PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
30.10.07 19:45

Tak jsem teprve před chvílí dorazila dom, ale řeknu vám, na nějaké velké lítání po městě už to fakt není :). Od oběda jsem se nezastavila a teď jsem ráda, že jsem. Byla jsem na konečně na tom cvíču a bylo to fajn :). Probíhalo to pod vedením porodní sestry, takže jsme u toho stihly i slovně odrodit a vůbec probraly kde co :). Pak jsem se vydala do města a snažila se doukoupit ještě nějaké maličkosti, které nám na mimíse chyběli, ale že bych byla extra úspěšná, to říct nemůžu. Vzala jsem útokem i lékárnu a pořídila odsavačku hlenů, jednorázové kalholky, líh na pupíček a ještě nějaké vlhčené ubrousky a byla jsem v tom za šest set, ani jsem nemrkla :). Ale už jsem přeci jen klidnější, páč z velké části už máme nakoupeno, i když ono se občas stačí zahloubat do nějaké diskuze tady na e-miminu a peněženka se nestačí divit :lol: .
Všem moc děkuju za gratulace k úspěšným testům, jste zlatíčka, ani nevíte, jak se mi ulevilo. Jituško, já měla jen ten problém, že mi svědělo celé tělo a mohla jsem se ukousat. Občas to byl podobný pocit, jako když se ti dělá pásový opar a s tím spojený pocit, že nesneseš na těle sebemenší kousek oblečení, jak je to nepříjemný. Nic víc jsem na sobě nepozorovala. Právě tady na e-mimču z diskuze jsem se dočetla, že se může jednat o problém s játry, jedna maminka to tu tak měla a museli ji porod vyvolat, aby miminko nestrádalo, ale tomu se tak stane, až když jsou testy prý hodně zvýšený, jinak se to dá pořád nějak upravit léky. Tak moc držím palečky, ať ti testíky taky dobře dopadnou a Baruška brouček ať už je co nevidět v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
30.10.07 19:46

Elostris , nechceš si udělat metřík, ať vidíme jak jsi daleko :wink: :lol:

Leno , jj, je to tak, nejsem si jistá, zda to platí paušálně, ale u nás tu dovču proplácí a to i tu, co máš nárok za další rok (taky asi nebude celá), ale přeptej se na personálním, tam to budou vědět přesně.
Délka MD, cituji z práva soc. zabezpečení: " Porodila-li zamětnankyně zároveň dvě nebo více dětí, poskytuje se jí peněžitá pomoc v mateřství 37 týdnů. Stejná délka náleží i osamělým ženám.„
Akorát nevím, zda bys nemusela dokázat "osamělost“, jako že žiješ bez partnera. Pokud máte společnou domácnost, tak to asi neklapne, ale zase, raději bych se přeptala na OSSZ..... to víš, jsem teoretik :oops: , přece jen jsem dělala v nemocnici ..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
30.10.07 19:49

Holky, prima, že to tu teď tak jede :lol: :lol: :lol: … ale už se jdu fakt věnovat manželovi, trochu ho zanedbávám, jak pořád sedím u počítače :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.10.07 19:49

Ivi , metřík si klidně udělám. Ale teda musím říct, že na to, že cokoliv s pc zvládám bravurně, tak tady na těchto stránkách teda dost tápu. Vůbec mi nepřijdou extra přehledné apod. :nevim: Když tak mi, prosím, poraď, jak na to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.10.07 19:53

Tak mám metřík vyrobený.
Zkouška: http://bd.lilypie.com/6jLPp1.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.10.07 19:54

Takže tam asi musím dát něco tady z toho výběru, že? Poraďte :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
30.10.07 19:58

BBcode musis kopirovat.......a len od .............. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
30.10.07 20:41

Jsem konečně tu!

Ahojte holky,

tak hlásím JSME V POŘÁDKU!!! Jen za měsíc na kontrolní výtěry se Sabinkou a trochu dietka přetrvává,ale hlavní že je to už lepší. V pátek jdu ještě na UZ a uvidíme jak jsme na tom s CS mi.

Teda tady se to tak pěkně rozjelo. Supr že se tu tak rozrůstáme. Jo a na první místo v akci P vidím JIŘKU,ŽABIKU,IVČU :D

Parfumelko: neboj nebudeš sama mezi posledními mám sice termín napsanej 24.12. ale doktor říkal že mimi je menší a tak tam může být s přehledem až Silvestra což jsem se mu snažila co nejrazantněji zatrhnout,že tak dlouho bych z toho taky mohla zešedivět :lol:
Ale teď po tom stresování to sama nedokážu posoudit 8O :roll:

Všem přeji jen to nejlepší a hlavně marodi uzdravit se co nejdříve!!!

Tak zatím papa pohlazení bříškům.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.10.07 20:42

Tak to teda zkusím :) A jak to děláte, že to tam máte pořád? To máte asi v podpisu v nastevení, že? 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
30.10.07 21:13

Ahoj holky,
teda to je příspěvků :-) A protože jsem si nedělala poznámky, tak už nevím, co kdo psal. Já byla celý s manžou v práci, fotila jsem a skenovala navody na opravy citroenu :-) ¨ sraz pražandy - úterý je dobrá volba, hodí se super. Pavlák před KFC, taky bezva

dovolená 2008 - je nutné zažádat o čerpání před ukonečním MD, takže současně začnete pobírat RD a dostanete výplatu od zaměstnavagele za tu dovolenou. Jinak pro dotazy týkající se RD, MD, soc. dávek atd zkuste www.aperio.cz - odzkouseny a rychle odpovi na dotazy.

