Poradna duly
Jana Čurdová
brýýý ránko, tak tady v Brně krásně svítí sluníčko ![]()
právě jsem dosnídla, mrknu ještě na net co nového
a půjdu trošku uklidit, celý týden jsem na to nemákla a ještě k tomu ta včerejší návštěva…a to nemluvím o té kupě prádla ![]()
Odpo jsem domluvená s kamarádkou na obídek a půjdeme se podívat na nějaký vánoční dárečky, tak se docela těším ![]()
Holky už máte některá ten stahovací pás koupený? A kde jste ho a za kolik kupovaly? Na netu jsem našla za 800,–, což se mi zdá dost… ![]()
Elostris - Marťi a kde nakonec rodila kámoška? Teda s tím obilňákem jsi mě moc nepotěšila…půjdete ještě mrknout k těm Miloušům nebo do Bohunic?
Zatím papa ještě mrknu ![]()
Ahoj děvčátka.
Markétko moc tě zdravím.
Kity díky moc hned jsem o něco chytřejší akorát to KTG mi ještě nedělali tak snad ve čtvrtek.MOOOc díky.
Dobré ráno holky.
Právě snídám.
Dneska mě Martin nechal vychrupkat.
Sice bych si ještě tak 5 hodin klidně dala,ale musím pokračovat v práci. A to nemluvím o té hoře prádla.
Ale nevím jestli budu mít na to žehlení sílu.Vždycky žehlím večer,aby se mi do toho děti nepletly.
No.....dosnídáno.Tak ještě dopiju kafe a tradááááá do práce. ![]()
Pa pa J.
Ahoj holky,
Markýsku - skvělé, že jsi se ozvala. A doufáme, že se vám povede dobře.
rady od PA - tak já mám také zkušenosti, že jedna radí to a druhá to popírá a opačně. Ve čtvrtek a v pátek jsem byla na přednáškách o kojení a jedna PA říkala, že odstříkané mléko je lepší dát mimi avenťáckou lahvičkou, že ta malá dírka je super a dítě se určo rádo vrátí ke kojení z prsu, lžičkou prý je to dost obtížné. No a v pátek jiná PA zase říkala, že v žádném případě z lahvičky a jedině lžičkou, že je to děsně jednoduchý. Jo a taky jedna doporučovala ty sběrače mléka - mušle a druhá zase řekla, že je to na nic. Tak jsem se docela pobavila
Takže s tím pásem to bude podobně ![]()
Míšo - neboj doktoři to maj pod kontrolou
Jiřko - tak ať zvládnete dnes tu linku a trochu odpočívej!!
lyžování - já bych tak ráda jela, letos jsem to nezvládla ani na jaře. Už jsem měla strach a příští rok to taky nevidím. Ještě, že ve vedlejší vesnici, kde budeme mít domeček je jedna sjezdovka, sice maličká a navíc je to kousek za Prahou, takže asi se sněhem to velká sláva nebude, ale aspoň něco, že?
Včera jsme konečně přivezli přebalovací desku a fochy a manžel mi je přidělal na komodu, takže přebalovák je hotový. Hned jsem si tam nastrkala všechny potřebné věcičky a jsem moooooc spokojená. Dnes si zabalím tašku a prcek se může narodit
. Teda radši až za 14 dní.
Teď půjdu dobalit dárky na Vánoce pro manželovu rodinu, dneska jim to odvezeme.
A příští týden už vlastně rodí Jiřka a Bramburka, že? A Zabulienka a Ivča ten další. Jo holky taky bychom měly tipovat na INGE, ta je hnedka ze začátku seznamu. To se nám to krátí. Začínám mít bobky ![]()
Ivčo prosím pošli mi radši ten návod na tabulku, kdyby náhodou, že? Jestli stačí zkopírovat vždy tu poslední a vložit, tak to je v poho.
Ahoj Radko
Odpočinku už bylo dost
.Ještě jsem se nezvedla od kompu.
Ale už raději jdu. Přece za 3 dny rodím,ne?
![]()
Pa pa J.
