Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chtela bych se zeptat tech z vas co uz nosi prodluzka roky ma smysl si nechat vlasy dlouhodobe zahustit (jemne vlasy)?
znama ktera ma zkusenost mi tvrdi ze se po case hustota vlasu pridelanych vyrovna hustote vlastnich vlasu pred prodlouzenim tim jak se oslabuji a tudiz ze to dlouhodobe s prodluzky na zahusteni vlasu nema moc efekt ma nekdo dlouholetou vlastni zkusenost? ![]()
Nosila jsem dva roky vlasové pásky na zahuštění vlasů a moje vlasy mi to nezničilo vůbec.
Co vím, tak vlasy dost ničil třeba keratin nebo ty kovové kroužky, ale to ani nevím, jestli se ještě používá.
Jinak i ty nastavované vlasy se samozřejmě musí časem obměňovat, působí na ně mytí, fénování, kulmování atd. stejně jako na tvoje vlasy, takže se po čase můžou lámat, třepit. V hezkém stavu vydrží pár měsíců, takže ve finále je to celkem nákladná záležitost, ale s tím se musí počítat.
@Thomassss píše:
Nosila jsem dva roky vlasové pásky na zahuštění vlasů a moje vlasy mi to nezničilo vůbec.Co vím, tak vlasy dost ničil třeba keratin nebo ty kovové kroužky, ale to ani nevím, jestli se ještě používá.
Jinak i ty nastavované vlasy se samozřejmě musí časem obměňovat, působí na ně mytí, fénování, kulmování atd. stejně jako na tvoje vlasy, takže se po čase můžou lámat, třepit. V hezkém stavu vydrží pár měsíců, takže ve finále je to celkem nákladná záležitost, ale s tím se musí počítat. [/ci
@Thomassss píše:
Nosila jsem dva roky vlasové pásky na zahuštění vlasů a moje vlasy mi to nezničilo vůbec.Co vím, tak vlasy dost ničil třeba keratin nebo ty kovové kroužky, ale to ani nevím, jestli se ještě používá.
Jinak i ty nastavované vlasy se samozřejmě musí časem obměňovat, působí na ně mytí, fénování, kulmování atd. stejně jako na tvoje vlasy, takže se po čase můžou lámat, třepit. V hezkém stavu vydrží pár měsíců, takže ve finále je to celkem nákladná záležitost, ale s tím se musí počítat.ja si pred pul rokem poridila vlasove pasky a stale mi lezi v supliku sbiram odvahu ci prilepit a nebo ne
kolik baleni jsi mela? je pravda ze cim dele vlasy nosis tim vice baleni je potreba aby doslo k stejnemu zahusteni jako na zacatku? proc jsi je vlastne nakonec sundala? s mojimi jemnymi vlasy je to s objemem hruza
@Tess006 já chodila do salonu, sama bych si to nelepila. Jak to pak budeš sundavat sama? Vždy jsem měla stejný počet pásků, teď už fakt nevím, kolik jich bylo, ale tak 8-10 myslím. Ale jak říkám, ty pásky je pak potřeba po čase vyhodit a dát vlasy úplně nové, aby byly pořád hezké.
Jinak sundala jsem je, protože jsem otěhotněla a měla rizikové těhotenství, byla jsem doma, tak tam jsem pěkný vlasy nepotřebovala ![]()
@Thomassss píše:
@Tess006 já chodila do salonu, sama bych si to nelepila. Jak to pak budeš sundavat sama? Vždy jsem měla stejný počet pásků, teď už fakt nevím, kolik jich bylo, ale tak 8-10 myslím. Ale jak říkám, ty pásky je pak potřeba po čase vyhodit a dát vlasy úplně nové, aby byly pořád hezké.
Jinak sundala jsem je, protože jsem otěhotněla a měla rizikové těhotenství, byla jsem doma, tak tam jsem pěkný vlasy nepotřebovala
Podle navodu na internetu cimkoliv s obsahem alkoholu financni stranka me v tomto uplne netizi ale chtela jsem nejdrive vyzkouset par prouzku takze vaham ci jit kvuli tomu vubec ke kadernici mam Jen jedno baleni na internetu jsem objevila video jak se pasky nasazuji tak uvidime ![]()