Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud se ti nezdá, tak ho vyhoď. Někdy se to prostě stane, že se salám začne kazit dřív.
@Anonymní píše:
Ahoj mám dotaz koupila jsem salám vakuovaný 93% vepřový datum spotřeby do ledna 2022 ale když jsem ho otevřela neamrděl jen má slizký povrch myslíte že ten salám mohu v klidu sníst?…
Už zase? Každý týden zakládáš dotazy o potravinách. ![]()
@topazio píše:
Už zase? Každý týden zakládáš dotazy o potravinách.
Tak už jen 10 týdnů do porodu, pak bude snad nějaký čas klid…
Zakladatelko cuchni, jestli nesmrdí, jestli myslíš že je problém nech ho otestovat budoucího tatínka ![]()
@welovefashion píše:
Tak už jen 10 týdnů do porodu, pak bude snad nějaký čas klid…Zakladatelko cuchni, jestli nesmrdí, jestli myslíš že je problém nech ho otestovat budoucího tatínka
Klid nebude. Bude zakládat dotazy ohledně jídla pro dítě.
@Anonymní píše:
Ahoj mám dotaz koupila jsem salám vakuovaný 93% vepřový datum spotřeby do ledna 2022 ale když jsem ho otevřela neamrděl jen má slizký povrch myslíte že ten salám mohu v klidu sníst?…
dej kousek psovi a pokud nezdechne, tak si můžeš dát také
A ty nemáš nic jiného k jídlu, že je potřeba kvůli tomu zakládat diskuze? Nebylo by jednodušší když se ti nezdá hodit ho do koše a vzít si něco jiného?
@PeBa12 píše:
A ty nemáš nic jiného k jídlu, že je potřeba kvůli tomu zakládat diskuze? Nebylo by jednodušší když se ti nezdá hodit ho do koše a vzít si něco jiného?
normální lidé by to řešili tak, jak ty navrhuješ,
![]()
a ti druzí zakládají diskuse
@stinga píše:
normální lidé by to řešili tak, jak ty navrhuješ,![]()
a ti druzí zakládají diskuse
Já vlastně ani nevím, že mě tady ty diskuze pořád překvapují ![]()
@Anonymní píše:
@Dendiss Ke tak proč je slizký
To je díky tomu obalu. Šunka balená je taky lehce oslizlá na povrchu
Jako těhotná i netěhotná jsem se vždycky řídila tím, že jídlo, které se mi smyslově nezdá, tak nejím. Bez ohledu na datum spotřeby.
@Anonymní píše:
V klidu ho sníst můžeš.
Ovšem pokud ho budeš jíst neklidná, tak nevím no ![]()
Proboha. Ja myslela ze se tu řeší důležité věci 😃
Ale tohle je fakt pohroma… 😃
Osobně kdyby šlo o nějaký problém a jeho řešení tak by ta diskuze mohla i leckterý pomoci… 😃 pokud ovšem máte salám poprvé v ruce tak vás chápu, mě to jako dítě také vyděsilo.. Ale pokud stále trvate na nějaké pomocí a nemáte doma co jiného jist, tak můžeme si sjednat osobní schůzku a já se na těm salám podívám a povím vám jestli je v pořádku nebo jestli by se měl vyhodit 😃 ráda pomaham lidem co nezvládají normální situace