Ahoj holky ![]()
Tak nám tady sluníčko nesvítí, je tu pěkně zataženo… Dneska ve snu jsem porodila paterčata, čtyři holčičky a jednoho kluka
, pak jsem se probudila, jakože mám bolestivé kontrakce, ale nevím, jestli to byl sen nebo mě fakt něco bolelo. Byla jsem z toho a těch paterčat nějaká zmatená
.
Odpoledne jdeme zase na návštěvu, zase oslava narozenin, tentokrát švagrové… A rozhodla jsem se, že příští týden taky už budu péct perníčky, pokud neporodím.
Tak se mějte ![]()
Jiřko - to jsem zvědavá ![]()
Pás - dělají dvě firmy jsem si včera zjistila - 1. MITEX - jmenuje se to zeštíhlující pás MAT - cena 535, dá se koupit kdekoliv na netu nebo na mimibazaru.
2. druhá firma Chicco - ten je ale dražší na netu tuším nejlacinější za 669,–
Každá firma má ale jiné číslování - má se prý měřit podle pasu před otěhotněním. kamarádka má S (tuším to Chicco - v týdnu k ní skáknu a mrknu se na to a pak poreferuju)
jinak dneska mě teda není valně, jdu do postele, občas mě píchne v břiše, ještě že jdu zítra k dr. ale tuším, že řekne, že to je normální že?
no tak uvidíme co zítra monitor, jdeme s Terkou spolu (teda pokud samo budeme obě do rána 2v1???
)
jinak s názorem na PA souhlasím s Radkou, taky mi připadá, že každá říká něco jiného
pečení - mám naplánováno, že příští týden budu péct linecká kolečka, slíbila jsem jedno cukroví manželovi, že upečeme doma, protože jinak letos peče mamka sama (nebo´t to spolu asi nezvládneme)
Ahooj holky Moc vám děkuju za takový ohlas na mojí osobu
.Moc mě to potěšilo,taky na vás často myslím a vzpomínám.
Sevčo zdravotně už jsem v pořádku a „připravená“ na nový miminko,tak uvidíme.Je pravda,že jsou ještě chvilky,kdy si nějak začnu vzpomínat,představovat,ale to asi nikdy nezmizí.Známým se teď narodila holčička Kristýnka,tak to byl takový zvláštní pocit
.
Terulko jestli se zařadím do nového měsíce budete to samozřejmě vědět co nejdříve
.Stejně si myslim,že to rychle uteklo,vždyť mě připadá jako by to bylo včera co jsme řešili ranní nevolnosti
.A teď vám už zbývá ani ne měsíc
.
Taky doufám,že to zvládne,ale ten gympl se mi prostě nelíbí
.Vím,že mě předním i moje mamka zrazovala.Ale on slyšel,že je tam zaměření hokeje a bylo rozhodnuto a už nechce o ničem jinym slyšet
!!A co Akrimek jak zvládá první třídu že?
Jiřko to on se šprtat se moc neumí.Vždycky to bylo úkoly ve škole a tak.Ale zvládal to zatím s jednou trojkou průměrně
.Hokej byl prostě na prvním místě
.A co ty tvoji raubířy??Teď jsem si na vás nedávno vzpoměla,protože známý mají holčičku a byla moc podobná Gabce..Tmavý vlásky a oči
.A zrovna ji chtěli udělat culíčky a ona razantně odmítala,tak jsem si vzpoměla jak jsme tady řešily culíčky a šatičky
.
Brambůrko určitě se ozvu snad to bude už brzo
.
Kitty kámošce gratuluju ![]()
Tak vám všem ještě jednou moc děkuju
.
