PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14083
19.11.07 10:57

Ahoj holky,
tak já už mám připravenou tašku :-). Dokonce jsem tam dala i sváču pro manžela - kakaové věnečky. No aby tam se mnou vydržel, on totiž velmi špatně snáší krev, tak za tu odvahu :-). Teda je docela velká a těžká, ale když se tam má dát vše, co píšou, tak se mi to do igelitky rozhodně nevejde. Taky jsem připravila tašku pro mimi a moje oblečení až půjdu z porodnice, takže jsem připravená :-)

Jířo - tak gratuluji k dokončení linky, ale taky si odpočiň, až se vrátíš, tak ten kolotoč teprve začne.

Aluško - koupila jsem si to lněné semínko. Kolik se toho má jíst denně? Rozkousané je to docela ble. Taky měli jedno světlé a jedno tmavé, tak jsem vzala to světlé.

rozežranost - holky, já teď s ním, vše na co přijdu. No děsný, myslím, že už mám další 1-2 kg více. Nemůžu si prostě pomoct, hlavně večer, je to fakt síla.

Tak se opatrujte a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.11.07 12:08

ahojte......

tak dnesna KO u mojho dr dopadla asi takto......tlak ok,moc ok,+1kg nahor,CS3.......potom ma vysetril,tiez ok,pocuval maleho a tiez ok......kazal mi sa objednat uz do nemocnice.....tak som sla..........cestou som zacitila ze mi nieco uslo......rozmyslam,ze bud vacsi vytok alebo mi cvrklo…kedze som to citila az na rifle,ze sa mi premocili.......tak ked som dosla do nemocnice tak som isla na zachod a na imtimke krv...........som sa vystrasila,lebo 9 mesiacov nevidiet na nohavickach krv to je dost dlha doba a nezvyk… ..........ale viem ze je to bezne,ze zeny v mojom mesiaci po vysetreni niekedy krvacaju…ak sa tedy nemylil.....ale pre istotu som sa spytala sestricky kedze dr tam este nebol.....a ta povedala ze je to mozna tym vysetrenim a keby sa to nezastavilo tak mam prist do nemocnice......

je mi nejak divne,sem tam ma pichne v krizoch,v pipine......
ale tusim prestavam krvacat…uvidime vecer.......

idem si lahnut a odpocivat......... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
19.11.07 12:29

Ahoj Maťka,
presne to isté som mala aj ja minulý utorok po poradni.
Tiež som začala trošku krvácať, mala som aj dosť silné bolesti.
Dala som si sprchu a ľahla a potom sa to ukľudnilo. Ale tiež ma to riadne vystrašilo.
Tak sa neboj a oddychuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
19.11.07 12:39

Ahoj holky :)

Já dneska jenom odpočívám… Odpoledne mám KO, celkem se těším, co zase nového…

Tak takhle bych si to opravdu nepředstavovala :roll: http://zpravy.idnes.cz/…imavosti.asp?…

Tip na Inge 3550g

Marti to bude asi tím vyšetřením… Ale však uvidíš, snad se to uklidní…

Tak se zatím mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.11.07 12:47

dikes holky......... :D
ja viem,len ma to trosku vzalo a pripomenulo mi to ze sa nam to krati a blizi sa den D................. 8O :D :lol:
ale uz som v pohode teda psychicky....... :D :wink:

inak to vysetrenie uz dost bolelo...... 8O :) .....ale este som necakala krv......... :roll: :D :lol: .........co mi pripomina sestnedelie.......brrrrrrr............... :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
19.11.07 14:07

ahojky,

tak jsem dorazila z práce a dnes mě teda dost bolí záda, poslední dobou zase nějak špatně spím :cry:

Marťi SK - já si taky myslím, že to bude tím vyšetřením no a když ne, tak třeba budeme mít první mimi :lol:

No nic ještě musím na poštu a nakoupit vitamínky, tak pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
19.11.07 14:09

Maťa už je lepšie?
Mňa to isto čaká zajtra.
Kočky ja vám tak závidim, že vám lekári pri UZV povedia váhu dieťatka, mne nikdy, hoci len orientačne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.11.07 14:29

Ahoj holky.
Něco vám povím. :wink:
Pěkně si tak spím (v noci),když tu mě vzbudí dost velká bolest břicha a tlak na konečník.To bylo přesně ve 2.00 hod.Vyhrabu se z postele a jdu na záchod.Hmmm,tam nic.Jen ta bolest je tu pořád.Tak jdu do vany.Zapínám mobil.Sprchuju břicho a čekám......Když už ty bolestivé stahy trvají půl hodiny,rozhodnu se vzbudit Marťu.Ten bere taky mobil a stopujeme čas.Od začátku jednoho stahu do začátku druhého je to 3 minuty 8O .Po třičtvrtě hodině se interval zkracuje na .......... 2 minuty :! Pořád nevím,jestli vzbudit mamku,ať přijede hlídat děti.A tak se sprchuju a čekám co bude.Po čtvrthodině se pomalu začíná interval zase o minutu prodlužovat.Takže je to opět co 3 minuty.Tak posílám Marťu spát s tím,že kdyby něco,tak ho zase vzbudím.O půl čtrvté jsou stahy pořád hodně silné,ale je mezi nimi větší pauza.Tak vypínám sprchu a vracím se do postele.Byla jsem moc unavená (šli jsme pozdě spát),tak jsem doufala,že to zaspím.Podařilo se až něco po 4 hod. :roll:
Uf to byla noc. :roll: Už jsem si připoměla jaké to je při porodu. :wink: Martin dobalil zbytek věcí. Tak jsem zvědava,kdy to vypukne doopravdy.A taky jakou to vezme rychlost.

Katko
Jakou jsi měla noc ty? :wink:

Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
19.11.07 14:39

Marti SK
Taky si myslím,že to bude tím vyšetřením.Odpočívej a uvidíš co bude. :wink:

Barčo
Hodně štěstí na KO.Nezapomeň nás hned informovat. :wink: Jo…a taky gratuluju k paterčatům. :wink: :lol: :lol: :lol:

Ivčo
Tak,tak,už jenom čekáme na penízky na tu myčku. :wink: :lol: Teď všechno záleží na Ráďovi,kdy se hodlá vylodit.Martin už se normálně těší. :lol: Celý den mi dneska říká,ať už to je.Zvlášť po dnešní noci.Je natěšený jako malé dítě na Ježíška. :lol: No jo,ale on rodit nebude,že? :wink: :lol:

Tak zatím pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
19.11.07 14:49

Ahojky,
teda Jiro, to vypadá, že budeš asi první… :) … Já jsem teda úplný laik…ale tohle už tak vypadá.. Teď už budu den co den nakukovat ze zvědavosti, kdo už porodil… :lol: …

Já ode dneška neberu magnesium…
A taky mi je dnes od rána nějak divně… Bolej mě záda na MS… Po devíti měsících… a mám žaludek jak na vodě… a jsem unavená…No snad to brzy přejde… Nevim co to má být…

Se spaním problém nemám…naštěstí…
Ale taky asi začnu balit tašku, ať to mám připravené…No a hlavně nemám ještě vyřešený přebalovák… :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.11.07 15:31
zabulienka píše:
Maťa už je lepšie?
Mňa to isto čaká zajtra.
Kočky ja vám tak závidim, že vám lekári pri UZV povedia váhu dieťatka, mne nikdy, hoci len orientačne

dik za opytanie....... :wink: :D ..........uz ano…pomaly to prestava… :wink:

tak nezabudni na vlozku.......... :wink:

ale to by ti mal povedat.........tak sa ho spytaj…ved ten UTz robi aj kvoli tomu aby vedeli cca kolko asi bude vazit pri porode miminko.....ci ho budes vediet „vytlacit“ alebo nie…lebo ked je velke miminko tak sa robi cisarak… :)

tak sa skus spytat......ja sa to opytam ako prve........... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.11.07 15:32

Jirko..........zeby uz????................. 8O :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
19.11.07 15:59

mne už teraz nerobia UZV, už chodim len na CTG, ale minule sa ma pýtala lekárka či neurobime interné vyšetrenie, ak by bolo vačšie, možno 3,8kg, ja som sa len v duchu zasmiala, že to je veľké, veď Marek mal 3,7kg

A čo Jirka, nič nové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
19.11.07 16:57

Ahoooj holky!

teda, člověk tu půl dne není a tady se už začíná rodit 8O ....... fíha …

Jiří , tak kdyby se Ráďa rohodl že už jo, tak ať je to rychlovka a moc to nebolí :!

Marťo , tak snad už máš pokoj od toho krvácení… taky by mohli vyšetřovat šetrněji :roll:

Zabulienko , zítra budu na Tebe myslet, jdu taky na KO, tak jsem zvědavá s čím příjdem, jestli si Tě tam teda rovnou nenechají :wink: :twisted:

Lenčo , no víš jak, to je to finále :lol: … jak mi prcek tlačí na žaludek, tak mám taky nevolnosti jak na začátku těhu ..... jo, a tu tašku už máš připravenou? :lol:

Barčo , tak co kontrola? A proč bys nechtěla takové miminko? :lol: :-P

Holky, dneska jsem byla s mamčou v Telči na předvánočních nákupech a musím říct, že to stálo za to ..... valím se jak zpomalenej film, funím do jednoho schodu v obchodě, teď mě zase bolí celej spodek … no, jdu se natáhnout, nafutrovala jsem se zase pořádně :oops: , tak ještě ty nohy nahoru.. …
Jo, taky jsi říkám, že si musím dát kontakty na Vás do mobilu, kdyby dr. zítra řekl že už :lol:

Tak zatím ahoj, večer ještě nakouknu I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
19.11.07 17:02

Tipy na váhu miminek

http://www.sirmi.ic.cz/deti/37.gif

Miminko od Zabulienky

KalinkaIvča - 3480g
Rachel - 3320g
Bramburka81 - 3420g