Proti striím

894
9.7.10 10:09

Proti striím

Ahoj těhulky a maminky, chci se zeptat, pomalu končím 3.měsíc a chci si koupit nějaký krém na strie, na bříško, na prsa i zadeček. Poradíte mi? máte s něčím zkušenosti? :dance: , moc vám děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6868
9.7.10 10:25

Ahojda,

já používám od Dermacolu ENJA - masážní balzám proti striím a celulitidě. Ten se snžím používat alespoň 1× denně (i když by se mělo asi čatěji). Ale po pravdě jsem na to ze začátku pěkně kašlala a mažu se až teď, kdy mi konečně pupík vyskočil (jsem v 22.týdnu). Zatím je vše ok, pupík narost zdá se mi přes noc a teď si přijdu, že mám jít skoro rodit, asi to bude nějakej basketbalista :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.7.10 10:30

Ahoj, no, obecně se říká, že je jedno čím, hlavně mazat (třeba obyč. INdulonou :wink: ) Někdo má to štěstí a nemá strie, i když nemaže, někomu se udělají, i kdyby mazal od rána do večera…
Jinak mně vyhovoval masážní krém na strie z DM babylove :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
9.7.10 10:31

Kailovka- Jéééé tak to je krásný :lol: , já zatím bříško nic moc, končím 11týden. jen večer je trochu větší:-),ale už si to chci trochu něčím podchytit :mrgreen: , ale na jakýkoliv mazání těla jsem hroznej lempl :-D , ale strie nechci:-) dojedu si do lékárny :mrgreen: a jak to zatím zvládáš těhulkovství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
9.7.10 10:33

no jelikož jsem podle mě dost hubená a přesto se mi objevily na bocích na zadku už před asi 2roky, tak mě se asi nevyhnou:-) já to štěstí nemám, tak si to musím trochu pojistit:-), díky za typ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
9.7.10 10:34

Já používám HIPPO olejíček. Olejíčky jsou prý lepší než krémy atd. Používala jsem od 2 měsíce. A teď se mi strie objevily. A to mažu pořád jako urvaná. DOkoncej sem si koupila před měsícem nějaký za 500kč,název nevím, zapoměla jsem ho u našich. Hodně štěstí při boji proti nim. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
9.7.10 10:44

Holky strie jsou pěkný mrchy, takže taky přeju hodně štěstí, aby se nám vyhybaly velkým obloukem :mrgreen: jdu do lékárny pro něco… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.7.10 10:59

Lucko já jsem taky hubeňour, na bocích mám strie od puberty (ale nikdy nebyly červené, jen takové bělavé jakoby „trhlinky“) a v těhotenství se mi na břichu neudělala ani jedna. Mazala jsem, různými tělovými mléky, co bylo po ruce. Akorát mi pak popraskalo jedno stehno :lol: tak na té vnitřní straně.
Takže mazat určitě, ale pokud máš třeba méně pružnou kůži, tak se jim asi úplně nevyhneš… ale proč hned myslet na nejhorší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4066
9.7.10 11:14

Já použila vše možný i nemožný a stejně se mi objevily a to na stehnech a na prsou :zed: ale na bříšku ne. Používala jsem hlavně bonellu a elasti-q.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
9.7.10 11:41

Ahoj, ono je to v celku jedno…já mazala už od začátku, někde 6.týdne a stejně mi popraskalo břicho až nad pupík. Stejně tak stehna. A to jsem opravdu vyzkoušla kde co, Elasti-Q, od Dermacolu, Nivei, Dove a mnoho dalších. Důležitý je opravdu promazávat, když už nic jiného, tak Tě kůže aspoň nebude tak svědit, když se napíná. Tím Tě nechci strašit, ale spíš jen říct, že ono když to máš daný, třeba v rodině, tak s tím prostě nic moc neuděláš. Koukni třeba u mamky nebo sestry, jestli jim kůže popraskala a uvidíš. :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.7.10 11:45

ahoj :) hlavně něco, co obsahuje olej z pšeničných klíčků ! takže buď weledu, nebo normálně čistý olej.
i když máš třeba dispozice, tak je schopný to ukorigovat, resp nerozjedou se tolik… a ideálně používat až 3 měsíce po porodu :palec:

používala jsem dřív olivový čistý, pak se malej otočil a bříško povyskočilo :) takže mám asi 3 strie po obou stranách a přešla jsem právě na ten z pšeničných klíčků a strie udělaly stop, i když už mám břicho jak balooon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.7.10 11:53

Asi tak, kdo na to mám předpoklady, popraská i když bude mazat jak šílenej. Mažu olivovým olejem anebo mlíkem z DM za pár kaček. Spíš kvůli tomu, že když nemažu, kůži na břiše mám suchou, se šupinkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
9.7.10 12:26

Lucka13: Luci, přesně jak píšeš Ty. Jsem taky docela hubeňour, ale na zadku a bocích se mi udělaly strie asi v pubertě. Zatím jak jsem psala to je v pohodě a docela se tomu fakt i divím a samozřejmě jsem hrozně ráda za to, že se mi na bříšku ani prsou nic neudělalo, protože to vážně všechno vyrostlo snad přes noc :-D
Jinak těhu si teď už vážně užívám, ze začátku to nebylo všechno jednoduchý, od začátku jsem na rizikovém těhu a ve 4.měsící jem měla automobil.nehodu, pak v 16tt špatné výsledky tripl testu… No ale teď od 20.týdne kdy nám dělali veliký genetický a podrobný UZ (na plodovku jsem nemohla kvůli tomu, že bych nejspíš určitě potratila), kdy nám řekli, že s největší pravděpodobností jsme v pořádku, tak si to vážně užívám se vším všudy :-D
A jak Ty? Ranní nevolnosti Tě trápily? A stejně je to krásnej pocit, to že v tobě roste malinkej človíček viď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.7.10 12:54

záleži taky na genetice, mě nic neprasklo, krémy jsem používala Boonellu a Elasti Q..nicméně po porodu se mi nalily prsa a rup rup a mám strije na prsou, naštěstí to plavky schovají, takže o nich ví jen manžel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
9.7.10 12:56

když vás začne něco svědit, tak okamžitě mazat mazat..klidně i sádlem.. to se napíná kůže a může dojít k popraskání…a jinak znám spoustu hubených holek, které v pubertě rychle vyrostly a na bocích a zadku se jíím strie trošinku udělaly..podle mě je má 80% žen možná víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí