Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím, chtěla bych se přihlásit do prostřena, mám vybrané i hezké meny, jde o to, jestli ho budu časově stíhat a kolik budu mít na vaření času..Účinkovala jste některá? Děkuji za odpověď ![]()
Snad počítáš i s tím, že režie vás bude různě ovlivňovat, sestříhávat a diktovat vám některé reakce a odpovědi. Není to pořad o vaření, ale především realityshow.
@Anonymní píše:
Snad počítáš i s tím, že režie vás bude různě ovlivňovat, sestříhávat a diktovat vám některé reakce a odpovědi. Není to pořad o vaření, ale především realityshow.
Přesně tak, známá tam byla a prý je to kvalitní šílenost. Rozhodně to není tak přirozené jak v televizi prezentují. Už jen to jak se první den nikdo nezná - vůbec to není pravda. Všichni se před první večeři poznají, krom hostitele, ten všechny uvidí poprvé u dveří.
Moje známá tam taky byla a tahle „soutěž“ rozhodně není v rukou účinkujících. Tak jen varuji upřímné naivní duše, co si myslí, že je to o vaření
@Anonymní píše:
Jojo, zlatý časy, kdy to byl pořad o vaření, to jsem se na to i dívala. Teď kdo nemá x úchylek, ani si neškrtne.
@Annaa1123
Pokud si exot nebo máš nějakou úchylku, tak tam běž, máš šanci že tě vyberou.
Pokud si obyčejný člověk jen s chutí vařit, soutěž není pro tebe.
Já jsem byla. Absolutne to není soutěž o vaření. Je to show pro sledovanost. Jestli muzu radit, vykaslete se na to.
@freeport píše:
Já jsem byla. Absolutne to není soutěž o vaření. Je to show pro sledovanost. Jestli muzu radit, vykaslete se na to.
a můžeš aspoň něco prozradit, jak to probíhalo?
Taky jednu znám, ta neměla daleko ke zhroucení, nikdy bych se ničeho takového nezúčastnila.
@Annaa1123 píše:
Zdravím, chtěla bych se přihlásit do prostřena, mám vybrané i hezké meny, jde o to, jestli ho budu časově stíhat a kolik budu mít na vaření času..Účinkovala jste některá? Děkuji za odpověď
Pořad znám, ale viděla jsem jen dvakrát a z toho jednou to byl ještě ten fejk, kdy tam úřadoval Kazma ![]()
Když to tu tak čtu, tak bych do toho nešla.
Hrozně by mi vadilo, aby cizí lidé lezli po mém domě. Asi mají zadání slídit i ve skříních, no to by si mohl někdo zkusit ![]()
Edit: vloudil se překlep ![]()
@mamina2017 natáčení u mě doma-rano přijel štáb, rozložíl si po celém domě své veci, točil se medailonek, pak venku, nákup, zpět domu.na vaření jsem měla asi 4hod.,už přesně nevím, odjížděli asi o půlnoci. Stab mi až tak nevadil, kromě produkční, která se chovala jak dlaždič. dokonce si před námi “poustela větry”
,já spis měla smůlu na lidi, spoluhráče, nevzpomínám na ne v moc dobrém. Od te doby porad nesleduji, a účast v něm nedoporucuju
@freeport kontrolovali ti pořádek ve skříních?
to jsem nikdy nepochopila.