Pa Markéta
Naše Vánoční pupíčky :
Sevca - 97cm, 94 cm, +9 kg
Jiřka - 118 cm, prsa 107 cm, + 13,7 kg
Rachel - 106 cm
Radka75 - 100 cm, prsa 96 cm, +9 kg
Kitty - 120 cm, prsa 107 cm
Bramburka - 103 cm, prsa 104 cm, +14 kg
Jituš - 109 cm, prsa 101 cm, +11 kg
Knoflice - 106 cm
Vladi - 106 cm, prsa 100 cm, +12 kg
Alla - 109 cm, prsa 103 cm
Ivča - 114 cm, + 6kg
Nikolina - 103 cm, prsa 97 cm
Zabulienka - 110cm, prsa 105 cm, +10 kg
EvickaS - 102cm, prsa 88 cm, +11
Inge - 103 cm, prsa 103cm, +15 kg
Elostris - 101cm, prsa 92 cm, +10 kg
Aluška - 100cm, prsa 95 cm
Fazole - 101 cm, prsa 96, +12 kg
pěknou zmzlou neděli všem,
Díky za gratulace k babičkovství chichi
Včera jsem si už s mužem říkali, že když jedeme do té púorodnice, že bych si už mohla vzít i tašku. Chlapeček se jim opravdu povedl, má černé vlásky a delší než tatínek a taky je moc krásný v obličeji. Mě se moc novorozeˇnata nelíbí, ale kdyby byla fazole alespoň z půlky tak hezká ![]()
Maminka říkala, že bylo daleko horší šití (má vnější i vnitřní stehy). Nejspíš se dost potrhala když to byl takový fofr.
Jinak příbuzní hned donesli do porodnice obrovského plyšového slona a další nesmysly
, takže během příštího týdne započínám osvětu vlastní rodiny. Žádní plyšáci, pidi oblečení, kosmetika aj. Buď pěkné knížky, plýnky, větší oblečení nebo peníze.
Naše Vánoční pupíčky :
Sevca - 97cm, 94 cm, +9 kg
Jiřka - 118 cm, prsa 107 cm, + 13,7 kg
Rachel - 106 cm
Radka75 - 100 cm, prsa 96 cm, +9 kg
Kitty - 120 cm, prsa 107 cm
Bramburka - 103 cm, prsa 104 cm, +14 kg
Jituš - 109 cm, prsa 101 cm, +11 kg
Knoflice - 106 cm
Vladi - 106 cm, prsa 100 cm, +12 kg
Alla - 109 cm, prsa 103 cm
Ivča - 114 cm, + 6kg
Nikolina - 103 cm, prsa 97 cm
Zabulienka - 110cm, prsa 105 cm, +10 kg
EvickaS - 102cm, prsa 88 cm, +11
Inge - 103 cm, prsa 103cm, +15 kg
Elostris - 101cm, prsa 92 cm, +10 kg
Aluška - 100cm, prsa 95 cm
Fazole - 101 cm, prsa 96, +12 kg
Lena1 - 105 cm, prsa 103, + 18kg
Ahoj holky,
nějak o víkedu nestíham.Všechny vás zdravim,koukam zatim všechny 2v1.
Markýsku,to je super,že jsi se na nás přišla podívat.To rozhodování se školou neni lehké,co?Tak at vám to dopadne co nejlíp,hlavně aby se tam Jiříkovi líbilo.
Fazole,gratuluji k vnoučkovi
.
Bramburko,uží si oslavu.Co paterčata nezlobí?
Elostris,kámoška své první dítě rodila koncem pánevním,malá měla něco kolem 2,5kg,ale byla to prý fuška.
Pás,používat asi nebudu,snad to bříško zvládne samo.
U nás nic nového neni.Verča je nastydlá,trochu chraptí a má rýmu.
Příští týden v pondělí mam první termín podle UTZ,nějak mi to nedochází.My,ale určitě počkáme na prosinec.
Tak si užíte zbytek neděle,zatim pa.
Do háje, právě se mi smazal dlouhej komentář
Omylem jsem klikla na to blbé reklamní logo vpravo, no tak příště.
Mějte se…
Holky slavnostně oznamuju,že KUCHYŇ JE HOTOVÁÁÁÁÁÁÁ.
Teda ještě naskládat nádobí a jiné do skříněk,zítra otapetovat jeden díl a můžeme rodit.
Krásně to vyšlo. I když se opět vyskytly komplikace
…Ty jsem za chodu vyřešili a už pádím kládat věci. ![]()
Zatím pa pa J.