Sabiko - bezva, že to dopadlo dobře.

díky za odkazy na USA šátky

Elostris - vlož to do podpisu a pak zaškrtni připojit podpis

gratulace k úspěšným KO - Ivčo tak moc jsem držela palce, ale to neva, cisař má taky svoje pozitiva. hlavně že vše ostatní je OK. Díky za tabulku, je super.

marodi - brzy se uzdravte. Sevco zkus ty propolki, je to prirodni s propolisem a na boleni v krku fakt pomaha.

Tak já už nevím, co ještě psát, koupila jsem si v antikvariátu Bridget, tak jdu číst. Mějte se krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
30.10.07 21:34

Ahojda, tak jsem vás tu opustila včera na dvousté stránce a vy už jste na 204. Dneska jsem byla s těma mejma zádama u doktorky a ta mě poslala do nemocnice na neurologii, kde mi řelki, že mi nijak nepomůžou :cry: Mám prý brát Paralen a dostala jsem nějakou mastičku, která se prý v těhotenství vlastně nesmí, ale je to snad jen na lokální prohřátí. Žádný napravení, masáže nebo rehabilitace nepřichází v úvahu. Pokud by to bylo nadále tak nesnesitelný, tak by se musel vyvolat porod.

SRAZÍK - holky omlouvám se, ale zrovna v úterý vyzvedávám Akrimka hned po vyučování. Mohla bych v pondělí nebo ve středu.

Dneska mi dorazil kočárek, aspoň nějaká radost, ještě jsem se na něj ani nekoukla. Prát ho nebudu, když je novej tak myslim, že to neni potřeba. Jo a někdo tu psal, že ho chce objednávat někdy pozdějc. U nás trvalo 5 týdnů než dorazil.

Sabiko - super, že to tak dobře dopadlo.

Zatim pa a hezké sny a noc bez probouzení a nespavosti.
 Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
30.10.07 21:40

Teda koukám, že jsem jediná co s tim srazíkem trhá partu, kdyby se vám to nehodilo jinak, tak se na mě neohlížejte.

Pa T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
30.10.07 21:48

Hezký večer,
konečně čas na Pc.

Sabiko,to je super,že máte testy ok.

Ivčo,gratulace k úspěšné kontrole.

Marodi,rychle se uzdravte,je vás tu nějak moc.

Kočárek,já ho dneska umyla a vyprala,přeci jen už se nějakou dobu nepoužíval.Když jsme ho kupovali pro Verču,tak jsem ho neprala,byl nový.

Kontroly,já jdu na kontrolu zítra po 4týdnech,zdá se mi docela po dlouhé době,ultrazvuk mě nedělá,nemá ho v ordinaci,poslední byl ve 29týdnu.Zítra mi budou brát krev,mam tam být ráno,tzn. jet autobusem a vstávat už 6 hodin.

Dobrou noc,zítra dam vědět jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
31.10.07 08:45

Dobré ránko,

tady se to teda včera rozjelo :lol: :lol: Musím Vás dočíst. Mě se nakonec včera podařilo dovolat šéfovi kvůli té mateřské. Bavil se se mnou, jako bysme se viděli naposledy před týdnem, byl milej, dokonce se divil, proč se někdy nezastavím v práci :evil: :roll: :evil: Přetvářka, to bylo vždycky jeho. Hlavně, aby ten formulář potom zvládl odevzdat na sociálku…

Všem marodům přeju brzké uzdravení :wink:

Sabiko , gratuluju k dobrým testům.

Kočárek máme po Barunce. Jako nový jsme ho neprali, vyprala jsem vnitřky až když jsme ho „zazimovávali“. Je na podkroví, korbička strčená v igelitu, nové praní asi nebude potřeba, ale uvídíme, až ho doneseme dolů.

Víc si nepamatuju :oops: Jdeme s Barunkou mrknout na nějaké zimní botky, pak se sem snad ještě dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
31.10.07 08:46

Brýýý ránko všem :lol: ,

i když mi do smíchu dneska moc není, večer mi začalo být fakt dost blbě od žaludku a navíc se mi udělal hemeroid - teda myslím, že je to on, protože jsem to nikdy neměla, ale je to dost nepříjemný. Byla jsem ráno v lékarně ať mi na to něco prodají, ale magistra mi nic nechtěla dát ať si jdu k Dr. Už jsem psala do Listpadek o radu a nemáte náhodou někdo z vás s tímto zkušenosti? Nechce se mi nikam letět.

Jinak je super, že se to tady tak rozjíždí :lol: :lol:

Elostris - máš pravdu na Lidické jsou opravdu moc fajn, já jsem nakonec kočárek objednala na netu, byl o 2 tis. levnější a jednání taky moc fakj - byla jsem si ho teda první občíhnout v Husovicích :wink: , jo a Emička má moc hezký metřík :wink:

Zatím papa ještě číhnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital