Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, tak ja mam ten elastig z lekarny, a mam doma jeste olejicek od weledy - sice stoji 300kc, ale je moc prijemnej a krasne voni, od weledy budu kupovat i olejicek na masaz hraze. Tak ja bych doporucila ten olejicek, je to trochu neco jineho nez kremik - lepsi.
ahoj všem, proti striím zbrojím hned o začátku - cca 10,–12. tt, teď jsem 30tt a vše ok. mažu jednou denně dá se říci že pravidelně, dřív jsem to občas nechala bez ošetření, ale s rostoucím bříškem narostla i má zodpovědnost
teda spíš strach. takže kdo maže, ten jede ![]()
a mažu vším možným. do začátku jsem si koupila olej z DM edice a mazala jsem se jenom tím. pak jsem při malování objevila krém na strie od oriflame, který jsem nejspíš od někoho dostlala.začala jsem střídat. pak jsem k těhu vitamínům měla přibalený malý gs mamastrie a pasovala jsem ho na cestovní. ten mi teda trochu smrděl
, ale na cesty prima balení. dále můj taťka mě podaroval dětským olejem camillca ve spreji, což je super na aplikaci
a je s ostropeřcovým olejem, který má vysoký podíl nenasycených (?) kyselin, což je ok. no a na závěr jsem k narozeninám dostala od tety elasti-Q. takže mám arzenál jak muniční sklad a mažu se tím na co mám zrovna náladu. myslím si, že olejíčky jsou výživnější a víc zvláčňují (ale zase je člověk jak olejovka
). krémíky se rychle vstřebají a obsahují zase jiné látky. základem je mazat, mazat, mazat ![]()
mno a teď posledních 10 týdnů ukáže, jak mám kůži elastickou. největší záhul mě/nás teprve čeká…