Prošlé stravenky

10
26.1.23 09:41

Prošlé stravenky

Ahoj všichni,
mám urgentní dotaz, jedná se ohledně prošlých stravenek. Zapomněla jsem je v kabelce a až teď jsem na ně přišla. Samozřejmě prošlé stravenky už v supermarketech neberou, paní mi doporučily pouze obvolat nějaké restaurace. Mám posledních 4-5 dní, kdy je utratit, jsou teda z roku 22 a mají hodnotu 2000, takže by byla Škoda je ztratit. Značka stravenek je Naše stravenka. Nemáte prosím prosím nějakou radu, co s tím ještě vyvést? Nebo neznáte nějaký obchod/ řeznictví/ restauraci, kde by mi je ještě vzali? Budu moc vděčná za jakýkoliv nápad či radu, děkuju
 Lin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
26.1.23 09:52
@Lin010 píše:
Ahoj všichni,
mám urgentní dotaz, jedná se ohledně prošlých stravenek. Zapomněla jsem je v kabelce a až teď jsem na ně přišla. Samozřejmě prošlé stravenky už v supermarketech neberou, paní mi doporučily pouze obvolat nějaké restaurace. Mám posledních 4-5 dní, kdy je utratit, jsou teda z roku 22 a mají hodnotu 2000, takže by byla Škoda je ztratit. Značka stravenek je Naše stravenka. Nemáte prosím prosím nějakou radu, co s tím ještě vyvést? Nebo neznáte nějaký obchod/ řeznictví/ restauraci, kde by mi je ještě vzali? Budu moc vděčná za jakýkoliv nápad či radu, děkuju
Lin

Obejdi restaurace v okolí a vysvětli jim svůj srdceryvný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
26.1.23 09:55

Tak máš 4 dny nebo jsou už prošle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.1.23 09:58
@KKK85 píše:
Tak máš 4 dny nebo jsou už prošle?

Jsou prošlé pouze pro supermarkety, restaurace/reznictvi maji čas na jejich vybrání do konce ledna, takže je mohu utratit pouze tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
26.1.23 10:00

Kouknu se na jejich web a vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.1.23 10:01
@Anik píše:
Kouknu se na jejich web a vidím

A myslíš, že to už jsem se nekoukala?😃 tam už jsem i dojela a nevzali mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
26.1.23 10:05
@Lin010 píše:
A myslíš, že to už jsem se nekoukala?😃 tam už jsem i dojela a nevzali mi to

No tak najdi řeznictví v okolí, zavolej, udělej nákup za 2000 do mrazničky ;)

Nebo je v nějaké restauraci vyměň za tisícovku, vyděláte obě strany, nebo si zajděte celá rodina na oběd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
26.1.23 10:07
@Lin010 píše:
Jsou prošlé pouze pro supermarkety, restaurace/reznictvi maji čas na jejich vybrání do konce ledna, takže je mohu utratit pouze tam

tak pak jedině obvolat řezníky, restaurace kolem sebe.. buď zásoba masa na mrazák, nebo pořádna večeře o víkendu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
26.1.23 10:23

Jsem asi nepozorný. Jestli tedy platí ještě 4 dny v restauracích/ řeznictvích a ne v marketech, co se tady tak moc hledá? Adresa hospody/ řezníka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.1.23 10:30
@Ivan PPZ píše:
Jsem asi nepozorný. Jestli tedy platí ještě 4 dny v restauracích/ řeznictvích a ne v marketech, co se tady tak moc hledá? Adresa hospody/ řezníka?

Jsou jen některé restaurace/ reznictvi, kde to berou, ne vsechny. Poptala jsem se už na hodne místech, ale furt jsem nemela to stesti nějakou najit, tak se tu ptám, jestli nekdo nějakou takovou restauraci/reznictvi nezna, kde by to ještě brali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
26.1.23 10:51

Řešila jsem to vloni, bere je Slevomat do zítra tj. 27/1/2023. Pokud jsi z Prahy, lze je odvézt na jejich pobočku do Karlína, vloží Ti je na slevomatí účet, jde je pak uplatnit myslím ještě 6 měsíců. Jinak lze poslat poštou, ale to asi nejde stihnout do zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.1.23 10:54
@sylva2005 píše: Řešila jsem to vloni, bere je Slevomat do zítra tj. 27/1/2023. Pokud jsi z Prahy, lze je odvézt na jejich pobočku do Karlína, vloží Ti je na slevomatí účet, jde je pak uplatnit myslím ještě 6 měsíců. Jinak lze poslat poštou, ale to asi nejde stihnout do zítra…

Děkuji mockrát, pokusím se to takhle vyřešit, jste zlatá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová