Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko těhulky,
zdraví Vás nepravidelná přispěvovatelka
Ale čtu vás ![]()
Gratuluju k úspěšným kontrolám, Jiře k přetočení Rádi
Je to šikula, že to nakonec zvládl.
Nikolino , můžu se zeptat, co tě trápilo, že jsi šla na jaterní testy? My totiž máme nemocnou Barunku, pořád byla unavená, pár dní pořádně nejedla a nepila a nakonec se právě z krve a jaterních testů zjistilo, že mám mononukleozu
Včera jsem si taky nechala vzít krev a jsem zvědavá na výsledky. Dětská i gynekolog mi řekli, že v tomto stadiu těhotenství by to na vývoj mimča nemělo mít vliv… Jinak Baruš má minimálně na měsíc dietu a bere prášky. Má dny kdy je v pohodě a jindy zase ospalá, snad se to do narození Klárky spraví.
Jiřo , úžasná zpráva, ta s tím rodičákem
Nikde jsem o tom nečetla ani neslyšela, odkud to máš?
Taky jsem zvědavá, kdo to tady rozjede. Ale ještě je čas
Na B-C už máme prosincová dvojčátka - holčičky.
200 stran - parádní výkon
Ahoj holky!
Tak dneska jsem se taky dobře vyspala, akorát ty hrozné sny…
. Teď jsem se nadlábla bábovkou, to se ani nedivím, že přibírám…
Jiřko já jsem četla, že ten 4. rok na rodičáku už můžeš podle té nové reformy dávat dítě na 4 hod do školky, a přesto pobíráš rodičák. Tobě řekli něco jiného? Stejně je to ale nefér vůči těm, co už jsou doma na rodičáku… ![]()
Nikolino gratulace k dobrým výsledkům!!
Holky, perete všechny kočárek, i když je nový? Já ho mám u našich…
Ahoj Jitus
Info o rodičáku http://www.spolcest.cz/poradna/?…
A potvrzeno ze sociálky.
Ahoj Kitty
Petro,no nevím jestli je to paráda rodit takového macka.
To ti řeknu po porodu. ![]()
S kroužkem od Kuby se to vyřešilo samo.Pro dnešek odpadá.Tak zase za 2 týdny. ![]()
Jdu vařit,ať mám potom klid.Pa pa J.
Ahoj Barčo
Na to jsem se neptala,protože si nemyslím,že bych našla práci jen na 2-3 hodiny.Počítej ještě cestu do práce.
Kočárek budu prát (teda já ne,ale Martin
),protože po Gabce jen tak stál bez zakrytí.Takže bude asi pěkně zaprášený.Jistě to nevím,je u našich a koukat se na něj nechodím.
Ale když jsem ho kupovali (nový),tak jsme ho neprali.Stejně tam bude fůra věcí (fusak,deka,peřinka…)a až potom mimčo.A navíc ti ho neprodají špinavý.
Na kubu jsme měli kočár z bazaru a ten jsme teda vydrbali úplně celý.I když byl v moc dobrém stavu,nikdy nevíš,kdo tam byl.
Nikolino taky se přidávám ke gratulaci. ![]()
Pa pa J.
dobré ránko holky
Tak ja som už bola ráno o 8h aj po poradni. dnes mi ešte brali krv kvôli Rh - a predstavte si že CS mám už 6, tak to isto nevydržíme do termínu.Vo štvrtok ideme zas na CTG
Citlogia dopadla v poriadku, žiaden bacil ani streptokok, len slabé kvasinky, tak sme pre istotu dostali čipky
Prazandy , utery zatim muzu, takze planujte planujte
…
zabulienko , tak to uz to skoro budeeee
, mas sanci to tady zahajit … tak nam hlas jak to postupuje a my budeme drzet palce jako dive!!
pekny den vsem!
200, to jsme dobré ![]()
Zabulienka , já ti to přeju, jestli to chceš spíš, ale už jsi druhorodička …
Jiřko , tak jsem vyhrála
Ale co? Nic. O tom rodičáku už psala Rachel, tak když nic horšího … Já jsem psala na začátku října na OSSZ, jak jsem na tom já konkrétně, protože Ostravská univerzita byla vlastně můj zaměstnavatel. Vyprdli se na to, i když podle zákona mají na odpověď 15 dní. Budu tam muset jet osobně, takže jestli nakonec nárok na mateřskou mám, tak už jsem ten termín stejně prošvihla
A vůbec, než uběhne těch 21 měsíců, tak zase může být všechno jinak …
Dneska v noci jsem spala jako zabitá. Teď proběhl úplněk, tak jestli se nám nespalo hůř kvůli tomu …
Jiři, dík za ten odkaz, zkusila jsem svůj dotaz poslat i tam, třeba se někdo slituje ![]()
ahoj holky… ![]()
ja mavam bolesti v krizoch uz druhy den.....ale len na vecer a v noci preto neviem spavat.......ach jaj.................. ![]()
Jiřo , díky za odkaz. Musíme doufat, že za těch 21 měsíců se to ještě nějak změní, pokud možno k lepšímu ![]()
Nikolino , samozřejmě jsem ti chtěla pogratulovat k dobrým výsledkům.
Zabuleinko , gratuluje ke konrole a jsem zvědavá, kdy to teda bude ![]()
Já od 1.11. nastupuju na mateřskou. Už hodinu se snažím dovolat šéfovi. Když jsem odcházela na mateřskou s Baruš, tak to nebylo zrovna příjemné jednání z jeho strany. On vůbec netuší, že jsem znovu těhotná, natož že už mám tak blízko do porodu. Jsem zvědavá, jak se bude chovat…
Ja by som rada vydržala ešte aspoň do polovičky novembra, tak sa budem musieť šetriť, aj pri synovi som sa začala otvarať v prvej polovici januára a narodil sa až 2.2. tak hadam to všetko uľahčí pôrod, ked už tam nebudem mať oporu
A vy ste ako na tom?
ja neviem preco ale ja mam citak ze budem rodit skor…nez teda toho 17.12...........
![]()
Tak jsem s vrátila z personálního a paní moc příjemná a poradilo co a jak…, tak nakonec si dovolenou nebudu brát a proplatí mi ji 25 dnů za příští rok, což bude super. Předběžně mi řekla, že bych měla dosáhnout na toho půl roku na tu max mateřskou, která je tuším 14 500,–
.
Od 2.11. teda nastupuju ofiko mateřskou dovolenou. Jo a ještě jsem zjistila, že mi proplatí oproti dokladu 5000,– na mimčo. Tak jsem spokojená a hodí se to, protože manža to měl teď dost špatné v práci odkud odcházel mu dluží fůru peněz, které už nikdy nedostane ![]()
Marťi to je teda pech, že Ti není dobře, tak se šetři a snad to bude dobrý. No jsem zvědavá, kdo to tady rozjede ![]()
Jiřko ono to vždycky nějak dopadne - jako s tím kroužkem pro Kubíka ![]()
Jo a kočárek asi prát nebudu, nebo myslíte, že jo?