
bramburko - já si taky připadám jako velryba, ale zase mám trochu bobky, jak to budeme zvládat až se to narodí, tak ani nevím, jestli si mám přát ať je malý brzy na světě nebo ne ![]()
tak se mějte krásně a Jiřko gratuluji k nové kuchyni
Tak jsem zubaře zvládla,nic mi nedělala,zoubky v pořádku.
Pak jsem byla v lékárně,nechala jsem tam skoro pětikilo.
Koupila jsem si maliník,tak ho večer ochutnam.
Snad už mam všechno,konečně můžu zabalit tašku do porodnice.Chyběli mi pantofle,ty jsem dneska koupila.
Holky,máte mít sebou do porodnice poporodní vložky,mě dala sestřiča při minulé KO seznam věcí a byly tam,tak jsem je radši koupila ve zdravotních potřebách.Před 3 lety jsem je mít nemusela.
Zatim pa.
Ahoj všem.
Tak jsme byli dnes na UTZ,vše je v pořádku,miminko váží 1960g a je to KLUK .Otočený je už hlavičkou dolů ani fotku nám pan dr.neudělal není prý fotogenický. ![]()