Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Je to opravdu z hladu? Nemůže to být od krční páteře? Člověk má taky pocit na zvracení. Jinak asi k obvodní Dr a pak případně na gastro.
@Anonymní píše:
Zdravím, mám tu takové nevídané téma, ale poslední dejme tomu rok mě to trápí. Kolikrát do měsíce se vzbudím v noci s pocitem, že je mi až špatně od hladuVečer se normálně najím, jím i po večeři a nikdy s hladem nejdu spát. I přes to, že hlad zaženu je mi poté stále trochu nevolno a nemůžu spát. Může to něco signalizovat? Nikdy se mi toto nedělo
Zrovna jsem se dnes ve tři vzbudila hlady, ale mám právě upravený jídelníček, hubnu. Jneže včera jsem jedla naposledy studený salát a nezasytil mě. Nejlepší je pro mě večer teplé jídlo, to spinkám jak nemluvně. Takové to zobání něčeho nebo plátek chleba mi nepomáhá.
Zdravím, mám tu takové nevídané téma, ale poslední dejme tomu rok mě to trápí. Kolikrát do měsíce se vzbudím v noci s pocitem, že je mi až špatně od hladu
Večer se normálně najím, jím i po večeři a nikdy s hladem nejdu spát. I přes to, že hlad zaženu je mi poté stále trochu nevolno a nemůžu spát. Může to něco signalizovat? Nikdy se mi toto nedělo