PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
30.10.07 15:18

ahoj holky,

mám takový dotaz. Jak to tedy je s tou dovolenou???? Kdo tomu rozumíte? Já mám nárok ještě na dovolenou? Z práce…? Na mateřskou nastupuju 5.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
30.10.07 15:51

No mě řekli v personálním, že nevybranou letošní dovolenou si mohu po skončení mateřské vybrat a zároveň mi vznikne nárok na celou dovolenou příští rok (stačí pracovat 60 dnů a to v podstatě splňujeme i pokud jsme na mateřské). Kryje se to normálně s rodičovským příspěvkem, takže ještě měsíc po skončení mateřské na tom budu OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
30.10.07 16:08

Ahoj holky.
Tak teď jsem koukala na včerejší video z UTZ a koukám,že jsem se spletla.Radek neváží odhadem 2800g,ale 2817 g. :wink: :lol:

Pracující......Na dovolenou samozřejmě nárok máte!!! Nenechte se ošidit.Pokud si ji nevyberete,tak vám ji proplatí.Myslím,že na to má zaměstnavatel lhůtu do roka.Ale to nevím jistě. Bylo to tak před 5.lety.Dostala jsem ji proplacenou až na konci roku 2003 (tj.za rok). No,rozhodně se nenechejte ošidit.

Jdu skládat linku.Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.10.07 16:16

Tady to jde rychle :) .
Děkuju moc všem za přivítání. Aluško , už třetí Ema, to jsem si ani nevšimla. Já neznám nikoho, kdo to jméno má a už ho plánujeme 2 roky, tehdy ještě tak rozjeté nebylo.
Ad nespavost - mám to stejně, buď už neusnu k ránu anebo nespím v noci a ráno to dospávám. Myslím, že to už je příprava. Jsem najednou taková jakoby hrozně vzbuzená, bez únavy.
My kočárek ještě ani nemáme, budeme ho objednávat tak za 2 týdny. Máme ještě čas a prát ho teda neplánuju.

Jinak nevím, na co všechno reagovat a hlavně si vás zatím vůbec nepamatuju :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.10.07 16:25

Ahoj všem.
Nejdříve jak si ještě vzpomenu,kdo co psal.
Jirabobeš to jeasi normalka,ze mas obavy i kdyz cekas treti s kazdym tehotenstvim je to jine.

Vítám nové těhulky.

Jinak holky ta angína mě opět zkolola ja vám nevím kolikrat ješte za to tehotenstvi takhle omarodim.Tak si tady inhaluju matonku,kloktam propolisosvou ustni vodou.Dr.zakazal i paralen,prý babské rady.
Děvčátka vy tady už probírate,ze citite ze to bude driv,to ja citim tez,ale asi marne jsem z vas nejposlednejsi :cry:
Ješte k tomu CS ja to v prukazce ne a ne objevit,portadite mi nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.10.07 16:28

Parfumela : nevím, jakou máš průkazku, ale já to mám v takové té tabulce, kde se vyplňují pohyby, bílkovina v moči, tlak apod. A je tam kolonka CS a tam to doktorka pokaždé píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
30.10.07 16:33

ad dovolená - máte pravdu, akorát o dovolenou se musí požádat písemně před skončením mateřské, protože jinak propadá… POZOR.

ad sraz pražandy - s úterým zatím počítám, čekám až se ozvete ještě ostatní

ad Elostris kočárek - jsi teda docela hazardér :lol: mě řekli objednací lhůty až 3 měsíce, pokud kočárek není na skladě. Některé známé taky čekaly dost dlouho, pokud chtěly kočárek dle svého výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.10.07 16:36

kitty25 fakt? My jsme v tom obchodě byli, ptali se, říkali jsme paní, kdy máem termín a jen říkala, že nemám objednávat až v prosinci, že by nemuseli mít naší barvu. Tak jsi mě teď teda úplně zaskočila. Vycházela jsem z toho, co mi tam řekli. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
30.10.07 16:37

mě to CS vůbec do kolonky nepíše, píše to jinam a nějak to nelze přečíst… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
30.10.07 16:42

Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla tedy tady to žije co jste holky na mateřské :D .
Tak včerejší KO dopadla dobře malá má 2300g,je hlavičkou dolů,průtoky prý výborné :D čípek na 2cm jinak jsem zavřená.Nahoře mám 2 kg ale břicho se mi zdá veliké 107 cm 8) .Další KO mám 9.11.
Jiřko s tou mateřskou jsi mě nepotěšila já chtěla tu na ty 3 roky :? .Ale jestli budu pobírat mateřskou z práce tak mám na výběr ne?Já totiž nevím jestli mi jí z práce přiznají slyšela jsem že když je smlouva na určito tak na druhé dítko už pobírat mateřskou nelze :?: No nechám se překvapit.Jinak gratuluji k otočení Radečka :potlesk:
Vítám nové těhulky :dance:
Parfumelo to je pech s tou angínou a nějaká ATB pro těhulky nejsou?
Zabulienko téda to vypadá že budeš mít první mimi :D
Jinak gratuluji všem k úspěšným KO.Už se nám to pěkně krátí bojím bojím mohla bych ten porod prospat :wink:
Tak zatím se mějte hezky a opatrujte se pa
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
30.10.07 16:47

Safiro ATB jsou jenže já už jedny brala na začatku těhu tak se tím zas nechci ladovat víš,nějak to snad zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
30.10.07 16:48

Kitty díky za info, že o výběr dovolené musím požádat, to mi na pers. asi „zapomněli“ říct :? :?
Elostris asi záleží na značce a barvě kočárku. Já mám rezervované Jané, taky jsem čekala, že to bude trvat min. 2 měsíce, ale měli ho na skladě, takže už ho tam mám asi měsíc schovaný. tak držím palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
30.10.07 16:53

S tou dovolenou je to opravdu tak, dostanete proplacenou nevyčerpanou dovolenou za letošní rok + máme nárok na proplacení celé dovolené za příští rok, ale nevěděla jsem, že se musí písemně požádat…díky za info, je fakt, že dneska nedá nikdo nic jen tak, ale dělám v docela velké společnosti, tak je to asi jiné, než u malých soukromníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
30.10.07 16:54

Elostris a kde jste v Brně byli na ten kočárek v Husovicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
30.10.07 17:25
Sevca79 píše:
S tou dovolenou je to opravdu tak, dostanete proplacenou nevyčerpanou dovolenou za letošní rok + máme nárok na proplacení celé dovolené za příští rok, ale nevěděla jsem, že se musí písemně požádat…díky za info, je fakt, že dneska nedá nikdo nic jen tak, ale dělám v docela velké společnosti, tak je to asi jiné, než u malých soukromníků.

Holky nezlobte se, ale tohle jde nějak mimo mě! Zkusím se zeptat přímo na mě. Jsem v neschopnnosti od 18.4. Do teď. A mám vybráno 7dní dovolené…Takže mi ještě 13 zbývá… To by mi měl podnik jako proplatit????? Ten zbytek? Já myslela, že se dovolená krítí, když jsem v neschopnosti… A ještě dovolenou př. rok?? Když budu na mateřské… Nějak to nechápu :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí