Prothazin 25mg

Anonymní
2.10.23 19:40

Prothazin 25mg

Ahoj. Dnes mi byl předepsán na noc prothazin 25mg. Mate s tím někdo nějaké zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tajemnadama
2.10.23 20:11

Jo v pohode ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.23 20:28

@Tajemnadama nějaké vedlejší účinky jsi neměla?

• Citovat
  • Upravit
9189
2.10.23 20:28
@Anonymní píše:
Ahoj. Dnes mi byl předepsán na noc prothazin 25mg. Mate s tím někdo nějaké zkušenosti?

Ahoj, brala jsem 2 tabletky na noc a u mě bez efektu, musela jsem k tomu brát jiné léky. Držím palce, ať tobě zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
2.10.23 21:11

Taky jsem měla dva na noc a nějaký velký efekt jsem neviděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.23 21:46

@EvaEpic A tepovou frekvenci vám to nezvýšilo? Popř. nesnížilo tlak

• Citovat
  • Upravit
3868
3.10.23 03:55

Ja jsem bravala Prothazin uz od nácti let, detska doktorka mi ho psávala na takovy ten nocni davivy kasel.Mne osobne vzdy pomohl, jak na ten kasel tak ke spanku…Zadne problemy nebo nezadouci ucinky jsem z nej nikdy nemela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
3.10.23 12:43
@Anonymní píše:
@EvaEpic A tepovou frekvenci vám to nezvýšilo? Popř. nesnížilo tlak

Tepovou frekvenci by to mělo spíš snižovat když je to na uklidnění. Jak na to zareaguje tep a tlak je různé podle toho kdo to bere. Někoho to hodně utlumí, někomu to neudělá nic, někomu je po tom špatně atd.
V případě že bys měla pocit že ti to zvyšuje/snižuje tep nebo tlak tak určitě k lékaři a on to zkontroluje a uvidí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.23 13:50

@EvaEpic jde o to, že už tak mám vyšší tep v důsledku psychiky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.24 17:08

Celodenní únava

Zdravím, včera jsem dostala od Dr recept na Prothazin skrz kašel a podezření na zápal plic. Beru jednu tabletu na noc, včera jsem si tedy ve 22h vzala první tabletu. Je možné, že jsem po něm celý den unavená? Dnes od rána jen spím, máte s tímto někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
8.3.24 17:28
@Anonymní píše:
Zdravím, včera jsem dostala od Dr recept na Prothazin skrz kašel a podezření na zápal plic. Beru jednu tabletu na noc, včera jsem si tedy ve 22h vzala první tabletu. Je možné, že jsem po něm celý den unavená? Dnes od rána jen spím, máte s tímto někdo zkušenost?

Já po něm spala týden :mrgreen: stačí půlka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.24 17:34

@Tajemnadama já právě všude četla, že účinkuje max.12h, tak jsem z toho v šoku, že celý den jen spím, nebyla jsem pomalu schopna se postarat o dítě 🤦‍♀️ tak právě řeším, jestli je to opravdu z toho léku nebo na mě padla nějak ta nemoc 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
8.3.24 17:38
@Anonymní píše:
@Tajemnadama já právě všude četla, že účinkuje max.12h, tak jsem z toho v šoku, že celý den jen spím, nebyla jsem pomalu schopna se postarat o dítě 🤦‍♀️ tak právě řeším, jestli je to opravdu z toho léku nebo na mě padla nějak ta nemoc 🤷🏻‍♀️

Je to z prothazinu. Na me je silnej…a jsem mimo i několik dní.

• Citovat
  • Upravit
4349
8.3.24 20:51

Jop, spi se po nem doslova a do pismene jak zabita a druhy den je clovek trochu oblblej

zkus rozpulit, jestli ti to na ten kasel bude stacit.. i kdyz to bude tezky jestli je porad takovej malej

no ta nemoc urcite nepomaha, navic sis ho vzala i celkem pozde kdyz 12h ucinkuje… nemuzes jit spat driv? vzdyt jsi nemocna ;) vzit si ho driv jak pul hodiny pred spanim ale nedoporucuju, me prislo ze ten nastup ma celkem rychly a intenzivni, je dobry v tu chvili uz byt v posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí