Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zařadit do procesu?? Jak a kde? Hlavně, aby tam neměla šanci potkat bývalé zákazníky. Takže nejlépe jiný kraj, stát…
@Anonymní píše:
Ahoj, mám takovou myšlenku/dotaz.
Když slečna/žena poskytuje sex za peníze, říkejte jí jak chcete, do jakého věku, je podle Vás „ideální“ tuto formu výdělku peněz provozovat? Případně, prostě do jakého věku je podle Vás žena atraktivní do té úrovně, že bude mít stále dost zákazníků?A další dotaz - jak se pak taková žena zařadí do pracovního procesu? Životopis prázdný/poloprázdný.
Anonym děkuji
Ideální to není nikdy. Někdo bere i 40+ ženy, takže v podstatě může vydělávat do 50. Ale kdo ji pak s takovou praxí zaměstná ![]()
Když jedu do práce tak potkávám pravidelně tyto pracovnice u cesty. Do doby před kovidem tam stávaly dvě určitě přes 50. Jedna je spolužačka mého manžela ty je 40 a ostatní jsou mladší. Takže klidně do důchodu. Každý zboží najde kupce.
Máš v plánu se živit prostituci? Myslím, že vydělávat se tím dá dlouhá léta, pokud budeš snaziva našetřis si i na stáří, nebo v pozdějším věku klofnes bohatého dědka sls máš vystaráno.. Kdysi jsem pracovala jako krupierka v Puppu, do casina často chodily šlapky lovit a kupodivu ty straší po 40 byly u německých paprdu oblíbenější než mladé holky. Prosím ponechat anonym, info o zaměstnání.
@truelly píše:
Zařadit do procesu?? Jak a kde? Hlavně, aby tam neměla šanci potkatbývalé zákazníky. Takže nejlépe jiný kraj, stát…
jsem cetla polykat ![]()
@Russet píše:
Ideální to není nikdy. Někdo bere i 40+ ženy, takže v podstatě může vydělávat do 50. Ale kdo ji pak s takovou praxí zaměstná
A proč by jí neměl nikdo zaměstnat? Spousta žen je dlouho v domácnosti, spousta se stará o nemohoucí rodiče a pak si taky najdou práci? Na čele to snad vytetovaný nemá, ne?
Ideální to není nikdy, vždycky tě ta minulost dožene
a jako nevím, ale mám pocit, že čím větší bizar, tím větší úspěch. Když občas jedu k našim a vidím, co tam cele roky stává u silnice. Nechápu, že na to někdo vleze ![]()
@Janli píše:
A proč by jí neměl nikdo zaměstnat? Spousta žen je dlouho v domácnosti, spousta se stará o nemohoucí rodiče a pak si taky najdou práci? Na čele to snad vytetovaný nemá, ne?
Jako že roky budeš vydělávat tělem a pak si sedneš za kasu do Lídlu? Taková madam tohle za pár šušní dělat nebude ![]()
Jak se jmenoval dokument od Třeštíkové? Any? Ta přeci dělala prostitutku až do smrti, umřela někdy kolem 60. Takže klidně můžeš šlapat chodník až do 100. Klienty si určitě najdeš, lidi mají různé úchylky. Ta paní z dokumentu měla normální práci. Jeden čas pracovala u ČD a pak u DP.
@Náměsíčná ze zvedavosti - kde bydlis cca, ze je to tam jeste bezne?
@roba18 píše:
Jak se jmenoval dokument od Třeštíkové? Any? Ta přeci dělala prostitutku až do smrti, umřela někdy kolem 60. Takže klidně můžeš šlapat chodník až do 100. Klienty si určitě najdeš, lidi mají různé úchylky. Ta paní z dokumentu měla normální práci. Jeden čas pracovala u ČD a pak u DP.
Já si teda vybavuju jen veřejné záchodky. Co dělala u ČD? Myla vagony? U DP?
@Russet píše:
Já si teda vybavuju jen veřejné záchodky. Co dělala u ČD? Myla vagony? U DP?
Jj uklízela vagony a u dp to byly t záchodky. No asi nebyla zaměstnanec DP. Ale běžnou práci měla.
@roba18 píše:
Jj uklízela vagony a u dp to byly t záchodky. No asi nebyla zaměstnanec DP. Ale běžnou práci měla.
Ale žádný výdělek.
@Russet píše:
Ale žádný výdělek.
Na výdělek se zakladatelka neptá
![]()
Ahoj, mám takovou myšlenku/dotaz.
Když slečna/žena poskytuje sex za peníze, říkejte jí jak chcete, do jakého věku, je podle Vás „ideální“ tuto formu výdělku peněz provozovat? Případně, prostě do jakého věku je podle Vás žena atraktivní do té úrovně, že bude mít stále dost zákazníků?
A další dotaz - jak se pak taková žena zařadí do pracovního procesu? Životopis prázdný/poloprázdný.
Anonym děkuji